Denní horoskop 19.8.2020

By | 14.12.2020

Beran

Pokud jste nezadaní, máte se na co těšit. Novoluní ve Lvu vám přinese štěstí v lásce. A jako zadaní si užijete krásný večer s oficiálním partnerem.

Býk

Novoluní ve vašem sektoru rodiny přináší překvapení. Je docela možné, že se dozvíte, že vám na jaře do rodiny přibude roztomilý malý beránek!

Blíženec

Novoluní ve vašem sektoru komunikace vás rozpovídá. Dejte si jen pozor, abyste se nenechali unést a nemluvili o tom, o čem se má prozatím mlčet.

Rak

Počítejte s větší únavou, než obvykle. Pokud můžete, snažte se svůj pracovní program omezit na minimum. Dnes je potřeba, abyste byli doma a odpočívali.

Lev

Novoluní ve vašem znamení vám dává možnost životního restartu. Je ale potřeba, abyste zbytečně neváhali a do změn se pustili už od ranních hodin.

Panna

Společensky nenapadnutelné chování musíte mít i ve chvíli, kdy se vám chce ze všeho nejvíce něčím praštit. To je však přesně to, co udělat nesmíte.

Váhy

Novoluní ve Lvu vás žene mezi lidi, což je správné. V neformální společenské atmosféře vyřídíte i to, co by se vám jinak zvládnout nepodařilo.

štír

Novoluní ve Lvu se vám postará o novou pracovní nabídku. Když však zvážíte všechna pro a proti, rozhodnete se, že ji raději zdvořile odmítnete.

Střelec

O tom, že byste si kupovali novou televizi, neuvažujete. Dokonce přemýšlíte, zda ji opravdu potřebujete, nebo zda se dokážete obejít i bez ní.

Kozoroh

Mediální masáž, která vám říká, že máte investovat a utrácet, se vás ani nedotkne. Po svých životních zkušenostech hodláte šetřit a taky šetřit budete!

Vodnář

Když jste se už jednou pro něco rozhodli, zpátky se neohlížejte. Poslouchejte partnera, který vám říká, že jste udělali to nejlepší a že je na vás hrdý.

Přečíst  Denní horoskop 14.1.2022

Ryby

Novoluní ve Lvu vás nutí, abyste energicky zasáhli do pracovních záležitostí. Šanci, která jde kolem, si nesmíte za žádných okolností nechat ujít!

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..