Jak na děti – vyzkoušet můžete sílu horoskopu! 9

By | 27.03.2020

Máte pocit, že svým potomkům vůbec nerozumíte a v podstatě nevíte, co od nich čekat? Maminky v šestinedělí také tápou. Miminko pláče, ale je přebaleno, najedeno a nemělo by mu nic být. Přesto pláčou a maminky přemýšlí, co dělat, jak pláči zabránit a co s ním provést. Popřípadě jsou děti už větší, ale stále nevíte, jaké mohou mít nadání, možná nějaký přirozený talent. V čem je rozvíjet? Kam posouvat jejich talent a um, aby jim to možná pomohlo někdy v budoucnosti? Zkuste na to jít skrz znamení a dětem pomoci v tomto ohledu.

Váhy (21. září – 20. října)

Váhy mají rády všechno, co je hezké, barevné a třpytivé a to ve všech ohledech – oblečení, věcech, hračkách a podobně. Potřebují mít pro svůj rozvoj klidné a harmonické prostředí. Nemají rádi už od útlého dětství nespravedlnost, potřebují rovnováhu. Hádky, stresy, napětí, to není něco, co jim pomáhá. Snažte se jim proto udělat co nejpohotovější a nejklidnější dětství. Dejte však pozor, aby se děti nepodřizovaly druhým, jen aby byl klid a nikdo se nehádal. Snadno se přizpůsobují, jen aby nikdo nic neřešil.

Musíte naučit děti, aby uměly své požadavky a názory říct ostatním. Nemusí všichni souhlasit, důležité je stát si za svým názorem. Dbejte na to, jinak budete mít z dítěte nerozhodnout osobnost, která je velmi snadno manipulovatelná. Neporovnávejte děti s druhými, Váhy jsou dost individualisté, dělají a dospívají tak, jak potřebují.

Nejsou to cílevědomí jedinci, proto je odměňujte, úkolujte a vytvářejte prostředí, které pro ně bude podporující. Studium zvládají, ale budou rády dělat to, co samy chtějí, ať už je to jakákoliv práce. Bývají často umělecky založení, kreativita a tak trochu bohémské sklony. Občas jim studijní výsledky nepřipadají důležité. Vašim úkolem je usměrnit jejich bohémskost do akceptovatelných mezí, ale nezruinovat jejich nápady.

Přečíst  Oblíbené vůně – zkuste ty, které radí horoskop! 4
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..