Neřesti a posedlosti – jak jsou na tom jednotlivá znamení? 4

By | 02.06.2020

Každý člověk má nějakou tu neřest, možná zlozvyk, posedlost, kterou si v životě neumí moc odepřít. Za slovem závislost si lidé obvykle představí alkohol, cigarety nebo drogy. Nicméně závislost si lidé mohou vytvořit na čemkoliv.

Závislosti či posedlosti

Závislý může být člověk například na jídle, sladkostech, mase, partnerovi a mnoho dalšího. Závislost je v podstatě taková závislost a může tedy být například posedlost sexem, nahým tělem, sledováním lechtivých filmů, jízdou na kole a mnoha a mnoha dalším. Jak je to s jednotlivými znameními? Samozřejmě je to velmi individuální. Podívejte se, jaká znamení mají sklony k jakým posedlostem.

Lev (23. července – 22. srpna)

O Lvech obecně se ví, že mají rádi přehnaný zájem, chtějí, aby o ně lidé měli zájem, chválili je, pochlebovali jim. Často jsou právě Lvi zahledění do sebe, mají velmi široké a vysoké ego a jsou tak mnohdy slepí k okolí a tomu, co se děje. Mohou být posedlí svým vzhledem, chtějí zůstat věčně mladí, krásní a obdivovaní. Jejich posedlostí může být sebeláska, zahleděnost do sebe sama. Často se uchylují k nezměrnému cvičení, zásahům plastiky. Jestliže je to vše v udržitelné míře, pak to problém být nemusí. Lvi však často neznají svou míru.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny mají život nalinkovaný, jsou mistry v organizaci a potřebují mít ve všem pořádek. Jejich posedlostí může být až nezdravé uklízení, péče o čistotu a pořádná hygiena. Je to často také druh úzkosti, kdy se snaží mít vše, až sterilně čisté a uklizené. Jakmile vejdou do místnosti, kde to není dokonale uklizené, pak mají tendenci uklízet a uklízet. Typickým příkladem byla Monica ze seriálu Přátelé, ta také pořád až chorobně uklízela. Panny to většinou až nezdravě přehánějí.

Přečíst  Sebekontrola – jak je na tom vaše znamení s ovládáním a kontrolou vzteku? 6
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..