Manžel – jaký bude váš partner podle horoskopu? 4

By | 05.09.2020

Najít si partnera je pro mnohé ženy běh na dlouhou trať. Některá žena má to štěstí a pozná toho pravého na první dobrou a vezme si svou první lásku. Další ženy takové štěstí už nemají, hledají dál a dál, některé se mohou spálit, najít si muže, který pro ně není zrovna dvakrát vhodný a podobně. Život je zkrátka nevyzpytatelný a nikdy si nemůžete být jistí, co se s partnerem po roce, dvou nebo deseti stane. Podle čeho vybrat partnera? Máte svá kritéria, která jsou pro vás důležitá? Vybírat můžete také podle znamení!

Budoucí manžel?

Chodíte spolu, jste spokojení, zamilovaní a máte pocit, že je dobré přejít k dalšímu kroku a vzít se? Občas však slýcháváte, že když se z muže a ženy stanou regulérní manželé, muž se změní. Nemusí se snažit, možná víte, že vás má jistou nebo se jen přestane přetvařovat. Chcete vědět, jaký bude váš partner po svatbě? Jaký bude manžel? Zkuste se na to podívat podle znamení.

Lev (23. července – 22. srpna)

Muži narození ve znamení Lva jsou velmi tvrdohlaví jedinci, rádi diskutují a jsou mnohdy paličatí a odmítají uznat, že by někdo mohl mít jiný názor. Jsou ovšem také velmi inteligentní, mají obrovské srdce a z mužů ve znamení Lva jsou dobří manželé. Nebude to s nimi jednoduché, ale budete se cítit milovaná. Umí lásku projevovat možná ne úplně jasnými romantickými projevy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Muži narození ve znamení Panny mohou být ti, kteří překvapí a to zcela nečekaně. Pošlou vám letenku na romantický výlet, sbírku básní nebo vás „unesou“ na výlet. Jsou to perfekcionisté, takže se soustředí na detail. Umí udělat z komára velblouda, někdy jsou až zbytečně zaměřeni na detail, ale je s nimi legrace. Budou při vás stát, když to bude potřeba. Moc toho nenamluví, nejsou to zrovna přeborníci v hovoru, ale jejich srdce je celé vaše.

Přečíst  Jídlo a pití? Zkuste vybírat podle znamení! 4
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..