Jednání s lidmi – jak jsou na tom jednotlivá znamení? 1

By | 15.01.2021

Komunikace a jednání s lidmi je disciplína, ve které někdo vyniká a druhý ji zase moc neovládá. Někdo je velmi dobrý vyjednavač a může vyjednat opravdu skvělé věci. Domluví skupinovou slevu na nějaký výlet, vymámí z provozovatele jednu noc navíc nebo cokoliv dalšího. Takoví lidé obyčejně pracují se svými vyjednávacími schopnostmi a mohou shánět peníze na různé nadace, na festivaly, opravu kostelů a mnoho dalšího.

Ne všichni tento dar mají

Ano, někdo tímto darem oplývá, jiný mu zase moc nevládne. Takže se velmi těžko domluví, raději přijme to, co je mu nabízeno. Někdy dokonce nechce slyšet názory ostatních, je přesvědčen, že jen ten jeho je správný a jediný. Jak jste na tom vy? Pomoci se v tom zorientovat mohou jednotlivá znamení.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři jsou lidé, kteří jsou ve společnosti a druhými lidmi velmi oblíbení. I díky tomu jsou skvělí komunikátoři, takže jejich umění komunikace je velmi dobré. Vodnáři vyzařují teplou, přátelskou a pohodovou náladu, takže se s nimi lidé velmi rádi baví, jsou velmi rádi v jejich společnosti. Umí zůstat v každé situaci objektivní, ať už hovoří se svými přáteli nebo cizími lidmi. Než udělají určité rozhodnutí, snaží se celou situaci zanalyzovat, aby se rozhodli správně.

Ryby (21. února – 20. března)

Ryby jsou velmi upřímné, proto i jejich styl komunikace je takový. Někdy jsou až nepředvídatelné, takže kdoví, co udělají nebo řeknou. Dokážou být dobrými posluchači, takže má-li někdo v životě problém, pak jsou Ryby ty pravé, kterým se mohou vyplakat na rameno. Ovšem i Ryby potřebují občas někoho, komu se budou moci svěřit a vyplakat. Komunikace s nimi někdy může být jednostranná, protože často vidí jen jeden úhel pohledu. Měli by se víc snažit naslouchat všem stranám.

Přečíst  Bylinky podle znamení – které jsou pro vás ty pravé? 1
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..