Odpočíváte? Jak na to podle znamení zvěrokruhu? 2

By | 26.07.2020

Občas se cítíte unavení, bez energie. Chcete si jen lehnout do postele a spát a spát. Odpočinek je nesmírně důležitý pro lidské tělo. Někdo odpočívá doma, na pohovce, jen leží a koukají do stropu, jiní zase odpočívají s dobrou knihou nebo malují. Každý to má jinak. Jak jste na tom s odpočinkem podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Odpočívejte chytře

Vypnout, nic nedělat, jen si užívat sebe a odpočinku, to je pro někoho naprosto běžné, pro jiné umění, které se musí naučit. Relaxovat se dá tolika různými způsoby. Jaký bude pro vás ten nejlepší? Zkuste na to jít podle znamení zvěrokruhu!

Jak relaxují Raci?

Lidé ve znamení Raka jsou citlivými jedinci, kteří nemají rádi nic stresujícího. Pokud v práci prožívají stres, může to na ně doléhat víc, než na ostatní jedince. Proto je pro ně velmi důležité odpočívat, fyzicky, ale i psychicky. Nejlépe se cítí doma, v místě, kde má okolo sebe lidi, kteří jej mají rádi, kde je klid a pohoda. S partnerem, na pohovce u dobrého filmu. To je pro Raka ideální odpočinek.

Jak relaxují Lvi?

Lidé ve znamení Lva milují společnost, zábavu a všechno, co souvisí s luxusem. Milují, když jej lidí okolo něj obdivují. Vyžívají se ve večírcích, občas jsou hodně bujaré a rychlé. Někdy to potřebují vyvážit, trochu si odpočinout. Nejlépe jim je doma, na pohovce u televize. Tu umí sledovat hodiny a nic nedělat.

Jak relaxují Panny?

Těžko budete ve zvěrokruhu hledat čistotnější znamení. Panny to na celé čáře vyhrají, proto nebudou odpočívat někde, kde není stoprocentní pořádek. Nejlépe se cítí tam, kde bude uklizeno, kde je nebude rušit spánek. Umí je uvolnit dobrá muzika, ale úplně nevypnou asi nikdy. Možná budou přemýšlet nad tím, kde bude třeba něco uklidit.

Přečíst  Vaše město – kde se podle horoskopu budete cítit jako doma? 3
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..