Týdenní partnerské horoskopy od 10.07.2017 do 17.07.2017

By | 10.01.2021
Beran – Beran: 

Hádejte se o to, co za to opravdu stojí! Hádka o nabíječku do mobilu nebo něco podobného můžete být sice ohnivá, ale lidí vaší kvality naprosto nedůstojná.


Beran – Býk: 

Pokud přijde s tím, že vás někam zve, připravte se na překvapení. Jinak šetrný Býk se rozhodl, že vás okouzlí a oslní – a vy musíte přiznat, že se mu to opravdu podařilo.





Beran – Blíženci: 

Když si na vás zprvu dělal nárok, bylo to pozitivní, ale teď je to spíše protivné. Zastavte ho dřív, než jeho sebevědomí vzroste a on vám začne diktovat naprosto všechno!


Beran – Rak: 

Pozor si dejte na všechny lhůty! Pokud něco nezaplatíte, mohou z toho být daleko větší problémy a hlavně větší finanční výdaje, než si dokážete představit.


Beran – Lev: 

V jeho společnosti se cítíte kupodivu dobře. Patří k lidem, které vaše bláznivé nápady nepopuzují, ale naopak dává každým gestem najevo, že se ve vaší společnosti skvěle baví!


Beran – Panna: 

Pozitivnímu přístupu k životu ho nenaučíte. Moc dobře si sice uvědomujete, že vás jeho podezíravost už nejednou zachránila, ale jeho pesimismus vás přesto sráží.


Beran – Váhy: 

Když mu nabídnete něco rozumného, musíte mu to nejdříve pořádně vysvětlit. Jinak riskujete, že z pouhé neznalosti odmítne něco, co by mohlo být prospěšné vám i jemu.


Beran – Štír: 

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Vodnáři, vás vyloženě rozčiluje. Občas máte dojem, že vás jen provokuje a doufá, že se chytíte a rozpoutáte hádku, z níž vás pak bude moci obvinit.


Beran – Střelec: 

Než mu začnete vytýkat, že něco neudělal, předem si zjistěte, v jakém stadiu se věc nachází. Vyhnete se tak situaci, kdy byste mu vyčítali, že neudělal něco, co je už dávno hotové…


Beran – Kozoroh: 

Skvělý zážitkem pro vás bude návštěva jakékoliv hudební akce. Kozoroh se roztancuje a vy budete jen mlčky zírat, jak bezprostřední dokáže být a jak to umí rozjet.


Beran – Vodnář: 

Snažte se, aby to doma bylo co nejpříjemnější! Pokud to neuděláte, riskujete stav, kdy Vodnář začne uvažovat, zda má cenu, aby se vracel domů, kde se mu to vůbec nelíbí.


Beran – Ryby: 

Bez něj se cítíte špatně, s ním zase pod kontrolou. Pokuste se Rybě vysvětlit, že patříte k lidem, kteří svobodu potřebují a kteří se bez ní neobejdou!


Býk – Beran: 

Partnera neuhlídáte. Týká se to zejména těch malých, které dokážou být v jedné chvíli na dvou místech najednou a ještě se divit, že o ně máte strach.


Býk – Býk: 

Spojte se proti nedomyšleným nápadům starší generace. Pokud hodlají prodat něco, co v nejbližší době cenově značně vystřelí, seberte argumenty a hned jim to rozmluvte!


Býk – Blíženci: 

Váš vztah je opravdu hodně napínavý. Vzpomeňte si na doby, kdy vám Blíženec sliboval, že se s ním nebudete ani na chvíli nudit, a přiznejte si, že se mu to povedlo.


Býk – Rak: 

Doby, kdy jste si mysleli, že je hříčkou ve vašich rukou, jsou už dávno pryč. Teď s údivem zjišťujete, že si Rak nenápadně, ale účinně prosadí skoro vždycky svoje…


Býk – Lev: 

Přípravu na dovolenou si vzít nenechte. Když ji svěříte Lvovi, můžete se spolehnout, že s sebou potáhnete spoustu zbytečných věcí, ale ty důležité zůstanou doma.


Býk – Panna: 

Když vám slíbí, že vám něco sežene, můžete vzít jed na to, že se jí to podaří. Musíte mít však nachystané peníze, abyste jí to mohli hned zaplatit a srovnat tak dluhy.


Býk – Váhy: 

Váš vztah se trochu zadrhne. Vy se totiž snažíte být milí ke všem lidem, s nimiž musíte komunikovat, a Váha nechápe, že to nemá žádný erotický podtext.


Býk – Štír: 

Konečně jste se dočkali času, kdy vás zasypává komplimenty. Potíž je v tom, že vy už o nic takového nestojíte, a nejspokojenější byste byli, kdyby z vašeho života zmizel navždy.


Býk – Střelec: 

Neustále se chce bavit o něčem, o čem vy komunikovat nehodláte. Na náznaky nereaguje, takže je nutné, abyste se překonali a požádali ho o to přímo a třeba i tvrdě.


Býk – Kozoroh: 

Hlavně se nenechte stresovat tím, co není podstatné. Když budete Kozoroha poslouchat na půl ucha, on nic nepozná, a vám dobrá nálada zůstane.


Býk – Vodnář: 

Občas máte pocit, že by si bez vás se životem neporadil. O tom, že to tak doopravdy je, vás ujistí sám Vodnář, který vám předloží dlouhou řadu průšvihů, před nimiž jste ho zachránili.


Býk – Ryby: 

Skvělé bude zejména pondělí, kdy jste oba pod pozitivním vlivem opozice mezi Sluncem a Plutem. Nedovolíte, aby vás něco zastrašilo, ale naopak se s odvahou vrháte do všeho, co se dá změnit.


Blíženci – Beran: 

Jsou věci, které musíte vy dva zvládnout vlastními silami. Lidí se kolem vás motá sice spousta, ale jejich aktivita je pramizerná a touha pomáhat nulová.


Blíženci – Býk: 

Konečně si uvědomí, že byste si během dovolené mohli taky užít trochu klidu. Kdybyste ho chtěli potěšit, využijte víkendu a vytáhněte ho na hrad, kde ještě nebyl.


Blíženci – Blíženci: 

S údivem zjistíte, že lidi, o kterých jste si mysleli, že jsou na tom podstatně lépe, než vy, vám závidí. Budete mít překvapení, protože něco takového jste opravdu nečekali.


Blíženci – Rak: 

Má pocit, že vám jednu věc musí opakovat nejlépe desetkrát. Pro vás je to sice náročná zkouška trpělivosti, ale máte rozum a nahlas to raději nekomentujete.


Blíženci – Lev: 

Jeho riskantní investice mu nevymluvíte. Můžete mu ale vysvětlit, že byste si v takovém případě měli už preventivně rozdělit majetek, protože vy o život pod mostem nestojíte.


Blíženci – Panna: 

Jeho péče vám dělá vyloženě dobře. Občas máte sice dojem, že to se starostí o vaše zdraví až přehání, ale zase si uvědomujete, že bez jeho dohledu byste se o sebe starali podstatně hůře než teď.


Blíženci – Váhy: 

Na životní chyby, které jste dosud udělali, ho raději neupozorňujte. Tentokrát se sice tváří chápavě, ale v brzké době by vám vaše pochybení dost nevybíravě připomenul.


Blíženci – Štír: 

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v Rybách, se s ním raději nehádejte. Miláček je díky planetární přízni daleko silnější a jeho argumenty byste překonat nedokázali.


Blíženci – Střelec: 

Pokud se vám ve vztahu daří, buďte rádi. Váš miláček sice není v žádném směru ideál, ale pořád je podstatně lepší než ti, kteří vaším životem dosud prošli.


Blíženci – Kozoroh: 

Na jeho provokace nereagujte. Kozoroh se vás nejdříve snaží naštvat tak, abyste vybuchli, a on pak mohl tvrdit, že on by sice rád komunikoval, ale vy jeho snahy blokujete.


Blíženci – Vodnář: 

Na oslavách a všech podobných akcích působíte tak trochu jako časovaná bomba. I když se chcete tvářit vážně, moc se vám to nedaří. Navíc hrozí, že vaše vtípky rozesmějí všechny kolem!


Blíženci – Ryby: 

To, že je léto, ještě neznamená, že nemůže onemocnět. Když zjistíte, že se mu lesknou oči, změřte mu teplotu. Pokud je vyšší, nedejte na jeho ujišťování, že to nic není, a zažeňte ho do postele.

Přečíst  Vodnáři – proč mají ty nejhorší výstřelky?


Rak – Beran: 

Váš miláček je nezastavitelný. Naštěstí nechce, abyste s ním drželi krok, ale bude celý blažený, když ho budete doma čekat a na to, co prožil, se ho budete podrobně vyptávat.


Rak – Býk: 

Jeho kroky na cestě kariéry jsou nezastavitelné. Měli byste si však uvědomit, že vašemu ctižádostivému miláčkovi na kariéře záleží o ještě o chlup víc, než na vašem vztahu.


Rak – Blíženci: 

Když se vám nevěnujte, jste naštvaní. Když se vám však věnovat začne, moc vás to nepotěší, protože máte pocit, že jenom hledá chyby ve všem, co jste vymysleli bez jeho souhlasu.


Rak – Rak: 

Překvapení, s nimiž přijde, jsou opravdu kvalitní. Vypadá to, že zcela jiná bude nejen dovolená, na kterou se spolu chystáte, ale i celý zbytek vašeho života.


Rak – Lev: 

Cokoliv, co s ním děláte, na vás působí naprosto zázračně. Váš miláček veškerou práci koření smyslem pro humor a se na každou chvíli, kdy s ním budete pracovat, vyloženě těšíte.


Rak – Panna: 

Kamarád z tohoto znamení se chce stát něčím víc. Na jedné straně vám to sice připadá jako riskantní rozhodnutí, ale na druhé straně víte, že jde o pokušení, jemuž odolat nedokážete.


Rak – Váhy: 

Opravy, které jste na léto naplánovaly, se protahují. Vy to chápete, protože znáte život a víte, že většinou nic podle plánů nejde, ale vaše Váha je z toho totálně vykolejená.


Rak – Štír: 

Tím, že s kamarády začne probírat věci, které se týkají vašeho soukromí, vás vyloženě naštve. Tentokrát mu to ještě dokážete odpustit, ale je vám jasné, že další šanci mu už nedáte.


Rak – Střelec: 

Chová se naprosto paradoxně. V době, kdy jste pro něj byli schopní udělat cokoliv, si vás nevážil, teď když jste boj o něj vzdali, se kolem vás neustále motá a vysvětluje, že bez vás nedokáže žít.


Rak – Kozoroh: 

Jde o týden, kdy se máte na co těšit. Kozoroh se rozhodl, že vaše narozeniny důstojně oslaví, a udělá pro to daleko víc, než si vůbec umíte představit.


Rak – Vodnář: 

Kolem vašeho vztahu je spousta řečí. Vy si můžete vybrat, zda se jimi budete stresovat, nebo zda mávnete rukou a rozhodnete se, že je nebudete poslouchat, ani nad nimi uvažovat.


Rak – Ryby: 

Hádky o peníze naberou na obrátkách. Zatímco vy byste rádi šetřili, protože si chcete dopřávat na dovolené. Ryba utrácí jako ze řetězu utržená a ještě vám dává najevo, že na vaše názory kašle.


Lev – Beran: 

Neustále mluví o pravidlech, která je potřeba dodržovat, ale to je asi tak všechno. Když přijde na věc, najde si deset důvodů, kvůli kterým on vaše dohody dodržovat nemůže.


Lev – Býk: 

Když chce vystupovat jako neomylná autorita, je to jeho věc. Vy si sice uvědomíte, že si tím sám říká o průšvih, ale protože víte, že by vás neposlouchal, raději mu nic neříkáte.


Lev – Blíženci: 

Zatímco úspěchy vás rozdělují, průšvih vás spojí. V rodině se stane něco, co vyžaduje, abyste se domluvili, spojili síly a svou vůli prosadili bez ohledu na cokoliv.


Lev – Rak: 

Potíže mohou být s cizími domácími zvířaty. To, že je Rak přesvědčený, že vyjde s i tím nejdivočejším a nejzákeřnějším psem, se může v tomto týdnu ukázat jako politováníhodný omyl.


Lev – Lev: 

Když mu vytýkáte, že se občas chová zbytečně arogantně, máte pravdu. Je to protivné, protože vám tím dělá zbytečné nepřátele, bez nichž byste se v klidu obešli.


Lev – Panna: 

První dojem, který z něj máte, je naprosto dokonalý. O víkendu se ale v jisté mezní projeví dost autoritativně, což vás přinutí, abyste názor, který na něj máte, trochu změnili.


Lev – Váhy: 

Do organizace rodinných záležitostí ho raději mluvit nenechte. Váha je momentálně pod silným planetárním tlakem a její pomoc by vám k ničemu nebyla.


Lev – Štír: 

Příbuzní z jeho strany mají asi strach, abyste se nenudili. V tomto týdnu vás neustále zasypávají přebytky ze zahrádek a vy nevíte, jestli je to z jejich strany laskavost nebo zlomyslnost.


Lev – Střelec: 

Opravdu vás miluje! Poznáte to ve chvíli, kdy se před ním jen zmíníte, že by vám něco udělalo radost. Střelec sice nic neřekne, ale hned další den vám vytouženou věc donese až pod nos.


Lev – Kozoroh: 

Momentálně neřekne napřímo nic, na čem mu záleží. To, že něco takového existuje, pochopíte ve chvíli, kdy na to už po několikáté zavede řeč i v situaci, kdy se to vůbec nehodí.


Lev – Vodnář: 

Když vám vyčte arogantní chování, neurazte se, ale přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu. Pokud ano, snažte se své reakce alespoň trochu mírnit.


Lev – Ryby: 

Ve středu večer, kdy už bude Luna v jeho znamení, ho nepoznáváte! Najednou pochopíte, že mu opravdu záleží na vás, na vašem vztahu a hlavně na tom, aby vám oběma bylo spolu dobře.


Panna – Beran: 

Zbytečně ho neprovokujte. Beran sice tvrdí, že mu to vůbec nevadí, ale ve skutečnosti tím kvalitu i stabilitu svého vztahu ohrožujete víc, než si vůbec dokážete představit.


Panna – Býk: 

Hlavně dohlédněte, aby si s sebou na dovolenou vzal dvoje dioptrické brýle! Je docela možné, že ty první někde zapomene nebo ztratí a potom ty druhé přijdou ke cti.


Panna – Blíženci: 

Zjistíte, že se vám s ním opravdu době vzpomíná. Díky jeho skvělé paměti si osvěžíte podrobnosti událostí, na které jste už dávno zapomněli.


Panna – Rak: 

Jakmile zjistíte, že se cpe na vaše místo, musíte zasáhnout. Odložte veškerou noblesu, přímo si za ním zajděte a vysvětlete mu, že jsou věci, které ani jemu nedopustíte.


Panna – Lev: 

Pozitivně vás překvapí! Veškeré nabídky na výhodné nákupy, které mu po netu přijdou, odmítne s tím, že nemůžete rozhazovat, protože musíte šetřit!


Panna – Panna: 

Dech vám vyrazí svou aktivitou. Dosud jste s ním bez problémů dokázali držet tempo, ale nyní si uvědomujete, že to, co po vás chce, zvládnout nedokážete.


Panna – Váhy: 

Některé jeho nápady jsou opravdu riskantní. Váha sice tvrdí, že potřebuje k životu adrenalin, ale vy si myslíte, že to dělá jen proto, aby vás měla čím šokovat.


Panna – Štír: 

Když vám předvede temnější stránky své povahy, nezavírejte před ní oči. On sice může tvrdit, že šlo o jednorázový exces, ale vy byste mu věřit neměli.


Panna – Střelec: 

Veškeré opravy, které se v tomto týdnu budou u vás doma provádět, si dozorujte sami. Pokud k nim pustíte svého miláčka, můžete čekat komplikace jak četné, tak zbytečné.


Panna – Kozoroh: 

Když vás kolega z tohoto znamení upozorní, že jste udělali chybu, berte to z jeho strany jako pozitivní krok. Poděkujte mu, ale dál už celou záležitosti nerozebírejte.


Panna – Vodnář: 

S kolegy vztahy nenavazujete, ale zákazníkovi nebo obchodnímu partnerovi z tohoto znamení byste šanci dát mohli. Je zajímavý, a až ho poznáte víc, bude ještě daleko zajímavější!


Panna – Ryby: 

Jeho staré hříchy mu nepřipomínejte ani ve chvíli, kdy se to vyloženě nabízí. Jsou věci, které jsou dávno za vámi a jejichž ožívání do vašeho vztahu nic dobrého nepřinese.

Přečíst  Čínský horoskop od 01.07.2016 do 01.08.2016


Váhy – Beran: 

S jeho logickým jednáním moc nepočítejte. Beran sice rád tvrdí, že se řídí výhradně zdravým rozumem, ale jeho aktivity tomu moc neodpovídají.


Váhy – Býk: 

Balení na dovolenou nechte výhradně na něm. Na rozdíl od vás je systematický, takže je velká naděje, že všechno zvládne beze stresu a nic důležitého nezapomene.


Váhy – Blíženci: 

Když zjistíte, že vás chce použít k pošťouchnutí někoho jiného, nesmíte se dát. Jasně mu řekněte, že jste na jeho intriku přišli a že se v ní rozhodně účastnit nebudete.


Váhy – Rak: 

Hlavně netvrďte, že ke spokojenému životu partnera nepotřebujete. Rak by si vaše výroky dlouho pamatoval a nejednou by vám je s lehce jedovatým úsměvem připomenul.


Váhy – Lev: 

Pokud ho někam vezete, předem se domluvte na vyrovnání. Vyhnete se tak dost trapné situaci, kdy vám on bude cpát peníze a vy mu budete vysvětlovat, proč je nechcete.


Váhy – Panna: 

Hádat se budete kvůli knížkám, které s sebou miláček hodlá táhnout na dovolenou. Pokud si chcete ušetřit zbytečné nervy, kupte mu čtečku, která vám ušetří nervy i váhu.


Váhy – Váhy: 

To, že se mu do něčeho nechce, vezměte sice na vědomí, ale to je asi tak všechno. Ve chvíli, kdy mu ustoupíte, startujete situaci, kdy vy budete dělat všechno a on se poveze.


Váhy – Štír: 

Představa příjemného podvečera s kamarády není zdaleka tak nesplnitelná, jak se vám zdá. Když miláčkovi navrhnete, že by mohl jít s vámi, odmítne s tím, že bez něj se budete bavit podstatně lépe.


Váhy – Střelec: 

Když dává najevo, že na vás nemá čas, nelámejte situaci před koleno. Na to, že mu chybíte, přijde nejpozději v sobotu, kdy se ozve sám od sebe a navíc nezvykle brzy.


Váhy – Kozoroh: 

Když zjistíte, že si vymýšlí, nedávejte najevo, že jste na to přišli. Už to, že kvůli vám nastartoval fantazii, můžete vzít jako důkaz velké lásky, kterou k vám cítí.


Váhy – Vodnář: 

Když přijde s tím, že je zbytečné, abyste si cestou na dovolenou kupovali dálniční známku, nesmíte mu to dovolit. Pokuta, kterou byste dostali, by byla vysoká a ostuda nebetyčná!


Váhy – Ryby: 

Jeho představa o dalším průběhu vašeho vztahu narazí na realitu. Už dávno víte, že jeho sny plnit nezvládnete – a teď je jenom potřeba, abyste to řekli a vysvětlili i jemu.


Štír – Beran: 

Na poslední chvíli zabráníte velkému trapasu. Beran si sice bude stěžovat, že ho bolí kotník, do kterého jste ho kopli, ale ve skutečnosti vám bude za váš zákrok vděčný.


Štír – Býk: 

Jeho význam ve vašem životě stoupá. Průšvih nastane v pátek, kdy si uvědomíte, že si bez něj svou další existenci nedokážete představit – a moc nevíte, co s tím.


Štír – Blíženci: 

Když vám kamarád z tohoto znamení něco rozmlouvá, měli byste ho alespoň vyslechnout. To, co vám říká, je podložené jeho draze získanými životními zkušenostmi.


Štír – Rak: 

Když spojíte síly, máte velkou šanci na úspěch. Musíte však svému Rakovi vysvětlit, že by nebylo dobré, aby o vašich plánech povídal každému, kdo není líný poslouchat.


Štír – Lev: 

Když vám volají, že měl úraz, nepropadejte ani zděšení, ani panice. Zní to sice dramaticky, ale nakonec zjistíte, že šlo o rozbité koleno nebo něco podobného.


Štír – Panna: 

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je pod vlivem Luny z Ryb, se vykáže nezvyklou vnímavostí. Pochopí, co vás na jeho jednání baví, a začne se chovat tak, aby vás zbytečně neprovokoval.


Štír – Váhy: 

Když mu dáte na výběr, není to k ničemu. Váha bude neustále probírat všechny možnosti, ale definitivní rozhodnutí budete nakonec muset učinit stejně vy!


Štír – Štír: 

Překvapením se nevyhnete. Momentálně váš však Štír překvapuje svou vnímavostí, což je něco, po čem jste dlouho marně toužili, a co jste dosud nezažili.


Štír – Střelec: 

Neustále mluví o tom, že musíte víc šetřit. Problém je v tom, že si to představuje tak, že vy budete obracet každou korunu a on pak bude mít z čeho rozhazovat.


Štír – Kozoroh: 

Peníze, které měl už dávno dostat, pořád nepřicházejí. Naštěstí máte rezervy, do kterých můžete před dovolenou sáhnout, ale přesto jste z toho oba dost nervózní.


Štír – Vodnář: 

Když vás někdo rozčiluje, Vodnáři to raději neříkejte. Na dotyčného by byl naštvaný a srovnal by ho, i když byste mu vysvětlovali, že jste si jen stěžovali, a že se vlastně nic tak zlého nestalo.


Štír – Ryby: 

Hlavně s ním neflirtujte! Ryba bere všechno, co se týká vašich vztahů, velice vážně, a nabídka na flirt by ji buď urazila nebo rovnou naštvala.


Střelec – Beran: 

Napjatá situace přetrvává, ale vy se v ní dokážete lépe orientovat. Spojeným kouzlem osobností si navíc dokážete udělat spojence i z dosavadního protivníka.


Střelec – Býk: 

Rodinné konflikty jsou sice zanedbatelné, ale přesto vás zbytečně zbavují energie. Požádejte Býka, aby si s dětmi promluvil a alespoň trochu je srovnal!


Střelec – Blíženci: 

Předběžná opatření se mu sice líbit nemusí, ale měl by je respektovat. Když to neudělá, říká si nejen o průšvih, ale i o pokutu nebo dokonce o další soudní jednání.


Střelec – Rak: 

Pokud si chcete zachovat tajemství, musíte si ho nechat pro sebe. Rak je sice skvělý a umí mlčet, ale tentokrát by to patrně nevydržel.


Střelec – Lev: 

Žije se vám s ním naprosto skvěle. Navíc zjišťujete, že Lev je vašim netuctovým nápadům nejenom otevřený, ale navíc je i rozvíjí, obohacuje a dovádí k dokonalosti.


Střelec – Panna: 

Na jeho provokace nedejte! Panna je zvyklá, že se její jedovaté huby každý bojí, a bude velice překvapená, když zjistí, že vy se jejím jednáním stresovat nehodláte.


Střelec – Váhy: 

Pokud se vám líbí oblečení, které má na sobě, klidně se ho zeptejte, kde si ho pořídil. Váha to bere jako poklonu svému vkusu a informace vám ochotně sdělí.


Střelec – Štír: 

Neustále přemýšlí, že by místo dovolené šel ještě někam pracovat. Jeho rozhodnutí sice potvrzuje, že se o vás chce starat, ale vy mu ho musíte vymluvit s tím, že i odpočinek je třeba.


Střelec – Střelec: 

Na to, že říká, že vás miluje, se moc nespoléhejte. Je ze stejného těsta, jako vy, takže stačí jeden provokativní úsměv a všechno může být najednou naprosto jinak.


Střelec – Kozoroh: 

Konečně si začínáte uvědomovat, jak moc vám dává jeho spolehlivost a klid. Když si představíte, že byste ho neměli vedle sebe, musíte připustit, že by váš život byl daleko komplikovanější, než teď je.


Střelec – Vodnář: 

Když se v jeho rodině něco děje, vy to neřešte. Bylo by nejlepší, kdybyste předstírali, že o ničem nevíte, a na víkend zmizeli někam, kde není signál a kde vás nenajdou.


Střelec – Ryby: 

S nadřízeným z tohoto znamení se nedomluvíte. Když se něco stane, shodí vinu na vás, a vůbec nepřipustí, že jste jednali přesně podle toho, co vám přikázal sám.

Přečíst  Houby: Léčba z Východu


Kozoroh – Beran: 

Hlavně se sjednoťte na tom, co vlastně chcete. Pokud jeden z vás chce nemovitost prodávat a druhý si ji chce nechat, ani vy dva žádný kompromis nenajdete.


Kozoroh – Býk: 

Jeho závistivost vám zkomplikuje život. Neustále nechápe, že jste od osudu nic nedostali darem, a tváří se, jako byste mu sebrali něco, na co měl nezpochybnitelný nárok.


Kozoroh – Blíženci: 

Vaše nepříjemnosti ho spíše baví. Nakonec sice podá pomocnou ruku, ale bude kolem toho mít tolik řečí, že budete mít co dělat, abyste ho rovnou neposlali do háje.


Kozoroh – Rak: 

Pokud o víkendu někam jdete, měl by si brát plné boty. Má sklon riskovat, a ukopnutý palec je nejmenší z nepříjemností, které by ho mohly potkat.


Kozoroh – Lev: 

Víkend v jeho společnosti patří k těm opravdu nezapomenutelným. Lev se snaží, abyste se s ním ani chvíli nenudili, a vy musíte zkonstatovat, že se mu to opravdu povedlo.


Kozoroh – Panna: 

Neustále mluví o tom, co byste měli udělat, ale nějak se nemůže rozhodnout k prvnímu kroku. Využijte druhé poloviny týdne, kdy jsou vám planety příznivé, a konečně se pusťte do akce.


Kozoroh – Váhy: 

Úřední záležitosti se zastaví v místě. Na jedné straně budete rádi, že máte alespoň v létě klid, na druhé si uvědomujete, že vás čeká hodně bouřlivý podzim.


Kozoroh – Štír: 

Ve čtvrtek a v pátek sám přízná, že má víc štěstí, než si zaslouží. Díky shodně naprosto nepravděpodobných náhod přijde na podstatu záležitosti, která se až dosud jevila zcela jinak.


Kozoroh – Střelec: 

Na první pohled na vás udělá značný dojem. Obvykle podobným hnutím mysli moc nepodléháte, ale tentokrát si uvědomujete, že vám v něm osud posílá něco naprosto výjimečného.


Kozoroh – Kozoroh: 

Veškeré napětí, které mezi vámi bylo, vyvane. Dejte si však pozor, abyste si o víkendu, který probíhá pod vlivem Luny z Berana, neřekli pár zbytečně nepříjemných slov.


Kozoroh – Vodnář: 

Šéfovi z tohoto znamení se nezavděčíte. Sotva odevzdáte jednu práci, dá vám druhou a ještě se bude tvářit, jako byste mu za takové vytížení měli být vděční.


Kozoroh – Ryby: 

Schůzku, kterou jste s ním měli naplánovanou na pondělí, raději odložte. Když ji necháte na čtvrtek nebo pátek, kdy je Luna v jeho znamení, proběhne daleko příjemněji.


Vodnář – Beran: 

S jeho nápady máte starosti. Beran nejdříve něco rozhrabe, a pak se diví, že se najde někdo, kdo si vám přijde stěžovat, a bude chtít, abyste mu domluvili.


Vodnář – Býk: 

I když Býk tvrdí, že budete pořád jen doma, musíte ho vyvést z omylu. O víkendu ho vytáhnete někam, kde ještě nebyl, a budete se těšit z toho, že se mu tam opravdu líbí.


Vodnář – Blíženci: 

Když se pohádáte, dovedete se mu omluvit tak, aby Blíženec sám uznal, že vina je na obou stranách. Vy si sice myslíte, že vina je posunutá spíše na jeho stranu, ale máte rozum a necháte věc tak, jak je.


Vodnář – Rak: 

Jde o týden, kdy by se měl vyhýbat nošení svého oblíbeného oblečení. Dostane na spoustu zajímavých míst, kde by jeho oblíbené kousky oděvu mohly utrpět škodu.


Vodnář – Lev: 

V pondělí a v úterý, kdy bude Luna v jeho partnerském sektoru, to mezi vámi bude naprosto vynikající. Váš Lev vás miluje a vy si projevy jeho lásky s chutí užíváte.


Vodnář – Panna: 

Neustále má pocit, že je by na vás měl dohlížet. Vy mu sice stále dokola vysvětlujete, že to není potřeba, protože máte svůj rozum, ale nějak to nezabírá.


Vodnář – Váhy: 

Od dění v jeho rodinné větvi se snažte zachovat odstup. Jakmile se do toho zapletete, budete to muset řešit, a to vám spolehlivě zkazí celý podzim.


Vodnář – Štír: 

Hlavně nic nevyhazujte. Na vlastní kůži byste se tak přesvědčili, že situace, kdy se vyhodí stará kabelka, ve které je věc velké ceny, není zdaleka jen literární záležitost.


Vodnář – Střelec: 

V práci by se měl snažit víc vycházet s lidmi. Jako odborník je sice skvělý, ale jako spolupracovník si dělá zbytečné nepřátele, což mu život nikterak neulehčí.


Vodnář – Kozoroh: 

To, že vám říká, že na něco nemá ani pomyšlení, není zárukou, že to tak opravdu je. Obvykle podezíraví nejste, ale tentokrát by trocha opatrnosti vůbec neškodila.


Vodnář – Vodnář: 

Střetu s realitou se nebojte. Ať se stane cokoliv, budete držet spolu a dokážete, že vy dva spojenými silami zvládnete všechno, před co vás život postaví.


Vodnář – Ryby: 

Vaše role se změnily. Zatímco dříve toužil po rodinném životě váš miláček, teď se karta obrátila. Vy mluvíte o svatbě a o dětech, a Ryba říká, že je na to ještě čas.


Ryby – Beran: 

Klidně ho vytáhněte na přednášku na téma, které je vám blízké, a které jemu zatím nic neříká. Projeví zájem a dokonce vás požádá, abyste mu sehnali nějakou literaturu.


Ryby – Býk: 

Jako pár působíte naprosto harmonicky. Oblíbené hlášky vašeho miláčka vás navíc nenaštvou, ale vaše už tak dobrou náladu ještě o něco vylepší.


Ryby – Blíženci: 

Tím, co umíte, se v jeho společnosti klidně chlubte – a můžete i trochu přehánět. Blíženec bere zatím vážně jenom sebe, a to, že zjistí, že dobrý je i někdo jiný, mu udělá moc dobře.


Ryby – Rak: 

Je to jediný člověk, kterého můžete v současné době požádat o protekci. Navíc se nemusíte bát, že by o tom, co pro vás udělal, zbytečně mluvil, což je jeho další plus.


Ryby – Lev: 

Obyčejná procházka se po jeho boku stává dobrodružstvím. Lev chce neustále poznávat nové věci, a moc touží po tom, aby abyste je poznávali spolu s ním.


Ryby – Panna: 

Může se sice snažit, ale vaše názory neovlivní. Průšvih nastane ve chvíli, kdy se domluví s dětmi a spolu s nimi vás začne přesvědčovat, že máte svůj postoj změnit.


Ryby – Váhy: 

Najednou zjišťujete, že je polovina července a vy jste ještě nestihli ani kousek toho, co jste chtěli o prázdninách zvládnout. Polepšete se a o víkendu něco společně podnikněte!


Ryby – Štír: 

Do jeho záležitostí se raději nepleťte. Ve chvíli, kdy by zjistil, že strkáte nos do jeho soukromých záležitostí, by vás sjezdil tak, že by vám to bylo skoro až líto.


Ryby – Střelec: 

Hlavně mu nevyčítejte, že se v poslední době změnil. Kdyby přišlo na diskusi, dozvíte se, že vy jste se změnili víc, a on vám to přesto nijak nevyčítá.


Ryby – Kozoroh: 

V jeho přítomnosti neutrácejte za zbytečnosti – a pokud možno, neutrácejte vůbec. Když Kozoroh usoudí, že jste hospodární, bude se váš vztah vyvíjet daleko pozitivněji.


Ryby – Vodnář: 

Vlastnosti, které vás k němu kdysi přitahovaly, vás teď jen upřímně rozčilují. Nechcete si na víkend někam vyjet a tím se postarat, aby se doby okouzlení zase vrátily?


Ryby – Ryby: 

Oba jste v jednom kole, ale oba jste zároveň velice spokojení. Jediným problémem jsou pro vás oslavy, kterých je v tomto týdnu tolik, že se všech přes veškerou snahu zúčastnit nedokážete.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..