Denní horoskop 21.10.2019

By | 24.02.2020

Beran

Pokaždé, kdy se chcete soustředit na práci, na jejímž výsledku vám opravdu záleží, někdo přijde a začne vám něco vyprávět. Hlavně se nerozčilujte!

Býk

Do vašeho života vstoupí člověk, kterého na první pohled okouzlíte. Vy jste však opatrnější. Než se necháte okouzlit, pořádně si ho proklepnete.

Blíženec

Oblečení, ve kterém se necítíte, dejte na charitu! Můžete si sice říkat, že jednou přijde čas, kdy ho nosit začnete, ale to je opravdu jen iluze.

Rak

V práci zatněte zuby a nasaďte lhostejný výraz. Šéf vám vytýká naprosté banality. Vy pak víte, že to dělá jenom proto, aby vás nemusel pochválit.

Lev

Než se rozhodnete, že si na něco uděláte názor, snažte se získat více informací, než aktuálně máte. Celá věc je daleko složitější, než to vypadá.

Panna

Trigon mezi Venuší a Neptunem vás žene do lásky, která by byla sice krásná, ale zároveň i velice nerozumná. Dopřejete si, ale pak za to budete platit!

Váhy

Na lidi, kteří vám říkají, že se máte s jistou nepříznivou situací smířit, začáráte být upřímně alergičtí. Vy se nechcete smiřovat, ale bojovat!

štír

Dopoledne, kdy je Luna v Raku, jste v neskutečné pohodě. Dokonce i situace, které by vás jindy spolehlivě naštvaly, vás jenom přimějí k úsměvu.

Střelec

Ve vašem případě opravdu platí, že všechno má svůj čas! Zásadní věci odložte na večer. Luna bude ve Lvu a vy získáte pomoc i tam, kde jste ji nečekali.

Kozoroh

Trigon mezi Venuší a Neptunem z vás dělá romantika. Pokud se rozhodnete, že někoho získáte, použijete k tomu taktiku, které se budete sami divit.

Vodnář

Dojmy, které z nově poznaného člověka máte, si dobře zapamatujte. Velice rychle zjistíte, že byly velice přesné a že je nemusíte vůbec měnit.

Přečíst  Denní horoskop 20.11.2018

Ryby

Na všechno nepodstatné zapomeňte! Podstatné je pro vás to, co má spojení s vaším citovým životem. Když budou v pořádku city, bude v pohodě všechno.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..