Alkohol – která znamení k němu mají nejblíže? 2

By | 27.01.2020

Alkohol je metla lidstva, říkávala moje babička. Děda vesele doplňoval, že zametat se přece musí. Češi jsou národem pivařů, ale mají také rádi i víno. K alkoholu mají velmi kladný vztah a ne nadarmo okupují přední příčky a asi se nestane zázrak a nebudou všichni abstinovat. Jsou však lidé, kteří by měli dávat pozor na to, kolik toho vlastně vypijí. Hlídat si spotřebu alkoholu. Zrovna podle horoskopů a znamení zvěrokruhu můžete poměrně dobře zjistit, která znamení mohou být náchylná k alkoholismu. Kdo by se tedy měl držet na pozoru?

Ryby (21. února – 20. března)

Ryby by neměly pít vůbec. Mají totiž sklony k alkoholismu, dokonce i malá dávka alkoholického nápoje s nimi může zamávat, Ryby snesou jen malé množství alkoholu. Ryby však pijí rády, rády si dají sem tam skleničku. A i ta jedna sklenice jim může poměrně hodně pocuchat nervy a vůbec ovlivnit jejich život. Ztráta sebekontroly, neschopnost říct si dost. Dlouho se jim zdá, že jsou střízliví, ale stačí je chvíli nehlídat a už spí na stole. Kocovinka je poměrně častým společníkem Ryb.

Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci jsou poměrně komplikované osobnosti. Z jedné strany jsou to extroverti, z druhé zase introverti. Blíženci o sobě tvrdí, že pijí jen a pouze společensky, protože ve společnosti se to přece sluší, že ano. Díky alkoholu se lépe navazují přátelství a nové známosti. Alkohol jim pomáhá dostatečně a dobře relaxovat a uvolnit se, takže je to pro ně dobré. Nicméně je důležité si hlídat míru, protože to mohou snadno přehnat a tím pádem se objeví problém. Alkohol jim rozvazuje jazyk a mnohdy řeknou i to, čeho později litují a chtěli by to vzít zpátky.

Přečíst  Andělé a jiní pomocníci
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..