Denní horoskop 14.7.2019

By | 27.05.2020

Beran

Opozice mezi Sluncem a Plutem vás nutí k trpělivosti. Zejména na celnicích bude každé jednání trvat podstatně déle, než jste měli naplánováno.

Býk

Zejména malým dětem nepatří ostré nástroje do rukou. Při Luně ve Střelci by si mohly ublížit rychle a daleko víc, než si vůbec dokážete představit.

Blíženec

Váš partner je plný energie a chuti po nových zážitcích. Když se rozhodne, že vás vytáhne na nějaký hrad, nebraňte se. Nakonec se vám to bude líbit.

Rak

Opozice mezi Sluncem a Plutem je pro partnerské vztahy dost náročná. Pokud se nechcete hádat, musíte partnera poslouchat a o jeho slovech i přemýšlet.

Lev

To, čeho se tak trochu obáváte, dopadne nakonec velice dobře. Můžete si být jistí, že se pro vás večer otevře šance, o níž jste dosud jenom snili.

Panna

Minimálně jednou se najde člověk, který vašemu miláčkovi sdělí, že si vás nezaslouží. Myslí to sice spíše jako žert, ale vám to přesto udělá dobře.

Váhy

Opozice Slunce s Plutem vede ke zbytečným hádkám. Pokud se k něčemu takovému schyluje v rodině, aktivujte veškerou svou autoritu a prostě to zakažte.

štír

Pokud jdete zítra po dovolené do práce, naordinujte si odpočinkový den. Je přece potřeba, abyste se mezi kolegy objevili jako ztělesnění krásy a pohody!

Střelec

Doma sedět nebudete! I kdybyste nechtěli, zastaví se kamarádi, kteří vás ven vytáhnou. Řeknou, že by to bez vás nebylo ono – a vy s nimi půjdete.

Kozoroh

Odpoledne, kdy se Slunce dostane do opozice s Plutem, se chovejte rozumně. Když se začnete na dálnici hádat s policií, nemůže to dopadnout dobře.

Vodnář

Když padne nabídka na pár dnů, které byste mohli prožít někde v zahraničí, berte. Konečně se máte šanci podívat na místa, o nich jste dosud jen četli.

Přečíst  Denní horoskop 17.12.2020

Ryby

Musíte si trochu srovnat kamarády. Získali dojem, že stačí, když vám zavolají a vy jim přispěcháte na pomoc. Dnes však máte svůj vlastní program.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..