Vaše město – kde se podle horoskopu budete cítit jako doma? 5

By | 13.08.2020

Každé jedno město má svou vlastní atmosféru a život tam je jiný. Při svých cestách si také říkáte, že některé město na vás dýchne životem, kulturou a jiné je zase oázou klidu a pohody? Pro svůj život musíte najít to správné místo a možná také město. Někdo umí žít v uspěchaném městě, kde je spousta lidí, město pulzuje a žije, jiný se zase dobře cítí na vesnici, kde je pohoda a klid, ale zase žádná anonymita, všichni všechno vědí. Jaké město je to vaše? Kde se budete cítit jako doma? Zkuste na to pohlížet skrz vaše znamení.

Atmosféra měst

O New Yorku se říká, že je to velké jablko nebo také město, které nikdy nespí. Když vsadíte na Vídeň nebo Mnichov, najdete příjemný a poklidný život, ovšem v srdci měst. A co taková přímořská města? Istanbul je centrum celého Turecka, ale třeba takové Benátky jsou rájem všech turistů. Každé město má něco. Jaké je to vaše?

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy milují vše velkolepé, krásné a luxusní. Zajímá je nádherná architektura, krásně upravené zahrady a parky. Nemají moc rády spěch a shon, takže je pro ně ideální Rakousko, přesněji Vídeň. Zde lidé nespěchají, naopak si rádi dají kávu se štrúdlem nebo typickým Sachr dortem. Jde o jedno z nejnavštěvovanějších měst světa a krásně reprezentativní budovy celkovou atmosféru dokreslí. Budete se zde cítit jako na vesnici.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři jsou velmi ctižádostiví a rádi zkouší své limity a hranice. Chtějí mít neustále nové podněty, nové myšlenky a potřebují město, které srší energií a takřka nikdy nespí. Když se Štír rozhodně o půlnoci, že má hlad, musí najít dobrou restauraci. A to New York splňuje do puntíku. Noční život, pulzující město, které nikdy nespí, spousta energie, národností, mentalit, lidí. to všechno Velké jablko svým obyvatelům přináší.

Přečíst  Smutné časy – jak je prožíváte podle znamení? 1
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..