Vánoční dárky pro muže – jak vybírat podle znamení? 3

By | 16.05.2020

Jste spolu první Vánoce? Popřípadě už přesně víte, co si o sobě myslet a víte, co druhý chce. Pokud i tak pořád nevíte, co protějšku dát pod stromeček nebo i jako jakýkoliv jiný dárek, máme pár tipů a rad. Můžete to zkusit podle znamení zvěrokruhu. Vám odpadne nepříjemné přemýšlení nad tím, co tento rok „zase“ vymyslet a dát partnerovi pod stromeček.

Vybíráme dárek pro muže

Každý muž má rád něco jiného, každý z nich vidí smysl v jiném dárku. Je jasné, že všichni muži, kteří se narodili ve stejném znamení, nebudou úplně stejní, na chlup přesně. Naše tipy berte jako návod, řiďte se vlastním úsudkem a tím, co o dotyčném člověku znáte a víte.

Co dát Váhám?

Vybírat dárky pro Váhy je jednoduché, ale chce to trochu ujištění, že je to něco, co se jim bude hodit a co se jim bude líbit. Umí totiž velmi nevhodně trvat na výměně dárku, který se jim nelíbí. Mají rádi luxusní, krásné a klidně i měkké dárky. Mají rády, když jim dáte něco, co se jim hodí do bytu, knihu, ale radost mu udělá i čokoláda.

Co dát Štírům?

Štír je záhadné znamení, takže pokud pro svého partnera v tomto znamení vybíráte dárek, pak si připravte spoustu trpělivosti. Není to moc snadné. Štír touží po dárku, na kterým může přemýšlet. Pokud miluje detektivky, dejte mu dobrou knihu nebo film. Od věci není také pořídit mu adrenalinový zážitek nebo něco, kde může překonat své limity a zase se někam posouvat.

Co dát Střelcům?

Střelci jsou dobrodružná a aktivní znamení, takže můžete sáhnout po podobných dárcích. Když už nevíte kudy kam, ideální je víkendový pobyt, na který nezapomene, kurz tance, vaření, lístky do divadla, kina nebo na oblíbený koncert. Zážitkem nepohrdne v žádném ohledu.

Přečíst  Oblíbené vůně – zkuste ty, které radí horoskop! 2
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..