Denní horoskop 17.5.2022

By | 17.05.2022

Beran

V lásce čekejte překvapení. Dosud vám miláček vyčítal, že jste na něj moc divocí, ale teď přijde s tím, že by z vaší strany uvítal více temperamentu.

Býk

Návraty do minulosti jsou sice náročné, ale taky užitečné. Na to, co se stalo, se podíváte jinýma očima. Jen tak zjistíte, kde jste dělali chyby.

Blíženec

Při harmonické Luně ve svém partnerském sektoru nechejte miláčkovi volné pole působnosti. Všechno dokáže zvládnout podstatně lépe, než vy.

Rak

Luna ve Střelci se vám postará o práci navíc. Dnes ji sice zvládnete, ale taky dáte hodně důrazně najevo, že jste tak velkorysí byli poprvé a naposled.

Lev

Luna ve Střelci vám přivádí nové ctitele. Nejde sice o nic vážného, ale to vám ani trochu nevadí. Flirt bude příjemný a vy si ho pořádně užijete.

Panna

Člověk, kterému se líbíte, se postará, abyste si toho taky všimli. Vám to však zamlouvat nebude. Sami za sebe byste dali přesnost pomalejšímu tempu.

Váhy

Díky harmonické Venuši ve svém sektoru komunikace dokážete navázat kontakt s každým, na koho narazíte. Získáte tak spoustu nových přátel.

štír

Harmonická Luna ve vašem sektoru financí vlastních vám v tomto směru chystá příjemné překvapení. V práci může přijít nečekaná a slušná odměna!

Střelec

I když jste na sebe hodně přísní, zkonstatujete, že vám to opravdu sluší. Váš názor pak podpoří obdivné pohledy, které sbíráte doslova na každém kroku.

Kozoroh

Luna ve Střelci vás přemlouvá k hodně riskantnímu jednání. Nic takového jste sice neměli v úmyslu, ale teď si říkáte, že byste to měli vyzkoušet.

Vodnář

Dejte si pozor, abyste se před člověkem, který vás chce okouzlit, nezačali smát. Je vám jasné, že z toho nic nebude, ale najevo mu to nedávejte.

Přečíst  Denní horoskop 28.8.2018

Ryby

I v práci vám může být příjemně. Zejména po poledni se kolem vás najednou objeví spousta lidí, kteří vás začnou chválit a vaši práci obdivovat.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..