Kritika – jak jí jednotlivá znamení zvládají? 6

By | 27.10.2020

Znamení zvěrokruhu o člověku umí říct spoustu věcí. Možná i víc, než si vlastně lidé umí připustit. Můžete hodně zjistit a v mnoha charakteristikách, které kolují na internetu, se můžete i poměrně dobře poznat. Máte v okolí Pannu, která ráda všechno organizuje a potřebuje mít vše naplánováno? A pak třeba také Váhy, které mají-li na výběr, váhají opravdu nekonečně dlouhou dobu?

Kritika se cení, ale?

Občasné pošťouchnutí nebo nějaká ta jízlivá poznámka ujede občas každému. Někdy také potřebujete někomu říci, jak to celé je, jak to celé vidíte. Ne vždycky lidé dělají věci správně a dobře. Na to vás mohou upozornit jiní a zkritizovat to, co děláte. A na vás je, jak se s tím popasujete. Někdo kritiku přijme, poučí se z ní, jiný vyletí jako čertík z krabičky a naruší to jeho psychiku. Jak se na to dívat přes znamení?

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelci se obecně ničeho nebojí a kritiky už vůbec ne. Když jí slyší, umí si z ní vzít to, co je pro ně skutečně podstatné a prospěšné, co k nim prostě patří a vezmou si to k srdci. To je posune dál, vpřed. Je to asi jediné znamení, které se opravdu nenaštve, když slyší kritiku. Ba naopak, možná vám za ní ještě vyjádří díky, protože mu to skutečně prospělo a posunulo vpřed!

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozorozi jsou v podstatě takové ledové královny. Neprojevují moc city, ale když k nim pronesete nějakou poznámku, kritiku nebo hanlivou urážku, pak se nebudete stačit divit! Dají vám to sežrat i s úroky, rozhodně si nebudou brát servítky nebo dbát na to, aby se vás nedotkly. Nepromluví s vám velmi dlouho a sprostými, ošklivými a urážlivými slovy nebudou v žádném případě šetřit!

Přečíst  Ovlivní spánek naše znamení zvěrokruhu?
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..