Denní horoskop 27.10.2019

By | 03.09.2020

Beran

Neriskujte ani ve chvíli, kdy vám připadá, že to musí stoprocentně vyjít. Při kvadratuře mezi Marsem a Saturnem se musíte chovat opravdu opatrně.

Býk

To, že končí letní čas, je pro vás skutečné vysvobození. Vstanete pravou nohou a začnete vymýšlet něco, čím sobě i partnerovi zpříjemníte život.

Blíženec

Přes den, kdy je Luna ve Vahách, věnujte pozornost zejména partnerovi. Nahlas vám sice nic neřekne, ale ve skutečnosti mu vaše pozornost chybí.

Rak

Vzhledem ke kvadratuře Marse se Saturnem bude lepší, když s partnerem raději nebudete debatovat. Mohlo by to vést ke zbytečným a zraňujícím hádkám.

Lev

Konečně se můžete pořádně vyspat! Vstanete sice skoro až k polednímu, ale po celý den pak budete v náladě příjemné a po všech stránkách dokonalé.

Panna

Na spoustu dotazů, které dnes padnou, odpovědět nedokážete. Naštěstí patříte k moudrým lidem, kteří svou neznalost přiznají a vůbec se nestydí.

Váhy

Při kvadratuře mezi Marsem a Saturnem musíte být hodně opatrní. Nebezpečí zranění, ke kterému přijdete shodou hloupých náhod, je opravdu vysoké.

štír

Jste velice rádi, že před sebou máte ještě jeden volný den. Bez problémů můžete na večer naplánovat akci. Počítejte ale s tím, že se hodně protáhne.

Střelec

Moc dobře se cítíte ve společnosti opačného pohlaví. Navenek se sice vlastně nic neděje, ale vy si vychutnáváte nenápadné a přesto intenzivní jiskření.

Kozoroh

Při kvadratuře Marse se Saturnem je doporučeníhodná soustředěnost a opatrnost. Do riskantních podniků se nepouštějte. Vyjít mohou, ale taky nemusí.

Vodnář

Hodina spánku navíc vám vyloženě prospěje. Dokonce i váš miláček přizná, že by chtěl, abyste podobnou příjemnou atmosféru mohli prožívat častěji.

Ryby

Ze všech sil se věnujte partnerovi. Musí si být jistý, že ho opravdu milujete. Když to trochu přetáhnete, nevadí. Zítra to můžete v klidu dospat.

Přečíst  Denní horoskop 23.9.2021
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..