Partnerský týdenní horoskop od 18.11.2018 do 24.11.2018

By | 30.01.2020

Beran a beran

+

Nezdá se vám, že zbytečně ustupujete právě v situaci, kdy byste zrovna nemuseli? Pokud se oba semknete a budete se držet svého názoru, můžete na tom jen získat.

Beran a býk

+

Potíže může mít i s něčím tak banálním, jako je jeho vlastní bankovní účet. Nezbude, než abyste se celé záležitosti zasmáli a zaplatili místo něho.

Beran a blíženec

+

Soukromý program sice má, ale to neznamená, že si na vás nenajde čas. Hlavně v neděli si budete společnosti toho druhého náležitě užívat.

Beran a rak

+

Když s vámi začne mluvit o tom, co se vás netýká, bude to problém. Vás podobné řeči nebaví a to, co se děje s jinými lidmi, vás ani trochu nezajímá.

Beran a lev

+

Představa společného života vás neláká zdaleka tak, jako vás lákala ještě nedávno. Máte pocit, že Lev po vás chce chování, které s vaší přirozeností nemá příliš mnoho společného.

Beran a panna

+

Rozumný kompromis, který vám navrhuje, nepřijímejte. Váš bývalý partner by na něm vydělal, zatímco vy byste nakonec splakali nad výdělkem.

Beran a váhy

+

Neustále má pocit, že má právo hodnotit vaše jednání. Vy mu budete marně vysvětlovat, že jsou věci, které si chcete rozhodovat sami a do kterých jemu ani nikomu jinému nic není.

Beran a štír

+

Jakmile začne mluvit o tom, že by si měl zažádat o osobní bankrot, musí jít veškeré city stranou. V takovém případě přemýšlejte zejména o tom, jak uchránit vlastní majetek a vlastní peníze.

Beran a střelec

+

Upřímnou řeč dáte s jeho bývalým partnerem. O tom, co se dozvíte, byste měli soustředěně přemýšlet, je to opravdu důležité.

Beran a kozoroh

+

Když odmítne koupit nový domácí spotřebič s tím, že se v něm nevyzná a že se s ním nedomluví, měli byste to brát vážně. Nenuťte ho do ničeho, co nechce a s čím nesouhlasí!

Beran a vodnář

+

S partnerem je to obtížné,nejdříve se pro něco nekriticky nadchne a po chvíli to stejně nekriticky začne odsuzovat. Pro vás to bude další a poměrně nečekaná sonda do jeho myšlení a tím i jeho duše.

Beran a ryby

+

Když se mu něco povede, vůbec to nevnímá jako motivaci. Má pocit, že se někam dostal a teď už netouží po dalším posunu, ale především po klidu.

Býk a beran

+

Páteční stacionární Venuše vás oba dostane, najednou pochopíte, že jste za svého partnera zodpovědní. Začnete se důkladně starat, abyste váš vztah posunuli výš.

Býk a býk

+

Čtvrteční vstup Marse do Ryb vás dost rozhodí. Pod jeho vlivem usoudíte, že jeden z jeho kamarádů je víc, než jen kamarád a začnete intenzivně žárlit.

Býk a blíženec

+

Hlavně si od něj nenechte mluvit do práce. Váš miláček má totiž sklon komentovat zejména to, čemu moc nerozumí a v čem se ani trochu nevyzná.

Býk a rak

+

Od pátečního jitra do nedělního odpoledne, kdy je Luna v Rybách, padne z jeho strany spousta zajímavých dotazů. Odpovídejte mu na ně pravdivě. Lež by se vám nemusela vyplatit.

Býk a lev

+

Žádný průšvih vám nehrozí. Váš miláček má sice strach, ale vy mu musíte dodat sílu a důvěru ve vlastní síly a v to, že všechno dobře dopadne.

Býk a panna

+

Opět budete jednou rádi, že máte vedle sebe svou rozumnou Pannu. V tomto týdnu zjistíte, jak by to vypadalo, kdybyste vedle sebe měli někoho ne tak uvážlivého-moc se vám to zamlouvat nebude.

Býk a váhy

+

Neustále zkouší nějaká nová jídla a neustále chce, abyste je ochutnávali. Jeho výrobky jsou skvělé, ale vy přemýšlíte, zda za vším není promyšlený útok na vaši dosud štíhlou linii.

Býk a štír

+

Ve své práci se trochu ztrácí, musíte se ozvat a vysvětlit mu, že doma bude odpočívat. Líbit se mu to nemusí, ale protože vás zná, usoudí, že bude bezpečnější, když vás bude respektovat.

Býk a střelec

+

O tom, že byste si na něj neudělali čas, ani neuvažujte. Váš Střelec má stejně pocit, že se mu v poslední době málo věnujete, a jen přemýšlí, co za tím vězí.

Býk a kozoroh

+

Hádat se budete kvůli jeho domácím mazlíčkům. Máte pocit, že se jim v poslední době věnuje daleko víc než vám, průšvih je v tom, že to Kozoroh vlastně ani nezapírá.

Býk a vodnář

+

Všechno jde od průšvihu k průšvihu. Potíž je v tom, že se o nich dozvíte až ve chvíli, kdy bude Vodnář až po uši v průšvihu, s nímž se nebude dát nic dělat.

Býk a ryby

+

Pamatujete si všechno, co vám kdy řekl. Dejte si však pozor, abyste se nezaměřili na nepodstatné maličkosti, zatímco velké věci byste nechali bez povšimnutí.

Blíženec a beran

+

Každý velice dobře ví, co byste měli dělat, Vy však máte naštěstí rozum a hodláte se řídit jen svou vlastní hlavou. Všechny ostatní pokyny klidně vypusťte.

Blíženec a býk

+

To, co vám v tomto týdnu řekne, ze své paměti nevytěsníte. Pokud to bude pozitivní, je to dobře, jakýkoli jeho negativní soud však vaše vztahy nadlouho naruší.

Blíženec a blíženec

+

Některé problémy se ukážou jako docela dobře řešitelné. Je jen potřeba, abyste se vzdali svého dosavadního myšlenkového postupu a rozhodli se pro něco nového.

Blíženec a rak

+

Problém bude s jeho přístupem k životu, Rak má tendenci žít spíše pro jiné, než pro vás a pro sebe. Trocha dobře zvládnutého sobectví by mu vůbec nezaškodila.

Blíženec a lev

+

Jsou věci, které byste zejména vy dva vzdávat neměli. Když se dozvíte, že je potřeba, abyste absolvovali soudní jednání, vezměte to jako fakt, jemuž se nevyhnete.

Blíženec a panna

+

Na nápady, s nimiž přijde, se moc netváříte. Je vám jasné, že Panna má opět velkorysé plány, jejichž realizace však zůstane na vás.

Blíženec a váhy

+

Umí si s vámi popovídat i o tom, o čem jste se dosud s partnery nebavili. Budete překvapení, protože to pro vás bude zajímavá a nová životní zkušenost.

Blíženec a štír

+

Když vám začne vysvětlovat, jak se máte chovat, abyste ho dostatečně reprezentovali, budete dost naštvaní. Na podobné řeči nemáte ani náladu, ani čas.

Blíženec a střelec

+

To, že mu někdo dá potřebné peníze, nic neznamená. Pokud si peníze nestáhnete vy a nebudete dohlížet na to, aby je utratil za něco rozumného, k ničemu mu nebudou.

Blíženec a kozoroh

+

Z toho, že vás nechce zklamat, může být docela slušný průšvih. Dopadne to tak, že vám neřekne přesně to, co byste měli vědět a o čem byste měli přemýšlet.

Blíženec a vodnář

+

Využijte prvních čtyř dnů týdne. Mars je v jeho znamení a vás Vodnář vám celkem bez problémů splní každé přání, s kterým před něj předstoupíte.

Blíženec a ryby

+

Neustále se vyptává, co budete dělat o víkendu, je vidět, že má v tomto ohledu své představy. Dovolte mu, aby je realizoval. On bude v pohodě a vy budete mít klid.

Rak a beran

+

Když přijde s tím, že byste mohli mít ještě jedno dítě, budete příjemně překvapení. Konečně nahlas řekl něco, o čem vy už dlouhou dobu přemýšlíte.

Přečíst  Partnerský týdenní horoskop od 2.12.2018 do 8.12.2018

Rak a býk

+

S partnerem z tohoto znamení není žádný problémů. Zejména v pondělí a v úterý se tváří jako někdo, kdo žije jen proto, aby mohl plnit všechna vaše přání.

Rak a blíženec

+

Můžete mít sice pocit, že by zasloužil ještě trochu výchovy, ale nahlas to neříkejte. Pokud chcete jeho jednání hodnotit, nechte si to na chvíle, kdy spolu budete sami.

Rak a rak

+

Potíže mohou vzniknout při nákupu elektroniky. Oba chcete něco opravdu vynikajícího, ale oba si uvědomujete, že něco takového vy dva do provozu prostě neuvedete.

Rak a lev

+

Nevynecháte jednou příležitost, abyste mu dokázali, že se o něj umíte starat. Kdybyste však zmírnili tempo a chovali se trochu lhostejněji, bylo by to pro váš vztah daleko prospěšnější.

Rak a panna

+

Když přijde s tím, že si vyrazí na druhý konec světa, klidně mu to odsouhlaste. Budete vypadat jako velkorysý partner, který svému miláčkovi přeje to nejlepší.

Rak a váhy

+

Opravdu nevidíte důvod, proč mu stále jen ustupovat. Když si můžete vybrat mezi hádkou a domluvou, rozhodnete se pro hádku-později si to budete vyčítat, ale to už bude na všechno pozdě.

Rak a štír

+

V pátek a v sobotu, kdy je Luna v Rybách, se těšte na jeho vyznání lásky. Obvykle se o citech mluvit ostýchá, ale tentokrát překoná sám sebe.

Rak a střelec

+

Když přijde s tím, že by rád chodil tančit, měli byste mu to odkývat. Když však přijde s tím, že byste s ním měli chodit taky, pochopíte, že jde do tuhého…

Rak a kozoroh

+

Jsou věci, které byste odkládat neměli. Pokud vám diář připomíná, že byste se měli objednat na preventivní lékařskou prohlídku, zvedněte telefon a hned to udělejte.

Rak a vodnář

+

V pondělí a v úterý pochopíte, že před vámi něco skrývá,na nic se ho ale nevyptávejte. Ve středu se rozpovídá sám a řekne vám všechno, co chcete slyšet.

Rak a ryby

+

Hlavně na začátku týdne můžete mít pocit, že se totálně míjíte. Ve čtvrtek v noci se však do Ryb dostane Mars a v pátek bude všechno v nejlepší pohodě a dobré shodě.

Lev a beran

+

Opravdu je zbytečné, abyste mu ustupovali. Čím více se budete držet svého, tím větší úctu a obdiv si od svého Berana získáte.

Lev a býk

+

životní stabilita, o které neustále mluví a kterou si přeje, vám už leze na nervy. Vy se netajíte tím, že chcete od života více akce a od partnera více vzrušení.

Lev a blíženec

+

To, že něco dělá rád, ještě neznamená, že mu to půjde. Možná by měl uvažovat, zda je jeho talent opravdu tak značný, jak si myslí a jak vás přesvědčuje.

Lev a rak

+

Jeho rodiče hrají ve vašem vztahu daleko větší roli, než by se vám líbilo. Navíc zjistíte, že je Rak poslouchá daleko víc, než vás, což se vám líbí ještě méně.

Lev a lev

+

Jeho představa o další podobě vašeho života společného života narazí na realitu. Dojde vám, že dokud do něj bude zasahovat jeho bývalý partner, nebude to stát za nic.

Lev a panna

+

Na nákupy ho s sebou raději neberte,nedopadlo by to dobře, Váš miláček by usoudil, že zbytečně utrácíte. Kázání, které by vám dal, by vám zkazilo náladu na hodně dlouho.

Lev a váhy

+

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Kozorohu, s ním raději moc nediskutujte. Šel by proti vám ne proto, že s vámi nesouhlasí, ale proto, že hádku v daných dnech potřebuje jako vzduch k dýchání.

Lev a štír

+

O jeho přáních se s ním raději moc nebavte, nemuselo by to dopadnout dobře. Kdybyste zjistili, že s vámi při jejich realizací nepočítá, bylo by vám to nepředstíraně líto.

Lev a střelec

+

S partnerem z tohoto znamení se nenudíte. Občas si dokonce řeknete, že by možná bylo lepší, kdyby příliv podnětů k přemýšlení, které vám poskytuje, alespoň na chvíli omezil.

Lev a kozoroh

+

V neděli, kdy je Luna v jeho znamení, zatoužíte po hluchotě, Kozoroh vám neustále vysvětluje, co máte dělat a co si máte myslet. Vám tím neskutečně leze na nervy.

Lev a vodnář

+

Hlavně se nenechte nachytat, Vodnář sice může předstírat, že o vašem soukromí ví daleko víc, než jste mu řekli, ale pravda to není. Hodil udičku a čeká, jestli se chytíte.

Lev a ryby

+

Než se mu začnete svěřovat, přemýšlejte. Ve střízlivém stavu nic neprozradí, ale na to, aby se rozpovídal, stačí dvě skleničky vína.

Panna a beran

+

Dilema, s nímž se ve vztahu k němu potýkáte, stále sílí. Uvědomujete si, že by se vám bez něj žilo podstatně lehčeji, ale vzdát se ho přesto nedokážete.

Panna a býk

+

Představa Býka, který vám plní všechna přání, narazí na realitu. Zjistíte, že Býk plní jen ta přání, která nenarazí na to, co si přeje a co od života vyžaduje on sám.

Panna a blíženec

+

Hádejte se s ním jen kvůli tomu, co za to opravdu stojí. Mars ve vašem partnerském sektoru vás sice zejména o víkendu nutí k jedovatým výrokům, ale vy musíte jeho energii zvládnout.

Panna a rak

+

Klidně mu řekněte, co si myslíte. Když mu to, že zbytečně plýtvá svými talenty, neřeknete vy, nesebere k tomu odvahu nikdo.

Panna a lev

+

Dejte si pozor, abyste o jeho přízeň neusilovali víc, než je zdrávo. Kdybyste situaci dovedli namodelovat tak, aby o vás musel usilovat on, bylo by to daleko lepší.

Panna a panna

+

Od pátku, kdy je ve vašem partnerském sektoru Mars, se chovejte rozumně. Do konfrontace máte pod jeho vlivem tendenci jít i tam, kde by byl lepší promyšlený a mírný přístup.

Panna a váhy

+

To, že se zklamal ve svých předchozích partnerech, ještě neznamená, že s vámi dopadne stejně. Vysvětlete mu to dřív, než vás začne podezírat z toho, co vás ani nenapadlo.

Panna a štír

+

Když s ním potřebujete mluvit, vždycky si na vás udělá čas. Měli byste následovat jeho příkladu,pomoc potřebuje a nikdo jiný, než vy, mu ho neposkytne.

Panna a střelec

+

Jeho negativní vlastnosti mu nepřipomínejte. Když se do toho pustíte, můžete počítat s tím, že vám to vrátí způsobem, který se vám líbit nebude.

Panna a kozoroh

+

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v jeho znamení, si máte možnost velice upřímně pohovořit. Jde o šanci, která je pro váš další vztah dost podstatná a kterou byste pominout neměly.

Panna a vodnář

+

Ze všeho nejvíc potřebujete partnerskou pohodu. Naštěstí máte vedle sebe Vodnáře, který se za sebe i za vás rozhodl, že se nebudete zabývat zbytečnostmi, které vás oba jen vyčerpávají.

Panna a ryby

+

Náročný bude zejména víkend, Ryba bude při Luně ve svém znamení trochu přecitlivělá. Vy pak máte dojem, že se na vás zlobí kvůli něčemu, za co vůbec nemůžete.

Váhy a beran

+

Počítejte se zkráceným týdnem! To, co chcete zvládnout, musíte stihnout do čtvrtka. Od pátku do soboty se však můžete věnovat jeden druhému, což taky není k zahození.

Přečíst  Týdenní partnerské horoskopy od 18.06.2018 do 25.06.2018

Váhy a býk

+

V základních názorech se shodnete, překvapíte tím zejména oboje rodiče. Ti si dosud mysleli, že se budete pořád jen hádat a že se nikdy nedomluvíte.

Váhy a blíženec

+

Pozor by si měl dávat na všech úřadech, kam se vypraví. Možná by bylo lepší, kdybyste tam vyrazili s ním a alespoň trochu brzdili jeho temperament.

Váhy a rak

+

Ve čtvrtek, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Marsem a Uranem, se s ním neraďte. Než byste mu vysvětlili, co je třeba, vytoužená příležitost by vám utekla.

Váhy a lev

+

Když ho uvidíte, pochopíte, že jste v něm právě našli své životní štěstí. O další osud se obávat nemusíte, Lev to naštěstí vnímá stejně nebo alespoň hodně podobně.

Váhy a panna

+

Nevyptávejte se ho na to, o čem se mu nechce mluvit. Nějakou odpověď byste z něj sice dostali, ale taky byste za ni platili jeho mizernou náladou-tu by pak přenesl i na vás.

Váhy a váhy

+

To, co vám říká, dělat opravdu nemusíte. On své nápady může sice vnímat jako geniální, ale vy to přes veškerou snahu tak nevnímáte.

Váhy a štír

+

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve Vodnáři, se s ním raději nehádejte. Stačí málo, aby se rozhodl, že svá slova o touze po svobodě promění co nejrychleji v činy.

Váhy a střelec

+

Občas vám připadá, že život je značně nespravedlivý. Zatímco váš Střelec jí všechno, co mu přijde pod ruku, a moc to na něm vidět není, vy máte pocit, že se na vaší váze negativně podepisuje každá káva.

Váhy a kozoroh

+

Neustále mluví jen o tom, jaké má povinnosti a co všechno musí dělat. Nezapomeňte mu připomenout, že občas nějaké povinnosti máte přece i vy.

Váhy a vodnář

+

Jsou záležitosti, v nichž byste ho podporovat neměli. Jakmile něco vyhodnotíte jako aktivitu, která by byla podle vašeho odhadu příliš riskantní, přesvědčte ho, aby šel od toho!

Váhy a ryby

+

V pátek a v sobotu, kdy je Luna v jeho znamení, se těšte na příval citů. Budete tím sice překvapení, ale nakonec usoudíte, že je vlastně dobře, že nahlas řekl to, na co vy jste neměli odvahu.

štír a beran

+

Hlavně si před ním na nic nestěžujte, nedopadlo by to dobře. Váš miláček by vám stroze vysvětlil, že si nemáte na co stěžovat, protože on na tom byl, je a bude daleko hůře.

štír a býk

+

Krásné to bude zejména v pondělí a v úterý. Váš miláček bude sice tvrdohlavý, ale lásku vám bude dávat najevo způsobem, který se vám bude vyloženě zamlouvat.

štír a blíženec

+

Dostane vás do situace, ve které se necítíte dobře. Své emoce si nenechávejte pro sebe. Když je nedáte najevo, ani ho nenapadne, že něco udělal špatně.

štír a rak

+

S finančními záležitostmi mu raději neraďtem nedopadlo by to dobře. Rak by usoudil, že se na něm hodláte obohatit a vy byste mu marně vysvětlovali, že se plete.

štír a lev

+

S partnerem z tohoto znamení doma sedět nebudete. Můžete vzít jed na to, že na konci týdne budete prosit, aby vás nechal doma a dovolil vám, abyste se dospali.

štír a panna

+

V jeho společnosti se cítíte tak trochu cize. Máte pocit, že vás Panna neustále pozoruje a náročnému hodnocení podrobuje každé slovo, které pronesete.

štír a váhy

+

Vytváří kolem sebe pohodu a klid. Vy byste sice rádi uvítali trochu vzrušení, ale znáte život a víte, že člověk opravdu nemůže mít všechno.

štír a štír

+

Jeho panovačnost vám leze na nervy. Neodoláte a vysvětlíte, že s jinými mu to možná mohlo vycházet, ale s vámi se mu to nepovede ani teď, ani nikdy jindy.

štír a střelec

+

Srovnat si musíte především jeho rodinnou větev. Až později pochopíte, že vy jste jim měli odvahu říct to, co váš protějšek sice už dávno tušil, ale nahlas jim to nikdy neřekl.

štír a kozoroh

+

Neustále vám slibuje zajímavý život-než se do něj dáte vlákat, podrobně se zeptejte, jak si to vlastně představuje. Je totiž možné, že v jeho případě se zajímavý život rovná nikdy nekončící práci!

štír a vodnář

+

S partnerem z tohoto znamení si lezete na nervy, neustále si s vámi chce pohrávat a vyhrožovat rozchodem. Nechápe, že vy se jeho odchodu ani trochu nebojíte.

štír a ryby

+

Vývoj vašeho vztahu pokračuje mílovými kroky. Pokud jste dosud o životě se závazky neuvažovali, teď vám je jasné, že musíte změnit přístup.

Střelec a beran

+

To, že udělá chybu, se stává, nechte to bez zbytečných komentářů. On chybu napraví a vy se můžete tvářit, jako by se vlastně ani nic nestalo.

Střelec a býk

+

Jeho styl svádění vám ani trochu nesedí. Je vám jasné, že by byl moc rád, kdyby on byl aktivní a vy pasivní-to je však radost, kterou mu dopřát nehodláte.

Střelec a blíženec

+

Když udělá něco, co je vám milé a co vám do života přineslo radost, řekněte mu to nahlas a důrazně. Blíženec potřebuje podobná ujišťování slyšet co nejčastěji.

Střelec a rak

+

Když potřebujete něco opravit, jemu se s tím nesvěřujte, Rak by vám vytkl, že ho chcete přivést na mizinu. Ještě víc by vás naštval v momentě, kdy by začal přemýšlet, zda jste to náhodou nepokazili schválně.

Střelec a lev

+

Nevšímejte si toho, co vás spojuje, ale přemýšlejte nad tím, čím se lišíte. Může to být daleko důležitější, než to na první pohled vypadá.

Střelec a panna

+

Neustále kontroluje, kde jste, a ptá se, kdy přijdete. Vy jeho důvody sice chápete, ale to ještě neznamená, že vám jeho důvody nepolezou na nervy.

Střelec a váhy

+

V pondělí k němu buďte vyloženě laskaví, má pocit, že se k němu celý svět chová nevlídně. Jedině vy ho dokážete přesvědčit, že to tak opravdu není.

Střelec a štír

+

Na nervy vám leze i to, co byste jindy oba svorně označili jako nepodstatné maličkosti. Chovejte se tak, abyste napjatou domácí atmosféru zbytečně nezahušťovali!

Střelec a střelec

+

Opatrnost je doporučeníhodná zejména v pátek. Mars se přesunul do Ryb a vás čekají konflikty i tam, kde se jindy domluvíte elegantně a bez nejmenších potíží…

Střelec a kozoroh

+

Za únavu, se kterou zápasíte, se nestyďte. Partner vám sice může vysvětlovat, že je to z vaší strany rozvernost, protože on nic takového necítí, ale to vám může být jedno.

Střelec a vodnář

+

S partnerem z tohoto znamení máte život jako na houpačce. Neustálá překvapení, kterým vás vystavuje, že vám sice zatím líbila, ale teď si říkáte, zda jich není zbytečně mnoho.

Střelec a ryby

+

Veškeré akce, které jste měli domluvené, padnou. Jindy byste se třeba rozčilovali, ale teď ke svému velkému překvapení pocítíte jen únavu a dokonce i úlevu.

Přečíst  Týdenní partnerské horoskopy od 24.04.2017 do 01.05.2017

Kozoroh a beran

+

O tom, co bylo, se s ním raději nebavte. Vy jste s tím už dávno srovnaní, ale pro Berana by to bylo překvapení, s nímž by se musel vyrovnávat ještě hodně dlouho.

Kozoroh a býk

+

Jsou lidé, s nimiž se přes veškerou snahu nedomluvíte. Musíte jim však oba dát jasně najevo, že ve chvíli, kdy se do vašich záležitostí začnou plést, dostanou přes prsty.

Kozoroh a blíženec

+

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve Vodnáři, mu dopřejte trochu více svobody než obvykle. Nahlas nic neřekne, ale v hloubi duše to ocení.

Kozoroh a rak

+

Pro rodinu svého partnera budete vždycky trochu podezřelí. Mají pocit, že je o jejich milovaného Raka chcete připravit, vůbec jim nedochází, že vás něco podobného ani nenapadlo.

Kozoroh a lev

+

Když vám přinese lístky na kulturu, hlavně se ho nevyptávejte, kolik to stálo. Kdybyste se dozvěděli konečnou cifru, byli byste tak trochu na infarkt…

Kozoroh a panna

+

S partnerem z tohoto znamení to není tak úplně jednoduché. Když usoudíte, že si chcete a potřebujete odpočinout, začne nahlas přemýšlet, zda jste nemocní nebo jenom líní.

Kozoroh a váhy

+

Nedovolte mu, aby pochyboval o smyslu vaší práce. Kdyby to začal nahlas rozebírat, on by se docela dobře bavil, zatímco vy byste byli vzteky bez sebe.

Kozoroh a štír

+

S partnerem z tohoto znamení to není tak úplně snadné, neustále vás provokuje a pak se diví. Kdybyste změnili síly a jako první začali provokovat vy jeho, situace by se rázem změnila ve váš prospěch.

Kozoroh a střelec

+

Hlavně mu nevysvětlujte, že jste rádi, že je váš nejlepší kamarád. Hodně by se naštval, protože kamarádství je to jediné, co od vás potřebuje.

Kozoroh a kozoroh

+

S partnerem ze stejného znamení to budete mít náročné. Zatímco on má dojem, že byste se měli oba podřídit jeho požadavkům, vy máte pocit, že by to mělo být po vašem.

Kozoroh a vodnář

+

Překvapení vás v situaci, kdy byste něco takového nikdy nečekali. Budete muset uznat, že Vodnář je a bude jako partner daleko složitější, než jste předpokládali.

Kozoroh a ryby

+

Projeví se jako člověk dobré vůle a Vy na to, co dělá, budete jen překvapeně koukat. V hodně upřímné chvíli pak přiznáte, že vy byste něco takového asi nedokázali.

Vodnář a beran

+

To, že opakuje stále stejné chyby, není pro vás nic nového. Pro jistotu se mu je však nepokoušejte rozmlouvat, stejně by vás neposlechl.

Vodnář a býk

+

V práci by se měl víc ozývat. Pokud se nezačne energetičtěji vymezovat, dožije se záhy stavu, kdy se budou všichni kolegové bavit a pracovat bude jenom on.

Vodnář a blíženec

+

Neustále s vámi chce mluvit o lásce, karta se obrátila. Váš Blíženec, který si dosud z citů dělal jen legraci, teď potřebuje, abyste ho o tom, že ho máte rádi, nahlas ujišťovali.

Vodnář a rak

+

Račí péče vám sice dělá dobře, ale taky vám trochu leze na nervy. Máte pocit, že vás Rak žene do bezmocné závislosti, a nechápete, že on tím jen projevuje svou lásku.

Vodnář a lev

+

Skvělým dnem bude zejména čtvrtek. Planety vás sice oba dostávají do hodně náročných situací, ale taky vám dávají sílu na to, abyste je se ctí zvládli.

Vodnář a panna

+

Toho, že by vám zlomil srdce, se bát nemusíte. V jeho případě je daleko pravděpodobnější, že budete smutní, že jste se od něj nedokázali osvobodit už dávno.

Vodnář a váhy

+

S vaším partnerem to není tak úplně snadné. Neustále mění názory a ještě se zlobí, že se v tom, co si aktuálně myslí, nedokážete pořádně orientovat.

Vodnář a štír

+

Jde o člověka, který je protivnější, než by být musel. Naštěstí si umí velice dobře spočítat, co by se stalo, kdyby byl protivný na vás, k vám se chová slušně…

Vodnář a střelec

+

Pokud má pocit, že vám může zakazovat přátele, měli byste mu hned vysvětlit, že něco takového v úvahu nepřipadá. Bude překvapený, ale pak uzná, že máte vlastně pravdu.

Vodnář a kozoroh

+

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v jeho znamení, bude nezvykle přecitlivělý. Bude chtít, abyste s ním mluvili o tom, jak ho máte rádi, a ujišťovali ho, že s ním vydržíte pokud možno navždy.

Vodnář a vodnář

+

O politice se s ním raději nebavte. Diskuse by to sice byla ohnivá, ale k žádnému rozumnému závěru byste nakonec stejně nedospěli.

Vodnář a ryby

+

Když vám začne vysvětlovat, že s vámi přece být nemusí, zbytečně se nerozčilujte. Můžete mu říct, že on s vámi být nemusí, ale je jen otázkou, zda s ním vy být chcete.

Ryby a beran

+

To, co říká, berte vyloženě vážně. Beran se u toho sice může široce usmívat, ale to na tíze a vážnosti jeho slov nic nemění.

Ryby a býk

+

Jeho postoj k životu vás začíná otravovat. Máte pocit, že ve všem vidí jen to špatné, zatímco vy se snažíte najít v tom, co se děje, alespoň špetku dobrého.

Ryby a blíženec

+

Hádejte se s ním jen ve chvíli, kdy si můžete být jistí, že máte pravdu. Jakmile získá v debatě převahu, rozebere vás bez větších problémů na prvočinitele!

Ryby a rak

+

Víkend, který spolu prožijete, bude naprosto dokonalý, Rak bude plnit každé vaše přání. Vy mu pak budete dávat najevo, že jste v něm konečně našli svou ideální polovinu.

Ryby a lev

+

Opravdu nechcete být jen jeho doplňkem, nezačínejte však tím, že si budete shánět své vlastní přátele. Byl by to první krok k opravdu velkým potížím.

Ryby a panna

+

Když usoudí, že vás vyvede někam na oběd, s chutí odmítněte. Zdravá výživa, kterou by vám tam nabídli, by ve vás moc dobrou náladu nevyvolala.

Ryby a váhy

+

O jeho chybách víte své. Naštěstí se vám v tomto týdnu podaří dopad alespoň části z nich zmírnit tak, že budete oba moci volně dýchat.

Ryby a štír

+

Nedovolte, aby ve vašem vztahu vznikly zbytečné a hlavně nepodložené problémy! To, že mu občas někdo zavolá, ještě neznamená, že vám s ním za prvním rohem zahne.

Ryby a střelec

+

Hádáte se s ním kvůli tomu, co si to ani trochu nezaslouží. Navíc mu máte sklon vyčítat i to, za co ani trochu nemůže-opravdu to máte zapotřebí?

Ryby a kozoroh

+

Připravte se na životní lekci, Kozoroh má pocit, že byste měli víc a hlavně intenzivněji pracovat. Když mu řeknete, že se vám nechce, spolehlivě ho tím naštvete.

Ryby a vodnář

+

Jsou věci, které si musí promyslet dopředu. Jakmile vám sdělí, že na něčem takového hodlá pracovat, měli byste mu zajistit pohodu a ničím nerušený klid.

Ryby a ryby

+

V pátek, kdy bude Mars ve vašem znamení, se máte na co těšit. Oba budete plní energie a oba se budete snažit, aby váš život byl po všech stránkách lepší a zábavnější.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..