Denní horoskop 19.1.2019

By | 10.11.2020

Beran

Nebezpečí rychlého a nepromyšleného rozhodnutí je značné. Naštěstí se dokážete v pravý čas zastavit, všechno promyslet a až pak pokračovat dále.

Býk

Narazíte na člověka, kterého sice skoro neznáte, ale který na vás bude přesto protivný. Nehádejte se s ním. K ničemu dobrému by to nevedlo.

Blíženec

Na lidi, kteří mají potřebu pospíchat, nedejte. Po svých životních zkušenostech víte, že se při spěchu nadělají chyby, které se pak těžko napravují.

Rak

Dopoledne je domácí situace hodně divoká. Pokud se nechcete hádat, bude lepší, když ještě ráno vypadnete z domu a vrátíte se až těsně před polednem.

Lev

Váš smysl pro humor nijak zvlášť nezabere. Zejména dopoledne na něj budou lidé z vašeho okolí reagovat naprosto jinak, než jste byli dosud zvyklí.

Panna

S péčí o domácnost to nepřehánějte. Kdybyste se zeptali partnera, dozvíte se, že ocení vaši pozornost podstatně víc, než sebelépe uklizené pokoje.

Váhy

Vliv kvadratury mezi Sluncem a Uranem zvládnete bez problémů. Je jen potřeba, abyste si nenechali vnutit nic, co nechcete a po čem ani netoužíte.

štír

Člověka, s kterým jdete na to, co byste sami označili za nezávaznou procházku, si dobře prohlédněte. Vy to vážně brát nemusíte, ale on to vážně bere.

Střelec

Než se začnete snažit o něco, co se zvládnout nedá, přemýšlejte, co budete dělat, kdybyste náhodou uspěli. Pak by se vám to mohlo třeba i podařit.

Kozoroh

Vůbec se nepoznáváte! Pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Uranem máte sklon riskovat i tam, kde jste obvykle opatrní. Navíc se vám to velice zamlouvá.

Vodnář

Práce máte podstatně víc, než by se vám líbilo. Může vás však potěšit, že vám půjde skvěle od ruky tak, abyste do večera měli všechno podstatné hotovo.

Přečíst  Denní horoskop 20.12.2022

Ryby

Krásný den, následovaný ještě krásnějším večerem. Navíc se můžete těšit na chápavého partnera. Rychle mu dojde, co potřebujete a taky to pro vás udělá.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..