Talent podle znamení – jaký je ten váš? 5

By | 20.03.2020

Znamení zvěrokruhu o lidech může prozradit opravdu mnoho věcí. Mohou pomáhat v jednotlivých charakteristikách, ovlivňují jedinečné umělecké schopnosti. Lvi bývají vůdci a potřebují k životu pochvalu a obdiv druhých, zatímco Panny mají rády vše zorganizováno a naplánováno. Podle znamení můžete poznávat mnoho věcí – od oblíbeného parfému, problémů s váhou, prozradí vám, které oblečení bude to nejlepší, jaké květiny máte mít doma, jak se líčit podle znamení nebo jaký by měl být jídelníček podle znamení. Jak to je s talentem a znamením?

Každý je dobrý v něčem jiném

Máte ve svém okolí kamarády a známé, kteří skvěle tančí? Druhý umí nádherně kreslit? Další zase skvěle zpívá a je ozdobou každé párty? Další skvěle češe a věnuje se líčení? Každý člověk umí něco, má nějaké své umělecké schopnosti. A může to být také podle toho, v jakém znamení jste se narodili. Jaký talent je ten váš podle znamení?

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy jsou intelektuální znamení, mají jemnou povahu a v životě chtějí a potřebují harmonii a soulad. Jsou velmi tvořivými jedinci, kteří mají smysl pro férovou a umění obecně. Symetrie, rovnováha, estetika, to je jejich doména. Talent se prokáže v keramice, sochařství, práce se dřevem nebo v malování obrazů. Není jim cizí ani muzika a hudba obecně. Rády balancují nad funkčností a estetikou svých výtvorů.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři mají hlubokou duši a možná na první dobrou působí nenápadně, někdy až pasivně, jakoby neměli energii. Opak je pravdou, v sobě si nesou spoustu energie, která se může a nemusí dostat na povrch. Netouží po pozornosti a zkoumání druhých, raději mají svůj klid, pohodu a ticho. Výsledky jejich práce stojí však vždy za zmínku, zanechávají v lidech hluboké emoce. Stanou-li se umělci, pak se starají jen o kreativní část, zbytek je nejlepší nechat na ostatních.

Přečíst  Charakter – můžete jej trochu poodhalit podle dnů v týdnu 4
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..