Týdenní partnerské horoskopy od 15.01.2018 do 22.01.2018

By | 01.01.2021
Beran – Beran: 

Nejde o to, že by vás omezoval, ale o to, že vás chce mít pod kontrolou stejně jako své pracovní a jiné záležitosti. Budete se bránit, nebo mávnete rukou, a necháte ho, ať si myslí, že vám vládne?


Beran – Býk: 

S partnerem z tohoto znamení si momentálně moc neužijete. Neustále má pocit, že by vás měl vychovávat, a nechápe, že se mu to přes veškerou snahu nepodaří.





Beran – Blíženci: 

Na jeho nápady trpělivost nemáte. Dosud jste mu je dokázali vymlouvat jakž takž v klidu, ale teď zjišťujete, že se vám ho udržet nedaří…


Beran – Rak: 

V lásce nezná nic jiného než extrémy. Potíž je v tom, že vy máte podobných bouřlivých projevů dost a nedokážete si představit, že byste v nich měli žít dál.


Beran – Lev: 

Patří k lidem, kteří vyžadují ohleduplnost. Až koncem týdne však pochopí, že by se stejně ohleduplně, jako vy k němu, měl alespoň občas chovat i on k vám.


Beran – Panna: 

Patří k lidem, kteří mají neustále napilno. To, že si na vás udělá čas, berte jako velkou poklonu a zároveň jako potvrzení síly vašeho vztahu.


Beran – Váhy: 

S penězi musíte hospodařit prozíravěji, než dosud. Ty, na které čekáte a na které máte nárok, přijdou až koncem týdne – navíc to bude jen první splátka z celkové sumy!


Beran – Štír: 

Jeho nápady jsou skvělé hlavně na začátku týdne, v jeho průběhu získá váš Štír zbytečné sebevědomí a začne se chovat mírně řečeno nerozumně. Pak ho podporovat nesmíte!


Beran – Střelec: 

Udělá pro vás podstatně víc, než by musel. Na motivy jeho jednání se ho však snad raději neptejte – dozvěděli byste se něco, co by vás nepotěšilo a co byste museli řešit.


Beran – Kozoroh: 

Když pro vás něco dělá, trvejte na tom, že mu to zaplatíte. V opačném případě hrozí, že se do pavučiny služeb a protislužeb zapletete tak, že se z ní už nevymotáte.


Beran – Vodnář: 

Velkorysost, kterou ve vztahu k němu projevíte, se obrátí proti vám. Vodnář o ní nevydrží mlčet a všichni jeho kamarádi pak usoudí, že se k nim budete chovat stejně, a nepochopí, že je to jinak.


Beran – Ryby: 

Jsou věci, z kterých byste ustupovat neměli. Ryba má sice pocit, že jí to děláte naschvál, ale vy musíte stát na zásadách, které jsou pro váš život podstatné.


Býk – Beran: 

Neustále vám vysvětluje, jak potřebuje vaši radu, ale ve skutečnosti o nic takového nestojí. Byl by nejspokojenější, kdybyste všechno udělali za něj a jemu předali k užívání hotové dílo.


Býk – Býk: 

Neustále má pocit, že byste měli v jeho společnosti plakat štěstím, a neustále nechápe, že vy nic takového v úmyslu nemáte. Vysvětlete mu zásady, na kterých spočívá rovnoprávný vztah!


Býk – Blíženci: 

Z jeho novoročních předsevzetí moc nezbude. Vy jste něco takového sice čekali, ale máte ho rádi natolik, že mu to zlomyslně připomínat nebudete.


Býk – Rak: 

Váš vztah vidíte v novém světle. Uvědomujete si, že Rak je jako partner náročný a žárlivý, ale protože je jako rodič k nezaplacení, nikterak mu to nevyčítáte.


Býk – Lev: 

Když se pro něj rozhodnete vařit, klidně dejte průchod své fantazii. Čím nezvyklejší jídlo bude, tím bude váš Lev spokojenější a nadšenější!


Býk – Panna: 

I když vás a vaši pomoc opravdu potřebuje, nahlas vám to neřekne. Využijte začátku týdne, kdy jsou vám planety velice příznivé, a pomoc mu nabídněte sami.


Býk – Váhy: 

Počítejte s tím, že ve skrytu duše už uvažuje nad Valentýnem. Vy jste ho sice nijak slavit nechtěli, ale teď je vám jasné, že bojkotem tohoto svátku byste si zadělávali na opravdu velký průšvih.


Býk – Štír: 

Skvělé bude zejména úterý. Oba jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Jupiterem a Plutem, a oba si moc dobře uvědomujete, proč jste spolu a proč tak chcete zůstat.


Býk – Střelec: 

S partnerem z tohoto znamení si vyloženě užijete – týká se to zejména víkendu. Rozhodl se, že vás překvapí, a vy musíte zkonstatovat, že vám opravdu spadla čelist…


Býk – Kozoroh: 

Je skvělý a vy jste moc rádi, že ho máte. Bez řečí se pustí do drobných oprav a postará se, aby během krátké chvíle byla vaše domácnost opět v naprostém pořádku.


Býk – Vodnář: 

S partnerem z tohoto znamení se nedomluvíte. Můžete mu ale předat část toho, co máte obvykle na starosti vy, a pak jen pozorovat, jak s tím zápasí.


Býk – Ryby: 

Jde o člověka, který má ve všem jasno. Potíž je v tom, že na rozdíl od vás postrádá logické myšlení a svou aktivitou nadělá víc škody než užitku.


Blíženci – Beran: 

Najednou ho vidíte ve zcela novém světle. Uvědomujete si, co v něm máte a dokonce nahlas přiznáte, že jeho osoba ve vašem životě funguje jako garant pohody a klidu.


Blíženci – Býk: 

Hlavně mu neříkejte, že jste něco nakupovali v akci. Váš miláček podobné nákupy bere jako zbytečné rozhazování peněz a taky by vám to bez okolků řekl.


Blíženci – Blíženci: 

Na spoustě věcí se musíte domluvit. Potíž je v tom, že vás vaše polovička nebudou poslouchat stejně intenzivně, jako vy neposloucháte ji.


Blíženci – Rak: 

Nemá na vás tolik času, kolik by se vám líbilo. Z jeho strany to však není výmluva, ale realita, se kterou se musíte smířit i v případě, kdy se vám nechce.


Blíženci – Lev: 

Neustále má pocit, že by se k němu měl život otočit usměvavější tváří. Potíž je v tom, že sám pro to nehodlá nic dělat ani teď, ani v budoucnosti.


Blíženci – Panna: 

Zrozenci z tohoto znamení to momentálně mají jednoduché. Stojí na startu své daleko úspěšnější životní etapy a jen čekají, až ji středeční novoluní v Kozorohu odstartuje.


Blíženci – Váhy: 

Čtvrteční vstup Venuše do Vodnáře z něj udělá partnera snů. Najednou se začne zajímat o vaše životní přání a dokonce vám začne pomáhat s jejich uskutečněním.


Blíženci – Štír: 

Hlavně se nebojte toho, co vám tento rok přinese. Když budete se Štírem, jehož čeká jenom to dobré, opravdu se na všechny dary, které vám vesmír pošle, můžete jen těšit.


Blíženci – Střelec: 

Na to, abyste začínali nějaké velkolepé plány, nemáte dost trpělivosti. Naštěstí není potřeba, abyste se spolu věnovali něčemu, co trpělivost vyžaduje.


Blíženci – Kozoroh: 

Nejdříve se s ním trochu oťukejte. Až ve chvíli, kdy si budete jistí, že do vašeho života vnesl to, co v něm chybí, můžete učinit další vstřícný krok.


Blíženci – Vodnář: 

Krásný bude zejména víkend. Do jeho znamení se dostává Slunce i Venuše a on vám konečně poskytuje všechno, co od partnerství chcete a požadujete.


Blíženci – Ryby: 

Hlavně mu vysvětlete, že na sobě nemá šetřit. Ryba k tomu má sice sklony, ale když jí vysvětlíte, že to k ničemu není, je značná naděje, že vás poslechne.


Rak – Beran: 

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Kozorohu, se oba držte zpátky. Mohli byste si říct leccos, co se sice lehce pronese, ale co se hodně dlouho nezapomene.

Přečíst  Partnerský týdenní horoskop od 7.10.2018 do 13.10.2018


Rak – Býk: 

Jeho rady a poznámky, které pronáší na vaši adresu, neberte tak úplně vážně. Když se nad nimi zamyslíte, zjistíte, že je pronáší hlavně proto, že má strach, abyste mu neuletěli příliš daleko.


Rak – Blíženci: 

Ničemu, co je podle vašeho hlediska užitečné, se věnovat nebude. Veškerou energii nacpe do hraní počítačových her nebo jiných podobných aktivit, které vy považujete za plýtvání časem.


Rak – Rak: 

Jeho postřehy jsou kupodivu k věci. Když ho budete poslouchat, zbavíte se iluzí o člověku, jehož role ve vašem životě by byla značně pochybná.


Rak – Lev: 

Opravdu nemusíte všechno dělat sami. Když překonáte svůj ostych a požádáte Lva o pomoc, zjistíte, že vám ji sám nenabídl jen proto, že ho prostě nenapadlo, že ji potřebujete…


Rak – Panna: 

S partnerem z tohoto znamení to není jednoduché. Po celý týden má pocit, že má patent na pravdu, a vůbec nechápe, žena svůj názor máte pravdu i vy.


Rak – Váhy: 

Když řekne, že je unavený, měli byste to brát vážně. Motivační řeči v jeho případě opravdu nezaberou. Bude daleko lepší, když mu uvaříte čas a přikryjte ho dekou.


Rak – Štír: 

Spory ve vztahu nabírají na obrátkách. Váš partner si nedává pozor na pusu a vy zjišťujete, že vám to začíná lézt na nervy víc, než jste si dosud dokázali představit.


Rak – Střelec: 

Jeho společnost vás vyloženě rozčiluje. Neustále vám vysvětluje, co by na vašem místě dělal on, a moc nechápe, že i vy máte svobodu rozhodování a nárok na klid.


Rak – Kozoroh: 

Víkend bude váš! Konečně prožijete dva dny, kdy se nemusíte věnovat ničemu jinému než jen jeden druhému…


Rak – Vodnář: 

Jeho nálady vám lezou na nervy. Na jedné straně chápete, že na ně má nárok, na druhé si však říkáte, že by se alespoň občas mohl a měl chovat jako dospělý.


Rak – Ryby: 

Chytíte ho na procházky v přírodě. Navíc na nich ani nebudete muset mluvit, protože Ryba všechno důležité odvykládá za vás…


Lev – Beran: 

Spoustu krásného vám přinese čtvrtek a další dny. Najednou zjistíte, že ve stejné míře milenci i kamarádi, kteří se mohou jeden na druhého spolehnout.


Lev – Býk: 

v pondělí a v úterý s ním probírejte vaše společné partnerské plány. To, na čem se domluvíte, musíte však oba brát vážně a taky na tom soustředěně pracovat!


Lev – Blíženci: 

Nové lásky se nebojte. Když dáte Blíženci šanci, s údivem zjistíte, že láska nemusí přinášet jen potíže, ale že to občas může být i docela dobrá zábava.


Lev – Rak: 

To, co o něm uslyšíte, neberte moc vážně. Jde o informace, které vám poskytuje člověk, který má spoustu důvodů, aby ho neměl rád a štěstí mu nepřál…


Lev – Lev: 

Vaše mezilidské vztahy se konečně zklidní. Opravdu není důvod, abyste se hádali s příbuznými, které vidíte maximálně dvakrát do roka a kteří vám nic nedávají ani neberou.


Lev – Panna: 

Hlavně neprožívejte jeho problémy. Vy byste totiž nahlas zkonstatovali, že to vlastně žádné problémy nejsou, a on by se jen naštval, protože by měl pocit, že ho neberete vážně.


Lev – Váhy: 

Představa vašeho partnera narazí na to, co si myslíte vy. Naštěstí se ve čtvrtek situace zlomí a vaše stanoviska se kupodivu srovnají tak, abyste byli spokojení oba.


Lev – Štír: 

To, že si s partnerem nerozumíte, je jenom omyl a zdání. Kdybyste doopravdy poslouchali to, co vám říká, zjistili byste, že se vaše názory zase tak moc neliší.


Lev – Střelec: 

O svém Střelci se dozvíte spoustu zajímavých věcí. Mimo jiné zjistíte, že jste byli vždycky jeho životní láskou, bez které si svůj život nedokázal představit.


Lev – Kozoroh: 

S partnerem z tohoto znamení se moc nezasmějete. Zato vám bude pomáhat ve všem, co je důležité, a co byste bez jeho aktivní účasti zvládali jen s velkými obtížemi.


Lev – Vodnář: 

Těšte se na pozitivní změnu! Venuše se ve čtvrtek dostane do jeho znamení a vy se můžete těšit na spoustu nových zážitků, které vám váš miláček připraví.


Lev – Ryby: 

Opravdu nemusíte vědět všechno. Vy se však musíte chovat inteligentně a svá tajemství před ním skrývat tak, aby ho ani nenapadlo, že nějaká tajemství vůbec máte.


Panna – Beran: 

Na vašich nápadech se dá bez problémů stavět. Problémy s nimi může mít Beran – ten je zvyklý, že všechno důležité iniciuje on a s vaší aktivitou se jen těžko smiřuje.


Panna – Býk: 

Měl by si zkontrolovat stav svého účtu. Peníze, na které čeká, nedorazí a vám pak nezbude, než abyste mu pár korun poslali a tím ho zachránili před pádem do mínusu.


Panna – Blíženci: 

Jako milenec by u vás neměl dostat šanci. Už dávno víte, že Blíženec pusu držet neumí – dobře ví, že by o vás a vašem vztahu mluvit neměl, ale přes veškerou snahu to nedokáže.


Panna – Rak: 

Zajímavé bude zejména úterý. Oba jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Jupiterem a Plutem a oba dokážete využít šance, které vám osud dává, na víc než sto procent.


Panna – Lev: 

Počítejte s tím, že vás bude nutit ke společenskému životu. Když Lev přijde s tím, že o víkendu musíte jít na večírek, běžte, bude to zábavnější, než očekávali.


Panna – Panna: 

Konečně máte šanci na nové vztahové začátky – je jenom potřeba, abyste pochopili, že se musíte oprostit od toho, co bylo, a připravit na to, co bude. Budoucnosti se nebojte, bude skvělá!


Panna – Váhy: 

Některé maličkosti mají větší dopad, než byste čekali. Jakmile něco takového zjistíte, hned přemýšlejte, zda by nebylo lepší, abyste zařadili zpátečku.


Panna – Štír: 

I na příbuzné svého partnera si dokážete zvyknout. Musíte jim však dát najevo, že jsou věci, které jim nedovolíte a které jim tolerovat nehodláte.


Panna – Střelec: 

Vynikající bude zejména víkend. Váš Střelec získá zpět svůj smysl pro humor a bude se ze všech sil snažit, aby vás život bavil naprosto stejně jako baví jeho.


Panna – Kozoroh: 

S oslavou jeho narozenin to nepřehánějte. Kozoroh by byl sice nadšený, ale nakonec by vám řekl, že jste na to zbytečně utráceli a že by bylo lepší, kdybyste šetřili.


Panna – Vodnář: 

Čtvrteční vstup Venuše do jeho znamení změní vztahovou rovnováhu. Aktivita přejde na jeho stranu a vy si konečně začnete vychutnávat projevy jeho lásky.


Panna – Ryby: 

Neustále má dojem, že na sebe máte málo času. Zkuste mu vyjít vstříc! Když naplánujete víkendový program, který se bude líbit jemu i vám, uděláte v tomto směru první příznivý krok.


Váhy – Beran: 

Jsou věci, do kterých musíte šlápnout. Beran vám sice bude tvrdit, že to přeháníte, ale vy se nesmíte dát; konečné rozhodnutí musí být jenom na vás!


Váhy – Býk: 

Víte moc dobře, že patří k provokatérům. Vy si pak můžete vybrat, zda mu na jeho triky skočíte, nebo zda budete jen pobaveně pozorovat, jak se bude snažit a jak se bude vyrovnávat s tím, že mu jeho snaha opět nevyšla.

Přečíst  Týdenní partnerské horoskopy od 01.01.2018 do 08.01.2018


Váhy – Blíženci: 

Překvapuje vás svým pragmatickým myšlením. Dosud jste ho mohli vnímat jako zdroj zábavy a rozptýlení, ale teď je vám jasné, že to s ním lehké mít nebudete.


Váhy – Rak: 

Partner z tohoto znamení je momentálně pod silným tlakem. Nesmíte se tedy divit, když občas vybuchne a řekne něco, za co se vám vzápětí začne omlouvat.


Váhy – Lev: 

Opět v něm najdete svého partnera snů! Když se k němu budete chovat stejně, jako se chová on k vám, užijete si krásný týden, ve kterém si budete jeden druhého vyloženě užívat.


Váhy – Panna: 

V jeho systému se nevyznáte. Panna má pocit, že domů konečně zavedla něco, co se dá označit jako pořádek, ale vy máte pocit, že to, co vymyslela, je pro vás nepochopitelné.


Váhy – Váhy: 

Oba patříte k lidem, kteří považují to, že pomáhají, za něco naprosto přirozeného. Dejte si však pozor, abyste neživili zbytečně ty, kteří si s prací na rozdíl od vás moc netykají.


Váhy – Štír: 

Záminky, pod kterými vám volá, jsou naprosto průhledné. Je vám jasné, že si vyloženě vyhledává možnost, aby s vámi mohl mluvit a dostat se k vám blíž.


Váhy – Střelec: 

Klidně se dejte do zkoušení nových receptů. Když to necháte na víkend, kdy budete mít dostatek energie i fantazie, dopadne to podstatně lépe, než byste čekali.


Váhy – Kozoroh: 

Oba jste dominantní a oba chcete, aby bylo po vašem. Můžete brát jako test toho, zda jste spolu schopni vydržet a alespoň trochu se domluvit.


Váhy – Vodnář: 

S tolerancí, kterou vůči němu projevujete, to nepřehánějte. Váš miláček usoudí, že vám na něm ani trochu nezáleží, a začne řádit ještě víc, než řádí dosud.


Váhy – Ryby: 

Patří k lidem, kteří žárlivost vnímají jako ztrátu času. Pokud se ho k žárlivosti snažíte přímět, je to činnost, která může váš vztah leda tak negativně poznamenat.


Štír – Beran: 

To, že se do něj zamilujete, pro vás bude testem. Hned na začátku byste si měli uvědomit, že Beran rozhodně nepatří k lidem, kterým byste mohli diktovat své požadavky a čekat, že je splní.


Štír – Býk: 

O citech se můžete bavit leda tak v teoretické rovině. Přiznejte si, že jste s Býkem mimo jiné proto, že s vámi sdílí vaše priority a zbytečně neztrácí čas na romantiku.


Štír – Blíženci: 

Z toho, že flirtuje na všechny strany, nevyvozujte žádné závěry. Pravý průšvih přijde ve chvíli, kdy přestane flirtovat a začne všem vysvětlovat, že je pro věrnou lásku.


Štír – Rak: 

Když řekne, že jste ho zklamali, je s tím problém. Rak si totiž potřebuje zdůvodnit to, co dělá, a využívá k tomu všechny čestné i nečestné způsoby.


Štír – Lev: 

Neustále se mu snažíte vycházet vstříc a neustále z toho nic není. Nebylo by lepší, kdybyste se přestali snažit o lásku, kterou vám sice slibuje, ale kterou vám nikdy nedá.


Štír – Panna: 

Počítejte s tím, že se vámi hodlá chlubit. Vy mu sice můžete vysvětlovat, že se na takovou roli necítíte a nikam s ním chodit nehodláte, ale bude vám to málo platné.


Štír – Váhy: 

Do toho, jak chce mít zařízený dům, mu nemluvte. Buďte upřímní a přiznejte si, že vás Váha po estetické stránce mnohokrát převyšuje, takže bude lepší, když na ni dáte.


Štír – Štír: 

Vaše projevy temperamentu ho neodstraší. Budou ho spíše motivovat, aby vám dokázal, že je na tom po této stránce ještě podstatně lépe, než vy.


Štír – Střelec: 

Opravdu nepatří k lidem, s nimiž byste si mohli beztrestně pohrávat. Když řekne, že se máte rozhodnout, zda ho chcete nebo nechcete, udělejte to co nejrychleji a buďte důslední.


Štír – Kozoroh: 

Zejména o víkendu se budete dobře doplňovat. Slunce se dostalo do Vodnáře, Kozoroh se přestal bát tlaku, který na něj planety dosud vyvíjely, a vám je s ním velice dobře.


Štír – Vodnář: 

Hlavně mu svou lásku nedávejte moc najevo. Potřebuje mít pocit nejistoty a vědět, že ve vašem vztahu je více nejistoty, než jistoty, kterou trochu opovrhuje.


Štír – Ryby: 

Hlavně si přiznejte, že to podstatné, co vás spojuje, je sex. Vašemu vztahu toto přiznání sice ubere na romantice, ale dodá mu to na upřímnosti.


Střelec – Beran: 

Přiznejte si, že byste k sobě ze všeho nejvíce potřebovali třetího, který by se staral o praktické denní záležitosti. Vás ani miláčka to nezajímá a je to pro vás stálý zdroj hádek a sporů.


Střelec – Býk: 

Jako milenec je podstatně lepší než jako stabilní partner. Jakmile si ho pustíte do života, začne vám ho přestavovat k obrazu svému způsobem, který se vám moc zamlouvat nebude.


Střelec – Blíženci: 

Hlavně si nenechte namluvit, že se k sobě nehodíte. U vás doma to bude sice trochu bouřlivější, ale zase si můžete být jistí, že mezi vámi nikdy nezavládne nuda.


Střelec – Rak: 

O jeho věrnosti opravdu nemáte důvod pochybovat. Jako věčně nespokojený tvor však uvažujete, zda by nebylo lepší, kdybyste si jím nemohli být tak moc jistí.


Střelec – Lev: 

Romantické procházky, na které vás vytáhne, jsou opravdu zajímavé. Pokud jste se ještě na rande nevypravili na hřbitov, budete k tomu mít mimořádnou šanci!


Střelec – Panna: 

Na poslední chvíli vás požádá o pomoc v hodně ožehavé záležitosti. Hlavně mu nevyčítejte, že s tím měl přijít dřív – sice na to nevypadá, ale ví to taky…


Střelec – Váhy: 

Přiznejte si, že to s ním nemáte lehké! Váha bere všechno, co jí řeknete, jako útok, a nechápe, že vy se k ní chováte naprosto stejně jako ke všem ostatním.


Střelec – Štír: 

Neustále vám připomíná, jako děláte chyby. Dosud jste mu jeho neomalenost tolerovali, ale teď je vám jasné, že se musíte překonat a promluvit si o tom nahlas.


Střelec – Střelec: 

Jde o týden, který proběhne kupodivu v klidu. Oba usoudíte, že toho máte v práci tolik, že je zbytečné, abyste se vzájemně stresovali i doma.


Střelec – Kozoroh: 

Hlavně si nemyslete, že jím můžete beztrestně manipulovat. U někoho jiného by vám to možná prošlo, ale Kozoroh by vám takové záměry nikdy neodpustil.


Střelec – Vodnář: 

S tolerancí, o které tak rád mluví, to není zdaleka tak divoké. Hlásá ji jen v případě, kdy se týká někoho druhého, zatímco on sám s ní má hodně velké problémy.


Střelec – Ryby: 

Dejte si pozor, aby vám neutekl někam, kam se za ním nedostanete. Vaše Ryba se uchyluje do svého duchovního světa a vám dává najevo, že tam nemáte co dělat.


Kozoroh – Beran: 

V jeho společnosti je vám opravdu dobře. Ke konci týden vám navíc potvrdí, že i on si kontakty s vámi užívá podstatně lépe, než byste čekali.

Přečíst  Týdenní partnerské horoskopy od 30.10.2017 do 06.11.2017


Kozoroh – Býk: 

Partner patří k lidem, které ke změně názoru nepřinutíte. Už to, že vás vůbec poslouchá a o vašich slovech přemýšlí, můžete brát jako svůj životní úspěch.


Kozoroh – Blíženci: 

Nuda vám s ním nehrozí. Občas si dokonce říkáte, že by překvapení, o které se vám s nezvyklou pílí stará, mohlo být spíše méně než více.


Kozoroh – Rak: 

Všemu, co vám povídá, se věřit nedá. Pro klid v rodině se však raději tvařte tak, jako by vás ani nenapadlo, že byste o jeho slovech mohli vůbec pochybovat.


Kozoroh – Lev: 

Na jeho povšechné komentáře raději neodpovídejte. Kdybyste se ho zeptali, jak konkrétně svá slova myslí, jenom by se rozčilil, protože to sám moc neví.


Kozoroh – Panna: 

O tom, že se do vás zamiluje, nepochybujte. Může s tím být problém, protože si na něj dělá nárok i člověk, kterého byste vy moc neradi zranili nebo se ho dotkli.


Kozoroh – Váhy: 

Neustále vám vysvětluje, že byste si měli víc užívat života- hlavně mu nevysvětlujte, že na to nemáte. Ve vypjaté hádce by vás označil za škudlila a vy byste museli zkonstatovat, že má vlastně pravdu.


Kozoroh – Štír: 

S místem na okraji vašeho života se nespokojí. Hned po první schůzce vám dá najevo, že v jeho případě opravdu platí, že mu buď dáte všechno, nebo nestojí o nic.


Kozoroh – Střelec: 

Když přijde s tím, že byste si měli podepsat předmanželskou smlouvu, budete si myslet, že žertuje. Vzápětí však vytáhne koncept a vy pochopíte, že svá slova myslel opravdu vážně.


Kozoroh – Kozoroh: 

Dejte si k narozeninám dárek, na který opravdu nezapomenete! Vyrazte si spolu na večeři do opravdu dobré restaurace. Je to něco, na co by vám jindy bylo líto peněz a co si oba užijete.


Kozoroh – Vodnář: 

Informace, které vám poskytuje, jsou sice neobyčejně zábavné, ale bohužel neúplné. Naštěstí víte, kde a koho se zeptat tak, abyste je doplnili do smysluplného celku.


Kozoroh – Ryby: 

Ryba patří k lidem, kteří si život bez romantiky nedokážou představit a vy zase nevíte, jak mu romantiku poskytnout. Bude chvíli trvat, než se vám podaří vaše protichůdné požadavky sladit-to, že se vám to nakonec podaří, berte jako zázrak.


Vodnář – Beran: 

Doma ho přes veškerou snahu neudržíte. Můžete mu sice vysvětlovat, jak by to bylo hezké, ale Beran se stejně bude snažit, aby se z vašeho vlivu vymanil.


Vodnář – Býk: 

Jeho kamarádi jsou u vás častěji, než by se vám líbilo. Hlavně nepočítejte, co u vás sní a vypijí. Je toho sice dost, ale za spokojenost ve vztahu je to cena docela přiměřená.


Vodnář – Blíženci: 

Otevřeně a na rovinu jedná s lidmi, kteří jsou na společenském žebříčku daleko výš. Je to jeho plus! Když jim neřekne pravdu váš Blíženec, neřekne jim ji nikdo.


Vodnář – Rak: 

Je nejvyšší čas, abyste se smířili. Z naprosto objektivních důvodů je potřeba, abyste spolu začali nejen mluvit, ale abyste se konečně i domluvili.


Vodnář – Lev: 

Vy se závistí problémy nemáte, zatímco o ostatních se to říct nedá. Až teď zjistíte, že to je důvod, proč vás Lev pasoval na svého nejlepšího kamaráda a proč je ve vaší společnosti opravdu rád.


Vodnář – Panna: 

Občas se k vám chová jako k dalšímu nepříliš vychovanému dítěti. Zatím se tomu smějete, ale je vám jasné, že čas zraje a vy si o tom budete muset otevřeně promluvit.


Vodnář – Váhy: 

Když vám říká, že byste potřebovali nový společenský oděv, měli byste na něj dát. Vy to sice můžete považovat za nepodstatné, ale to je omyl.


Vodnář – Štír: 

O tom, že žárlí, víte své a už dávno jste si na to zvykli. Potíž je v tom, že o víkendu jeho žárlivost překypí a vy mu pak budete marně vysvětlovat, že to přehání…


Vodnář – Střelec: 

Pozvěte ho na večeři! Když zvolíte nějaký opravdu exotický podnik, kam by se jindy nedostal, bude z toho zážitek po všech stránkách nezapomenutelný.


Vodnář – Kozoroh: 

V práci by se neměl projevovat zbytečně aktivně. Když to udělá, nadřízení usoudí, že vlastně nemá co dělat – a za všech sil se začnou snažit, aby co dělat měl.


Vodnář – Vodnář: 

Představa víkendu na horách vás ani trochu neláká. Vtip je v tom, že váš Vodnář tam chce jet právě proto, aby vás vytáhl na čerstvý vzduch, který podle jeho názoru opravdu potřebujete.


Vodnář – Ryby: 

Na zásadní rozhovory není vhodná doba. Vaše Ryba má sice pocit, že byste si měli všechno vyříkat, ale vy máte rozum a víte, že by to vedlo jen k další z mnoha hádek.


Ryby – Beran: 

K tomu, aby byl rozvážný, ho nedonutíte. Může sice uznat, že by měl nad tím, co dělá, víc přemýšlet, ale tím veškerá jeho aktivita taky skončí.


Ryby – Býk: 

Když vás někam pozve, můžete čekat problém – býk nikdy nedělá nic bezdůvodně. Pravý důvod jeho velkorysosti zjistíte až později a bude vám z toho dost úzko.


Ryby – Blíženci: 

V práci ho ve čtvrtek čeká nabídka, která se nedá odmítnout. Přesto vám zavolá a bude chtít, abyste mu k tomu dali své požehnání a vyslovili souhlas.


Ryby – Rak: 

V pondělí a v úterý funguje jako skvělý partner. Konečně se dožijete stavu, kdy dává přednost tomu, co vyhovuje vám, před tím, co vyhovuje jemu.


Ryby – Lev: 

Když přijde s tím, že byste spolu měli jít na maškarní ples, jděte. Konečně ho uvidíte v jiné podobě, než je ta, ve které ho znáte dosud, a která vám o něm navíc spoustu prozradí.


Ryby – Panna: 

Představu víkendu na horách byste měli raději škrtnout, Luna bude v Rybách a váš miláček by měl pocit, že je všechno špatně. O tom, že by se s vámi o svá zjištění podělil, nepochybujte.


Ryby – Váhy: 

Jeho sympatie si získáte velice lehce. Je jen potřeba, abyste vycítili, o čem chce a potřebuje mluvit, a pak na to nenápadně převedli řeč.


Ryby – Štír: 

V tom, co se týká zdraví, mu nedávejte možnost volby. Jasně mu řekněte, co chcete, a pak ho nechte, ať se s tím srovná, jak umí.


Ryby – Střelec: 

Překonejte se a běžte si spolu zasportovat! Když zvládnete tento týden, můžete doufat, že vám pak pravidelné cvičení nebude dělat problémy.


Ryby – Kozoroh: 

Jsou rozhodnutí, která stále odkládá. V tomto týdnu to ještě jde, ale jemu i vám je jasné, že se chvíli, kdy bude muset udělat definitivní rozhodnutí, stejně nevyhne.


Ryby – Vodnář: 

To, co mezi vámi bylo, se nevrátí. Nezbude, než abyste to zkonstatovali a pokud to alespoň trochu jde, taky se s tím smířili.


Ryby – Ryby: 

Dejte si pozor na lidi, kteří se kolem něj pohybují. Jakmile zjistíte, že se někdo, kdo vám chce uškodit, ve vaší blízkosti vyskytuje, musíte se postarat, aby nevěřil jemu, ale vám.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..