Strava podle horoskopu – co mají jíst rak, lev nebo panna?

By | 15.01.2021

Jídlo a hubnutí je věčné téma pro spoustu lidí, zejména pak žen. Ty se snaží vypadat stále dobře a krásně. Zkouší nejrůznější diety, jíst do šesti hodin, všechno light a mnoho dalšího. Chcete-li však zhubnout, musíte se zaměřit na jídelníček komplexně a k tomu navíc také přidat pohyb. Zaměřte se na svou stravu podle horoskopu!

Hubnutí podle zvěrokruhu

Diety více či méně fungují, někdy jsou opravdu šílené, jako například jahodová dieta, mléčná dieta a podobně. Začít pracovat na své postavě a jídelníčku je určitě dobré. Zkoušeli jste už jíst podle hubnout podle horoskopu? Znamení zvěrokruhu mají své silné a slabé stránky, podobně je tomu i ve stravě.

Rak (22. června – 22. července)

Těžké potraviny rakům obecně nesvědčí, například čokoláda, tučné jídlo nebo houby, takže je důležité s nimi nakládat opatrně. Milují však čokoládu, takže co s tím? Ideální je konzumovat čokoládu opatrně a spíš „za odměnu“. Některým rakům dělá problémy trávit i mléčné výrobky, takže je dobré je nahradit odtučněnými variantami. Ideální je pro ně zelenina, mají rádi nejrůznější saláty a podobně. Pozor však na česnek nebo cibuli, to není úplně nejlepší varianta.

Lev (23. července – 22. srpna)

Slabinou pro lva jsou všechny alkoholické nápoje, dokonce i tvrdý alkohol. Občasná sklenice červeného vína je v pohodě, ale víc už tělo nenese dobře. K vínu si dají nějaké ty chipsy a už je zaděláno na kila navíc, pozor na to. Skvělé je libové maso a to nejlépe grilované nebo pečené. Na srdce a krevní oběh je ideální avokádo a olivový olej.

Panna (23. srpna – 22. září)

Toto znamení nemá problém konzumovat zdravou stravu a občas si trošku zahřešit nebo jak se říká osladit život. Měly by se vyhnout většímu množství kávy a také čaji s teinem. Skvělou volbou je celer, potraviny s vysokým obsahem hořčíku. Pokud je provází životem stres, nervozita nebo podrážděnost může skvěle pomoci banán, obiloviny, ořechy nebo také kousek kvalitní hořké čokolády.

Přečíst  První jarní květy
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..