Denní horoskop 26.10.2020

By | 16.04.2020

Beran

Veškerým definitivním rozhodnutím se vyhýbejte. Budou je po vás chtít, ale vy se nesmíte dát. V krajním případě si nechejte otevřená zadní vrata.

Býk

Bez obav z následků se můžete spolehnout na kamarády a na pomoc, kterou vám nabízejí. Taky si uvědomte, že tak skvělé kamarády má jenom málokdo!

Blíženec

Přijde pozvánka na oslavu, se kterou jste opravdu nepočítali. Naštěstí objevíte něco, co se dá použít jako dárek. Vyrazíte a budete se moc dobře bavit.

Rak

Pozor si dávejte zejména na lidi, kteří se na vás snaží svést svá provinění. Jakmile si nějakého takového signálu všimnete, hned jděte do protiútoku!

Lev

Představa, že se s kolegy domluvíte, narazí na realitu. Pokaždé, kdy to bude vypadat nadějně, se projeví nějaké zraněné emoce, které jednání zazdí.

Panna

S partnerem vám to vyloženě ladí. Zbytečně se nerozčilujete a hlavně se oba dokážete smát stejným věcem. Jste oba v pohodě a pohodu i rozdáváte.

Váhy

Když se vám něco nelíbí, dávejte to najevo tak, abyste zbytečně nenaráželi. Lidí, kteří s vámi budou nesouhlasit, bude daleko víc, než jste očekávali.

štír

Když se dozvíte, že něco nejde, je to pro vás impuls, abyste dokázali, že to je jinak. Samozřejmě to dokážete, ale naštvete tím opravdu hodně lidí.

Střelec

Při Luně v Rybách si dejte pozor na lidi, kteří na všechno reagují přecitlivěle. Ze své mizerné nálady obviní vás a vy nebudete vědět, jak se bránit.

Kozoroh

Při krásně ozářené Luně ve svém sektoru komunikace se můžete předvést v tom nejlepším světle. Všechny příležitosti, které přijdou, bez váhání využijte!

Vodnář

Všechno, co se týká majetku a vašich plánů na jeho rozmnožení, probíhá naprosto skvěle. Můžete si jen přát, aby to tak pokračovali i nadále.

Přečíst  Denní horoskop 4.4.2024

Ryby

Toleranci po vás chtějí i lidé, kteří se tak sami nikdy nechovali a nechovají. Připomeňte jim to způsobem, který je nerozčilí, ale donutí k přemýšlení.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..