Přátelství podle zvěrokruhu – která kamarádka bude ta nejlepší? 2

By | 31.12.2020

Také máte v okolí někoho, s kým jste si porozuměli hned napoprvé? Komu jste se nebáli svěřit, s kým jste velmi rádi trávili čas a vůbec vám to nepřišlo zvláštní? A s někým to prostě nefunguje, i když se snažíte sebevíc, prostě to nejde.

Chemie přátelství

Musí mezi vámi zavládnout nějaká chemie, která vás spojí a určí směr přátelství. A v některých ohledech se můžete spolehnout také na znamení a astrologii. Některá znamení se totiž hodí k sobě lépe, než jiná. Jak to tedy je? Jaké přátele okolo sebe máte a v jakém jsou znamení?

Beran (21. března – 20. dubna)

Berani jsou jako přátelé oddaní, věrní a vždycky připravení stát po boku svých přátel. Berani však mohou být někdy trošku vzpurní a mohou vybuchnout vzteky, což mnohé překvapí. Tyto výbuchy vzteku, nebývají časté, a pokud se je naučíte tolerovat, protože nikdo není bez chyby, utužíte ještě víc své přátelství. Berani jsou totiž skvělí parťáci do nepohody, budou vás před druhými bránit do morku kosti a jsou k vám loajální.

Býk (21. dubna – 21. května)

Býci jsou jako přátelé velmi solidní, nehledají si své přátelé jen na chvíli, rádi pěstují stabilní a dlouholeté přátelství. Vždy se snaží svým přátelům naslouchat ve všem, snaží se na ně nenaštvat, umí si vyslechnout také kritiku. Jsou houževnatí, svých přátel si váží a, proto je nezneužívají. Když potřebují pomoc, řeknou si o ni, ale vždy uváženě.

Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci v sobě mají hned několik osobností, proto jsou často velmi komunikativní a zábavní jedinci. Jde-li o přátelství, pak se nebrání novým vztahům a známostem. Mají ve svém okolí velkou spoustu přátel a nevadí jim, když se o tohle dělit s ostatními. Jestliže se vám svěří právě Blíženci, pak si toho važte, považují vás za blízkého přítele. Mají velké množství přátel, proto se jim často budete muset ozvat vy jako první.

Přečíst  Hádky – jak jsou na tom váhy, štír a střelec?
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..