Týdenní partnerské horoskopy od 07.08.2017 do 14.08.2017

By | 11.04.2020
Beran – Beran: 

Hlavně neztrácejte smysl pro humor! Vyrazí tím dech lidem, kteří se vás dva rozhodli buď naštvat nebo rozhádat, a kteří nechápou, že se jim to přes veškerou snahu nezdařilo.


Beran – Býk: 

Jeho logiky vás dost vyvede z míry. Když k tomu navíc přidá představy, které má o vašich financích, usoudíte, že bude rychlejší, když zmizíte co nejrychleji a co nejdál.





Beran – Blíženci: 

Jeho vtipy se mohou obrátit proti němu. Vy jste ho před takovým vývojem situace už mnohokrát varovali, on na to nedbal – a vy se teď musíte dívat, jak kvůli svému nerozumu trpí.


Beran – Rak: 

Neustále vám tvrdí, že ho nemáte tak rádi, jak by si zasloužil. Vy si sice nemyslíte, že byste v tomto ohledu měli nějaké dluhy, ale přesto se překonáte a pár něžných slov mu věnujete.


Beran – Lev: 

Zatmění, které v pondělí probíhá v jeho partnerském sektoru, z něj dělá opravdu obtížného člověka. Když nebudete na jeho provokace reagovat, bude to nejlepší.


Beran – Panna: 

Oba byste se měli naučit odmítat. Oba se totiž snažíte pomáhat lidem, kteří by si klidně mohli pomoci sami – a tím přicházíte o čas, který byste mohli a měli věnovat sami sobě.


Beran – Váhy: 

O tom, že je s ním zábava, nepochybujte. Zejména ve čtvrtek se však může stát, že si Váha bude svůj ostrovtip brousit na vás, a vy na to nedokážete nijak rozumně zareagovat.


Beran – Štír: 

Neriskujte ani v případě, kdy vás k tomu provokuje. Nic byste na tom nezískali. Štír by se v krizové chvíli stáhnul a vás nechal až po uši v průšvihu.


Beran – Střelec: 

Počítejte s týdnem, kdy budete daleko unavenější, než obvykle. Nepřemýšlejte, odkud vaše únava pochází, ale snažte se rytmy svého těla respektovat a jeho požadavky dodržovat.


Beran – Kozoroh: 

Jeho úvahy o hypotéce se vám sice nelíbí, ale zároveň je vám jasné, že jiná cesta není. Srovnejte si požadavky, které máte, a pak přemýšlejte, kde o ni požádáte.


Beran – Vodnář: 

Peníze, které vám zaměstnavatel dosud neposlal, se na účtu samy od sebe neobjeví. Vodnář se musí sebrat a jít si to na účtárnu vyřídit osobně, protože jinak to, na co má nárok, nezíská.


Beran – Ryby: 

Když se chcete hádat, vyberte si k tomu někoho jiného. Jakmile Ryba usoudí, že jste se jí dotkli, skončí to pláčem a opravdu hodně nepříjemnými výčitkami.


Býk – Beran: 

Když se s vámi nechce bavit, má smůlu. Vy odpovědi na své otázky získat chcete, a taky uděláte všechno pro to, abyste vytoužené informace měli nakonec k dispozici.


Býk – Býk: 

Hádat se budete kvůli naprostým prkotinám. O víkendu může hádku odstartovat i to, že jeden z vás uvaří jídlo, které ten druhý právě moc nemusí.


Býk – Blíženci: 

Hlavně mu nedělejte naschvály! Blíženec může sice vypadat roztržitě, ale veškeré podobné pokusy velice rychle odhalí a přejde to protiútoku.


Býk – Rak: 

Hlavně mu neříkejte, že to s péčí o vás přehání. Kdybyste mu něco takového pronesli nahlas, s péčí by rázem přestal, a vy byste rychle zjistili, jak je vám bez ní zle.


Býk – Lev: 

Hlavně si nenechte namluvit, že jsou věci, které se dějí dělat jen tím jediným správným způsobem. Dokažte, že to jde jinak a že to jde dobře!


Býk – Panna: 

Vyčerpáte všechny šance, které u něj máte. Kdybyste pak usoudili, že vy jste už udělali dost, a teď se zase musí snažit on, dýchalo by se vám rázem podstatně lépe.


Býk – Váhy: 

Výrobky, na které čekáte, mají zpoždění. Naštěstí jste oba trpěliví a víte, že tím, že půjdete do dodavatelské firmy udělat kravál, nic nevyřešíte.


Býk – Štír: 

Náročné bude zejména pondělí. Na oba z vás působí náročné zatmění, a oba si jste schopni říct víc, než je rozumné. Kdybyste dokázali mlčet, bylo by to podstatně lepší.


Býk – Střelec: 

S jeho rodiči se nehádejte. I když velice dobře ví, že pravda je na vaší straně, příroda nakonec zvítězí a oni se začnou zastávat svého dítěte způsobem, který nedokážete tolerovat.


Býk – Kozoroh: 

Jsou věci, kterým se nevyhnete. Můžete se o to sice snažit, ale nakonec sami usoudíte, že bude lepší, když spojíte své síly a obtížnou záležitost se pokusíte vyřešit spojenými silami.


Býk – Vodnář: 

Když na něco zapomene, raději mu to nevyčítejte. Vodnář je momentálně bez zábran a díky své dobré paměti by vám mohl začít popisovat stovky případů, kdy jste na něco zapomněli zase vy.


Býk – Ryby: 

Hlavně ve středu a ve čtvrtek se vám žije naprosto lahůdkově. Vaše Ryba se k vám chová laskavě a vy jednáte tak, aby se opět ujistila, že si ve vás vybrala toho nejlepšího partnera.


Blíženci – Beran: 

Když se někdo začne plést do vašich partnerských záležitostí, vy sami nic dělat nemusíte. Stačí, když necháte volné pole Beranovi, a budete pozorovat, jak to začne lítat.


Blíženci – Býk: 

Měl by vzít v úvahu, že i on je unavitelný. Když se bude v pracovní části týdne neustále přetěžovat, musí chápat, že o víkendu padne a neudělá nic z toho, co udělat chtěl.


Blíženci – Blíženci: 

V pondělí a v úterý jste v podivné situaci. Intuice, kterou v sobě jindy dusíte jako něco absolutně nelogického, skvěle funguje – a vy byste se tím, co vám radí, měli řídit.


Blíženci – Rak: 

O potíže se vám mohou postarat domácí zvířata, která roztrhají papíry nebo překoušou kabely. Vy je máte sklon skoro až roztrhnout, ale váš miláček to nedovolí.


Blíženci – Lev: 

Hlavně nedovolte, aby se nad vámi nějak vyvyšoval. Lev má dojem, že je ve všech směrech hvězda, a vy jste jediní, kteří mu dokážou vysvětlit, že to tak divoké není a ani nebude.


Blíženci – Panna: 

Pokud ji chcete získat, nebo pokud si potřebujete již získanou Pannu udržet, pozvěte ji na něco super přírodního a zdravého. Bude to sice drahé, ale čas ukáže, že to byla velice dobrá investice.


Blíženci – Váhy: 

Když vám nevolá, nevolejte mu taky. Na konci týdne s údivem zjistíte, že se vám po něm vůbec nestýská a že vám život bez jeho stálé přítomnosti v podstatě velice vyhovuje.


Blíženci – Štír: 

Do záležitostí jeho rodiny se nepleťte. Všichni se tváří, jako by si bez vás se životem nedokázali poradit – a pak zjistíte, že dělají, co můžou, aby vás dva dostali ze hry.


Blíženci – Střelec: 

Musíte ukázat, že máte silnější vůli než on. Střelec bude sice nejdříve překvapený, ale pak sám usoudí, že bude bezpečnější, když se vašim doporučením protivit nebude.


Blíženci – Kozoroh: 

Když nevíte, ptejte se. Kozorohovi se to líbit nebude, ale vy budete spokojení. Když v tomto týdnu ty pravé otázky nepoložíte, bude doma klid, ale vy se budete cítit mizerně.


Blíženci – Vodnář: 

Partner z tohoto znamení je momentálně pod silným tlakem. Uvědomte si to zejména v pondělí, kdy na něj působí zatmění, a snažte se na něj zbytečně netlačit.


Blíženci – Ryby: 

Najednou mění už jednou dohodnuté podmínky. Necháte si vysvětlit, že to jinak nejde, i když o tom máte pochybnosti, nebo budete trvat na tom, co jste si už domluvili?

Přečíst  Dar z nebes Slunce, vznik a zánik


Rak – Beran: 

Hlavně se nepleťte do toho, co se vás přímo netýká. Na tyto aktivity je u vás v tomto týdnu Beran, který se nejdříve zajímá, a pak se diví, jak si tím zkomplikoval život.


Rak – Býk: 

Vaše bývalá láska z tohoto znamení se ozve a chce se sejít. Nečekejte žádnou romantiku. Chce si jen popovídat s někým, kdo má zdravý rozum a kdo se dokáže rychle zorientovat ve složité situaci.


Rak – Blíženci: 

Na dovolené je to s ním jednoduché. Vyšlete ho na trh, kde veškerou svou překypující energii vloží do smlouvání, a pak ho pochvalte za to, co přinesl a co vy zpracujete.


Rak – Rak: 

Když přijde s tím, že ho něco opravdu bolí, vezměte to vážně. Opravdu vám to neříká jen proto, aby vzbudil váš soucit a získal si vaši pozornost.


Rak – Lev: 

V jeho slovech žádné skryté poselství nehledejte. Byla by to zbytečná práce, protože Lev je ve vztahu k vám absolutně upřímný a říká vám jen to, co si skutečně myslí.


Rak – Panna: 

Pracovní konflikty nechejte v práci! Předejdete tak zbytečné hádce a z ní vyplývající tiché domácnosti. Panna nahlas sice nic neřekne, ale váš přístup opravdu ocení.


Rak – Váhy: 

Využijte neděli, kdy na vás příznivě působí stacionární Merkur. S jeho pomocí se vraťte k předchozím sporům a snažte se je vyřešit tak, aby to ani jednoho z vás nebolelo.


Rak – Štír: 

Potíže mu může dělat počítač nebo jiná elektronika. Naštěstí je při ruce váš společný známý, který mu s tím pomůže a který se navíc spokojí se zcela přiměřenou odměnou.


Rak – Střelec: 

To, co dělá, je občas až přehnané. Když přijde s tím, že vám sežene zeleninu na zavařování, bude jí tolik, že ji sice spojenými silami zavaříte, ale pak zase doslova padnete.


Rak – Kozoroh: 

Jeho plány mu nerozmlouvejte, protože nemáte šanci. Čím víc mu budete do jeho rozhodnutí mluvit, tím víc se bude utvrzovat, že jedná správně a vy mu v tom chcete zabránit proto, že mu závidíte.


Rak – Vodnář: 

Zjišťujete, že ho vlastně vůbec neznáte. Pondělí zatmění v něm odhalí stránky, o nichž jste dosud neměli ani tušení, a které vám poskytnou značnou dávku materiálu k přemýšlení.


Rak – Ryby: 

Příbuzenské vztahy vylepšuje způsobem, který vás vyloženě dostává. S rozhádanou částí rodiny se začne normálně bavit, a oni z toho budou tak překvapení, že s ním začnou mluvit taky.


Lev – Beran: 

Víte, že má práce až nad hlavu, ale zároveň je vám jasné, že si ji vzít nenechá. Přesto mu vysvětlete, že potřebujete, aby i při svém vytížení věnoval jeden den v týdnu výhradně vám a rodině.


Lev – Býk: 

Spadne vám kámen ze srdce. Ukáže se, že jeho zdravotní testy dopadly dobře. Všechno se pomalu vrací do normálu a vy si konečně můžete začít užívat léta.


Lev – Blíženci: 

Hlavně si dávejte pozor na nezvládnuté lásky. Dobře víte, že Blíženec pusu držet neumí, a pokud to jenom trochu jde, jeho nástrahám se obloukem a důsledně vyhýbejte.


Lev – Rak: 

Nějakou velkou chápavost od něj čekat nemůžete. Jeho intuice jede sice naplno, ale když přijde na věc, dá přednost svým zájmům před tím, co by pomohlo vám.


Lev – Lev: 

Společný nepřítel vás sjednotí. Donutí vás, abyste si v klidu promysleli strategii a domluvili se, jak budete postupovat, abyste konečně získali to, na co máte právo.


Lev – Panna: 

Když zjistíte, co všechno dělá za vašimi zády, bude vám z toho dost úzko. Chápete, že jde o člověka, který se nezastaví před ničím – vaši lásku a vaše přání nevyjímaje.


Lev – Váhy: 

Hlavně se nezačněte hádat kvůli jeho dětem! Váha v takových chvílích zapomíná i na poslední zbytky zdravého rozumu a nahlas říká něco, co se sice odpustí, ale zapomenout se to nedá.


Lev – Štír: 

Hádkám v práci se nevyhne. Pokud nechcete, aby v nich se stejnou intenzitou pokračoval i doma, kývejte na všechno, co říká – a to i v případě, že s ním tak úplně nesouhlasíte.


Lev – Střelec: 

Patří k lidem, kteří se seznamují rádi a s chutí. Vy byste sice dali přednost dovolené, na které byste byli více spolu, ale nakonec budete s průběhem týdne docela spokojení.


Lev – Kozoroh: 

O tom, že se vám na první pohled zalíbí, není pochyb. Potíž je v tom, že vás je takových víc. Kozoroh si situaci vyloženě užívá a s výběrem nijak nepospíchá.


Lev – Vodnář: 

Nepříjemnou situaci, kterou odstartuje pondělní zatmění, v tomto týdnu vyřešit nedokáže. Oba musíte vsadit na trpělivost a počkat do poslední srpnové dekády, kdy se konečně najde východisko.


Lev – Ryby: 

Hlavně si nedělejte legraci z toho, co je pro vaši Rybu důležité! Pohledy, kterými by vás stihla, byste ještě zvládli, ale její ostré komentáře byste vydýchat nedokázali.


Panna – Beran: 

Scházet se budete až večer, ale zato ve skvělé náladě. Týden si užijete ve společnosti každý svých kamarádů, a víkend pak budete trávit s chutí spolu.


Panna – Býk: 

Ohledně kariéry to s ním je těžké. Moc by se chtěl posunout o pár pater výše, ale když přijde na aktivitu, kterou do tohoto posunu musí dát, nějak se mu nechce.


Panna – Blíženci: 

S kolegou z tohoto znamení je to k nevydržení. Neustále vám nabízí vztah, a neustále nechápe, že vy o nic takového nestojíte ani stát nebudete.


Panna – Rak: 

Když vás zve, abyste se k němu přišli podívat domů, zamyslete se. Jste si opravdu jistí, že vás tam nezve s tím, že by moc chtěl, abyste tam co nejdříve bydleli spolu?


Panna – Lev: 

Pohled na konto, jehož stav příznivě stoupá, vás nenadchne. Momentálně byste byli spokojenější, kdybyste měli na účtu nižší částku, ale váš partner chodil domů dřív a méně unavený.


Panna – Panna: 

Jeho kamarádi vám náladu neotráví. Mohou sice nahlas říkat, že se k němu ani trochu nehodíte, ale vy dva nedovolíte, aby vám váš vztah někdo rozmlouval.


Panna – Váhy: 

Na jídlo ho nenalákáte! Můžete se snažit sebevíce, a stejně se nakonec dozvíte, že to, co jste mu udělal, chutná jinak, než jak to vařila jeho matička.


Panna – Štír: 

Logiku v jeho výrocích nehledejte. Štír prosazuje své názory za každou cenu každým způsobem – a s tím, zda to je či není pravdivé, si hlavu moc nedělá.


Panna – Střelec: 

Z toho, že se kvůli vám vykašle na nějakou pracovní záležitost, nejásejte. Když se kvůli vám vykašlal na práci, může se lehce stát, že se kvůli něčemu jinému vykašle zase na vás.


Panna – Kozoroh: 

Neustále mluví o tom, jak byste se kvůli němu měli změnit. Dosud to zvládáte prodýchat, ale když s tím přijde o víkendu znovu, nevydržíte a důrazně se ozvete.


Panna – Vodnář: 

Když vám začne vysvětlovat, co čeká od života, budete překvapení. Až později pochopíte, že vás svým upřímným projevem testoval, protože chtěl vědět, zda máte alespoň podobný žebříček hodnot.


Panna – Ryby: 

Znáte ho a víte, že se zlomit nenechá. Když mu však začnete hned v úterý trpělivě vysvětlovat, co od něj potřebujete, bude vám vaše přání plnit rychle a naprosto bez debat.

Přečíst  Znamení Lva – proč jde o úchvatné znamení?


Váhy – Beran: 

Váš vztah je silně nevyrovnaný. Zatímco Beran vám svou lásku dává najevo při každé příležitosti, vy projevy citů šetříte. Opravdu se nemůžete chovat vlídněji?


Váhy – Býk: 

Na poslední chvíli změní stanovisko v hodně důležité věci. Přemýšlejte, zda je to z jeho strany jen obyčejná zlomyslnost, nebo zda se za tím skrývá něco víc.


Váhy – Blíženci: 

Jeho smlouvy za něj podepisovat nemůžete, ale můžete je důkladně probrat dřív, než dojde k podpisu. Když budete klidní a důslední, třeba ho přimějete, aby se nad celou věcí ještě jednou zamyslel.


Váhy – Rak: 

Konečně se seznámíte s jeho milencem, kterého jste až dosud považovali za výplod jeho fantazie. Když zjistíte, kdo to je, vyrazí vám to dech, a připustíte, že Rak je daleko rafinovanější, než jste si mysleli.


Váhy – Lev: 

Jeho rozhazovačnost vás vyvede z míry. Na dovolené uděláte moc dobře, když si kasu vezmete na starosti a budete jemu i sobě přidělovat peníze tak, abyste bez problémů vyšli až do konce.


Váhy – Panna: 

Když řekne, že něco musí mít, měli byste to respektovat a všestranně mu vyjít vstříc. Moment, kdy Panna zatouží po nějakém šperku nebo jiné podobné maličkosti, se hned tak opakovat nebude.


Váhy – Váhy: 

Zatmění, které se v pondělí odehrává ve vašem sektoru romantických lásek, berte vážně. Nechte ho v klidu proběhnout, a hlavně neřešte nic, co se vás a vašich dalších vztahů týká.


Váhy – Štír: 

Na jeho otázky odpovídat opravdu nemusíte. Štír se sice může tvářit jako vyšetřující soudce, ale to ještě neznamená, že vy se musíte začít cítit jako vyšetřovaný.


Váhy – Střelec: 

Problémy, které se vám postaví do cesty, zvládnete. Získáte si tím úctu jeho rodičů, kteří sami přiznají, že by si s nimi tak brilantně neporadili.


Váhy – Kozoroh: 

Hlavně nebuďte v jeho společnosti prostořecí! Kozoroh mluví sice málo, ale to, co by vám řekl, by se vás dotklo tak, že by vám po jeho slovech bylo skoro až do pláče.


Váhy – Vodnář: 

Patří k lidem, kteří momentálně chytají na první našlápnutí. Hlavně neberte to, co od něj uslyšíte vážně, protože on je vzteklý a to, co říká, vážně opravdu nemyslí.


Váhy – Ryby: 

O pohodu se v jeho společnosti nebojte. Ryba dokáže každému ostrému slovu ulomit hrot a změnit ho v naprosto neškodný žertík, jemuž se všichni rádi a s úlevou zasmějí.


Štír – Beran: 

Laskavostí a vlídným slovem s ním zvládnete daleko víc, než si vůbec umíte představit. Potíž je v tom, že při komunikaci s ním nemíváte ani na jedno dostatek trpělivosti.


Štír – Býk: 

Neustále se k vám vrací. Dosud jste mu jeho odchody tolerovali, a z návratu se těšili, ale teď si uvědomujete, že vaše trpělivost dospěla do hranice, kterou už překročit nedokážete.


Štír – Blíženci: 

Pohádáte se kvůli dalším plánům. Váš partner si myslí, že byste měli šetřit, zatímco vy byste za peníze, které jste našetřili, rádi jeli někam, kde jste ještě nebyli.


Štír – Rak: 

Když s vámi začne cukrovat, buďte opatrní. Nejdříve vás rozněžní a pak si od vás vyžádá zcela konkrétní službu, jejíž splnění vám zabere neskutečně mnoho času.


Štír – Lev: 

Když se vám něco nepodaří, hlavně to nevyčítejte Lvovi! Týká se to zvláště pondělí, kdy se v jeho partnerském sektoru odehrává zatmění a kdy vám každý útok energicky vrátí.


Štír – Panna: 

Když přijdete s nějakým nápadem, bude mít tisíc námitek. Kdybyste ho však obešli a šli s tím prvně za jeho rodiči, najednou by k vašemu údivu všechno odkýval a žádné námitky by neměl.


Štír – Váhy: 

Neustále má dojem, že byste měli být akčnější, než jste. Vysvětlete mu, že i vy občas potřebujete čas na odpočinek a relaxaci, ale nečekejte, že to pochopí.


Štír – Štír: 

Když usoudíte, že vás podrobuje nějakým svým testům, ozvěte se nahlas a důrazně. Bude tak překvapený, že jste jeho taktiku odhalili, že ho ani nenapadne, aby vám nějak oponoval.


Štír – Střelec: 

Když budete čekat, že se něco časem urovná, je to k ničemu. Kdybyste se ale překonali a sami se aktivně snažili dát věci do pořádku, bylo by to pro vás oba daleko prospěšnější.


Štír – Kozoroh: 

V jeho přítomnosti nemluvte víc, než je zdrávo. Kozoroh si pamatuje každé vaše slovo a bez váhání ho v pravou chvíli použije proti vám.


Štír – Vodnář: 

Velice pozitivně na vás působí vaše společné děti. Při pohledu na ně můžete dokonce začít uvažovat, zda byste miláčka nepřemluvili ještě na jedno…


Štír – Ryby: 

V práci je pod neustálým tlakem. Uvědomte si to, a po návratu domů mu poskytněte pár chvil na aklimatizaci. Nahlas nic neřekne, ale v nitru vám bude neobyčejně vděčný.


Střelec – Beran: 

Osobní seznámení se stále odkládá. Je to skoro až divné, protože oba máte dobrou vůli, ale oba máte taky pocit, že v rozhodující chvíli zasáhne vyšší moc a vaše setkání vám znemožní.


Střelec – Býk: 

Napětí, které mezi vámi vzniká, lehce rozptýlíte. Je jen potřeba, abyste svého Býka přesvědčili, že mu zatím neutíkáte, a že to nemáte v úmyslu ani v budoucnosti.


Střelec – Blíženci: 

Jde o týden, kdy je s vámi radost být! Oba se smějete, bavíte se vším, co život přinese, a s chutí si užíváte všeho pozitivního, co vám život v nemalé míře nabízí.


Střelec – Rak: 

Všechno, co čeho se spolu pustíte, se vám podaří. Svého Raka však musíte chválit a neustále ho ubezpečovat, že byste si bez něj a jeho aktivní pomoci vůbec nevěděli rady.


Střelec – Lev: 

Velmi nelibě snáší jakékoliv srovnávání s rodiči nebo se sourozenci. Pokud nechcete ve vztahu opravdu hodně a hlavně zbytečně riskovat, nesmíte se ničeho takového dopustit!


Střelec – Panna: 

Probuďte v něm romantika! Zkuste ho třeba vzít na místo, které je pro vás důležité, a tam si s ním popovídejte o tom, o čem jste se až dosud mluvit ostýchali.


Střelec – Váhy: 

Když se něco ztratí, hlavně ho z toho neobviňujte. Brzy se dokáže, že je všechno naprosto jinak, než se vám zdálo, a vy byste se mu museli omlouvat.


Střelec – Štír: 

Především je potřeba, abyste si dopřáli pořádný spánek. Když vám Štír začne vysvětlovat, že byste měli vstávat časněji, abyste toho víc stihli, bude z toho opravdu hodně nepříjemná hádka.


Střelec – Střelec: 

Patří k lidem, kteří nedokážou být sami. Počítejte s tím, že vás bude chtít doprovázet na každém kroku. Naštěstí je vám v jeho společnosti dobře a vůbec vám to nevadí.


Střelec – Kozoroh: 

Jeho a vaše představy o životě se dost liší. Vy chcete dělat především to, co vás baví, zatímco váš Kozoroh má pocit, že byste měli intenzivněji pracovat na své kariéře.


Střelec – Vodnář: 

Vaše autorita v jeho očích roste. Váš miláček najednou chápe, že jsou věci, kterými se sice nechlubíte, ale v nichž ho po všech stránkách překonáváte.


Střelec – Ryby: 

V sobotu ho nechte mluvit místo sebe. Aktivuje ho síla trigonu mezi Venuší a Neptunem, která se postará, aby získal všechno, co chce, a taky na tom pořádně vydělal.


Kozoroh – Beran: 

Než pořídíte svému miláčkovi kosmetiku, nenápadně se zeptejte. Vyhnete se tak situaci, kdy byste si koupili něco hodně drahého, a pak zjistili, že mu to k ničemu není.

Přečíst  Týdenní partnerské horoskopy od 21.08.2017 do 28.08.2017


Kozoroh – Býk: 

Kolegům z tohoto znamení se vyhýbejte zejména v pondělí, kdy jsou pod vlivem zatmění. Mají sklon ke konfrontacím, a vůbec nechápou, že vy o něco takového nestojíte.


Kozoroh – Blíženci: 

Neustále má pocit, že ani jednu z příležitostí, které v poslední době měl, nedokázal využít. Vy mu marně vysvětlujete, že není všem dnům konec, a že nějaká další šance ještě přijde.


Kozoroh – Rak: 

I když má pocit, že mu vlastně nic nechybí, měl by o své zdraví přesto intenzivněji pečovat. Poraďte mu, jak na to, a také dohlédněte, aby svá dobrá předsevzetí taky dodržoval.


Kozoroh – Lev: 

Od partnera z tohoto znamení žádnou velkou podporu nečekejte. Slunce momentálně prochází jeho znamením a on na sebe myslí tak, že vůbec nezaregistruje, že je něco, co byste s ním chtěli řešit.


Kozoroh – Panna: 

Některé své příbuzné značně štvete. Vyčítají vám, že chcete mít všechno pod kontrolou, a nechápou, že tím předcházíte zbytečným nedorozuměním a ještě zbytečnějším škodám.


Kozoroh – Váhy: 

Při hovoru s šéfem z tohoto znamení trvejte tvrdě na svém. Můžete se sice dozvědět, že s vámi není rozumná řeč a že jen provokujete konflikty, ale nakonec od něj získáte všechno, co jste chtěli.


Kozoroh – Štír: 

Když vám řekne, že pro vás chystá překvapení, neptejte se, ale pozorujte. Střípky se vám záhy složí a vy pochopíte, že vám chce splnit jedno z vašich dlouhodobých přání.


Kozoroh – Střelec: 

Nemáte mu proč závidět. Vztahy s cizími lidmi sice navazujte daleko snadněji, než vy, ale pak neví, jak se zbavit těch, co se do něj zamilovali, a co nechtějí pochopit, že v jeho životě nemají místo.


Kozoroh – Kozoroh: 

Když přijde s tím, že byste měli nakoupit první vánoční dárky, opravdu si nedělá legraci. Naštěstí jeho způsob myšlení chápete a ani vás nenapadne, abyste mu to rozmlouvali.


Kozoroh – Vodnář: 

Když se něco nepovede, opravdu to není důvod, abyste o sobě i o něm ztráceli dobré mínění. Pár dní si dejte oddechový čas a o víkendu to zkuste znovu. Pozitivní efekt je zaručený!


Kozoroh – Ryby: 

S posilováním vašeho vztahu to nepřehánějte. Když si naordinujete pomalý rozumný přístup, ve kterém bude dost času na romantické seznamování, Ryba to spolehlivě ocení.


Vodnář – Beran: 

Váš vztah prochází zátěžovým testem. Planety vám však dají sílu k jeho překonání, takže se opravdu nemusíte bát, že byste ho nezvládli.


Vodnář – Býk: 

O tom, že by mohl hrát druhé housle, nechce ani slyšet. Když takové nebezpečí vyvstane, raději pustí všechno, čeho dosáhl, a půjde hledat jinou práci, kde svou ctižádost uspokojí.


Vodnář – Blíženci: 

I když vás zklamal, dokážete se nad to povznést. O tom, že byste mu znovu uvěřili, nemůže být řeč, ale nikdy se nesnížíte k tomu, abyste uvažovali o pomstě.


Vodnář – Rak: 

Jeho pozvání na zmrzlinu berte vážně. Nad sladkou dobrotou vám Rak řekne spoustu zajímavých věcí, které vám dokážou, že to s vámi myslí neobyčejně vážně.


Vodnář – Lev: 

Nabídku na jakékoliv nezákonné obohacení musí odmítnout. Může se sice dozvědět, že takový ustrašenec nikdy ničeho nedosáhne, ale to mu může být jedno.


Vodnář – Panna: 

když vám říká, že něco nemůže udělat, neberte ho vážně. Kdyby mluvil pravdu, musel by říct, že si to vyžaduje úsilí, které se mu do toho jednoduše nechce dát.


Vodnář – Váhy: 

Reorganizace, o které se v jeho práci mluví, ho zatím neohrožuje. Navíc je Jupiter pořád ještě na jeho straně, takže se dá čekat, že mu jakákoliv změna spíše pomůže než aby na ní prodělal.


Vodnář – Štír: 

Váš vztah není nijak ideální, ale v rámci možností spolu vycházíte dobře. Pozor si dávejte zejména v pondělí, kdy na sebe můžete začít křičet přesně ve chvíli, kdy by byl na místě naopak klid.


Vodnář – Střelec: 

Nechte Střelce, ať se projeví! Když říká, že byste spolu měli probrat něco, o čem jste si dosud upřímně nepromluvili, má pravdu a vy byste mu jeho přání měli splnit.


Vodnář – Kozoroh: 

Když říká, že byste se měli naučit spoustu věcí, které dosud výhradně dělá on, má pravdu. Obrňte se trpělivostí a požádejte ho o první lekce.


Vodnář – Vodnář: 

Na horách vám spolu bude neskutečně dobře. Prožijete tam dokonalé chvíle, kdy si opětovně dokážete, že nefungujete jenom jako partneři, ale že jste pořád především milenci.


Vodnář – Ryby: 

Náročná bude hlavně neděle. Ryba si pod vlivem stacionárního Merkura ve svém partnerském sektoru myslí, že má ve všem pravdu, a vy jí marně vysvětlujete, že je to jinak.


Ryby – Beran: 

Vaše proměna je naprosto dokonalá. Beran vám přestává vyčítat váhavost a nedostatečné nasazení, protože aktivity máte momentálně podstatně víc než on.


Ryby – Býk: 

Když se budete procházet přírodou, nezapomeňte si vzít foťák. Snímky svého miláčka, které pořídíte, budou dokonalé a navíc z nich bude svítit láska, kterou k sobě cítíte.


Ryby – Blíženci: 

Když vidíte něco, v čem hraje úlohu, které nerozumíte, před nikým o tom nemluvte. Až v příštím týdnu pochopíte, čeho jste byli svědky, a dojde vám, jak moudře jste jednali, když jste mlčeli.


Ryby – Rak: 

Jeho upřímnost vám vyrazí dech. Rak vám jasně řekne, co od vás chce a co si představuje, a vy lapnete po dechu, protože něco takového byste vy nahlas nikdy neřekli.


Ryby – Lev: 

Žárlí na každého, kdo se pohybuje ve vaší blízkosti. Snažte se ho trochu mírnit, protože jinak hrozí, že mu zahnete jen proto, aby měl k tomu žárlení konečně reálný důvod.


Ryby – Panna: 

Nároky, které má na děti, považujete za přehnané. Své Panně to však nevysvětlíte, protože to považuje za dobrou výchovu, která aktivuje všechny talenty, které vaše děti mají.


Ryby – Váhy: 

K soustředěné práci se přinutit nedokážete. Když se však postavíte po bok své Váhy a začnete fungovat přesně podle jejich pokynů, zvládnete toho daleko víc, než kdybyste na to zůstali sami.


Ryby – Štír: 

Potíže může mít s páteří. Možná by bylo lepší, kdyby nechodil s taškou, nebo kabelkou, ale místo toho začal používat elegantní a módní batoh.


Ryby – Střelec: 

V jeho společnosti si dávejte pozor na alkohol. Týká se to zejména víkendu, kdy jste pod vlivem stacionárního Merkura a kdy byste mohli mluvit víc, než je rozumné.


Ryby – Kozoroh: 

Když přijde s tím, že se v rámci příští dovolené pojedete potápět, nijak mu to nerozmlouvejte. Jde o jeden z jeho nápadů, které ho přejdou přesně ve chvíli, kdy zjistí, co všechno jejich realizace obnáší.


Ryby – Vodnář: 

Partnerovi z tohoto znamení vycházíte vstříc rádi a bez problémů. Dobře víte, že tím posilujete vztah, který je skvělý a po projevu vaší dobré vůle bude ještě lepší.


Ryby – Ryby: 

Hlavně nepřehánějte! Když mu začnete vyprávět o davech ctitelů, kteří se kolem vás motají, Ryba usoudí, že ve vašem životě už nemá místo – a vy budete mít co dělat, abyste ji chytili.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..