Máma podle horoskopu – jaká jste vy? 3

By | 07.07.2020

Každá máma má svůj styl výchovy, své výchovné metody. Některé mámy jsou příliš tvrdé a důsledné, nic dětem neodpustí a pro zákaz nebo výprask nejdou daleko, jiné mámy chtějí být spíše kamarádky a kartu rodiče vytahují v krajních případech. Každá máma má své předsevzetí, některé chtějí opakovat model, ve kterém vyrůstaly, protože se jim to líbilo a mají pocit, že z nich vyrostl uvědomělý a správný člověk. Jiné se chtějí vyhnout rodičovskému vzoru a dělají vše naopak. I když si nalajnujete, jaká máma z vás bude, ne vždycky to tak skutečně je.

Mámy podle horoskopu

Ovlivňuje vás spousta faktorů, jedním z nich může být například znamení zvěrokruhu. Právě znamení vás může do jisté míry ovlivňovat a i když to tak nevypadá, znamení mohou ovlivňovat mnoho věcí, jednání a chování, které vykazujete. Jaká máma můžete být podle horoskopu?

Blíženci (22. května – 21. června)

Ženy narozené ve znamení Blížence jsou velmi komunikativní mámy, takže se svými dětmi neustále o něčem hovoří. Děti se jich mohou zeptat na cokoliv, co je zajímá nebo trápí. Jste žena a máma, která je otevřená a chce vědět všechno, co se s dětmi děje. Děti mohou být možná trochu ostýchavé a trvá jim, než navážou kontakt s cizími lidmi. Budete jim muset připomínat základy slušného chování – pozdrav, popros a podobně.

Rak (22. června – 22. července)

Ženy ve znamení Raka má v sobě spoustu lásky, kterou ráda rozdává druhým lidem. Je to obětavá a oddaná žena i máma, což děti pocítí. Pro svou rodinu udělá takřka všechno a nejraději b s dětmi byla čtyřiadvacet hodin denně. Ví o nich všechno, ráda s nimi tráví čas, povídají si a podobně. Děti to umí ocenit a to jak v dětství, tak v dospělosti, kdy s rodiči tráví rády svůj čas.

Přečíst  Meditace – mýty, kterým věříte
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..