Denní horoskop 13.1.2019

By | 16.05.2020

Beran

Všechno, co dnes pronesete, je velice důležité. Vy svá slova třeba ani nijak vážně, nemyslíte, ale můžete si být jistí, že je vaše okolí vážně bere.

Býk

I vy se někdy můžete zachovat hodně lehkomyslně. Když však své jednání rozeberete, bude vám pří představě možných důsledků běhat mráz po zádech.

Blíženec

Vyvarujte se veškerého rizika. Zejména odpoledne hrozí, že se vám nepodaří ani to, co jste si pečlivě promysleli a co by tedy mělo skončit úspěšně.

Rak

Občas máte pocit, že by si bez vás vaši kamarádi vůbec nevěděli rady. Problémy, které jsou pro ně neřešitelné, budete vy zvládat rukou mávnutím.

Lev

V práci počítejte se zásadním zádrhelem. Podaří se vám ho vyřešit, ale ještě večer si budete s hrůzou představovat, co by se stalo, kdyby to nedopadlo.

Panna

Konjunkce Merkura a Saturna je příznivá pro zásadní výchovné řeči. Obvykle se děti při vašich proslovech pochechtávají, ale tentokrát je vezmou vážně.

Váhy

Konjunkce Merkura se Saturnem z vás udělá autoritu. Zejména rodina bude chtít a vyžadovat vaše schválení všech důležitých i nedůležitých rozhodnutí!

štír

To, co o miláčkovi a jeho mládí uslyšíte, moc vážně neberte. Ten, kdo vám to říká, vás nechce informovat, ale naopak by vás rád psychicky rozhodil.

Střelec

Kvadratura mezi Jupiterem a Neptunem je zrádná. Pod jejím vlivem máte sklon nejdříve riskovat a pak se divit, že to dopadlo jinak, než jste chtěli.

Kozoroh

Konjunkce Merkura se Saturnem vás nutí, abyste pečlivě hospodařili s každým slovem. Za vším, co řeknete, že musíte stát nejen dnes, ale i v budoucnu.

Vodnář

Setkání s bývalou láskou proběhne v naprostém klidu. Popovídáte si o tom, co se děje. Pak se beze slova domluvíte, že se k minulosti vracet nebudete.

Přečíst  Denní horoskop 14.11.2023

Ryby

Než někomu slíbíte, že mu půjčíte nebo mu budete ručit, dobře si to rozmyslete. Kdyby vám zdravý rozum radil, abyste to odmítli, raději poslechněte.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..