Stinné stránky – jak jsou na tom jednotlivé horoskopy? 2

By | 22.04.2020

Každý člověk má nějaké ty dobré stránky, které jej charakterizují a díky kterým vyniká. Většinou se právě tyto kladné a dobré stránky dávají na obdiv, lidé na nich staví například i kariéru. Jenže ne vždycky je všechno jen dobré, občas se objeví i nějaká ta špatná vlastnost, nebo chcete-li stinná stránka.

Stinné stránky vašeho znamení

Každé znamení má ty pozitivní i stinné stránky. Lidé si to „špatné“ obvykle nechtějí moc připouštět, ale občas se to zkrátka objeví. Stačí jen vědět, proč tomu tak je, překovat strach, vyvarovat se zbytečných chyb a dát si jednoduše pozor. Jaké stinné stránky mohou mít jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 20. dubna)

O beranech se toho dá říct mnoho, zejména to, že jsou líní. Čekají často na to, že za ně nepříjemné záležitosti zařídí někdo jiný. V některých případech berani čekají, že se o ně někdo postará také po té finanční stránce. Je netrpělivý, rád se dává a má pocit, že ví úplně všechno nejlépe. Někdy je necitlivý a v mnoha věcech agresivní. Je často také sobecký, rychle zapomíná na to, že mu pomohli lidé okolo.

Býk (21. dubna – 21. květen)

Má spoustu předsudků, je nesnášenlivý. Různé horoskopy uvádějí, že ve znamení Býka se narodilo nejvíc diktátorů, náboženských fanatiků či jiných řečníků a výrazných osobností. Chybí mu cit a tolerance, je tvrdohlavý a je těžké jej přesvědčit o pravdě. Rád a často využívá jiné lidi, pokud ucítí šanci, nechá se bez problémů vydržovat. Má rád dobré jídlo a pití, lpí na majetku.

Blíženci (22. května – 21. června)

Jsou často lakomí, nepozve druhého, nezaplatí, přestože je třeba právě na něm řada. Chybí mu důslednost, je přelétavý, povrchní, nezodpovědný a nevyzpytatelný. Umí vždycky překvapit, protože přijde s různými věcmi, které od něj nikdo nečekal. Je povrchní, nemá rád závazky, proto si vždycky nechává otevřená zadní vrátka. Neumí uznat svou chybu, rád zpochybňuje názory druhých.

Přečíst  Jednání s lidmi – jak jsou na tom jednotlivá znamení? 1
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..