Novoroční předsevzetí – jaká jsou ta nejčastější? 2

By | 13.03.2020

S odchodem starého roku spousta lidí bilancuje. Ohlíží se za uplynulým rokem, přemýšlí, co se v něm stalo, co bylo dobře, co naopak špatně. Celkově jej hodnotí. Byl dobrý? Skvělý? Špatný? Nebo se to špatné poctivě střídalo s tím dobrým?. Můžete začít pracovat na tolika nových věcech! Spousta lidí si proto dává různá novoroční předsevzetí!

Dáváte si je také?

Někdo je v tomto ohledu pečlivý, sepisuje poctivě vše, co potřebuje a chce dodržet, co se mu povede, to si svědomitě odškrtne. Spousta lidí naběhne odhodlaně prvního ledna vše plnit, ale v průběhu roku jejich pevná vůle polevuje. Jaká nejčastější novoroční předsevzetí existují? A dáváte si je také?

Sportovat

Možná víc sportovat, možná začít vůbec sportovat. Je to prostředek k hubnutí, ale také vám může pomoci v jiných ohledech. Budete se díky tomu cítit lépe, cvičení a sport obecně vyplavuje endorfiny, posílí to vaše zdraví, nebudou vás bolet záda, zvládnete časem náročnější věci, nebudete se zadýchávat do schodů a podobně.

Jíst lépe a pravidelně

Ono to v mnoha ohledech souvisí s hubnutím. Když se zaměříte na svůj jídelníček, můžete zjistit, že pravidelná a vyvážená strava jde s hubnutím ruku v ruce. Nepřecpávejte se, jezte pětkrát denně, začněte den snídaní, dopřejte si ke každé porci zeleninu, svačte dopoledne ovoce, vyhýbejte se sladkostem a smaženému jídlu.

Najít si novou práci

Nebaví vás práce, ve které aktuálně působíte? Je to otrava, chodíte tam jen kvůli penězům a ani těch není mnoho? Chcete-li změnit práci jen kvůli finanční stránce, pak zkuste nejdřív zajít za svým nadřízeným a promluvit si o zvýšení platu. Vyjmenujte, co vše děláte, co možná děláte navíc a domluvte se. Pokud to nejde, zkuste hledat něco nového, co by vás nejen bavilo, ale také vám dopřálo dobrý život.

Přečíst  Bolavé nohy v létě
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..