Denní horoskop 3.2.2020

By | 03.03.2020

Beran

To, co vyřídíte dopoledne, vám nikdo nevezme a nikdo vás o to nepřipraví. Odpoledne začnou v komunikaci převládat emoce, které vaši energii zbrzdí.

Býk

Člověku, který vás přesvědčuje, že pro vás pracuje z čisté lásky, moc nevěřte. Dopadne to naprosto jinak. Jeho pomoc vás bude stát víc, než je zdrávo.

Blíženec

Rozhodnutí vašich dětí se vám sice nelíbí, ale nic s ním nenaděláte. Je vám jasné, že se při Merkuru v Rybách můžete snažit, ale stejně neuspějete.

Rak

Polední vstup Merkura do Ryb přináší samé milé důsledky. Konečně pochopíte, že se nemáte na nikoho ohlížet, ale že si budoucnost máte řídit sami.

Lev

Ve vašem případě není problém nedostatek času, ale špatná organizace práce. Když se nad ní zamyslíte, půjde najednou všechno hladce a bez potíží.

Panna

Vstup Merkura do vašeho partnerského sektoru vás rozpovídá. Doma si s miláčkem popovídáte tak hezky a přívětivě, jak už hodně dlouho ne…

Váhy

Člověk, který má pocit, že si může s vaší důvěrou beztrestně pohrávat, musí zjistit, že narazit. Rychle přejděte do protiútoku a dejte mu co proto!

štír

Když je potřeba, dokážete se chovat s nevtíravou autoritou. Dokonce i v práci vás bez řečí poslouchají lidé, které byste měli poslouchat spíše vy.

Střelec

Všechna telefonní čísla, která dnes dostanete, si okamžitě uložte do mobilu. Když je ztratíte, budete je dlouho a některá i neúspěšně hledat.

Kozoroh

Věci, které jste skoro vzdali s tím, že se podařit nikdy nemůžou, se pohnou rychle kupředu. Teď je jen potřeba, abyste je dokázali sledovat i vy!

Vodnář

Dopoledne dotáhněte do konce to, co máte rozpracované. Odpoledne, kdy bude už Merkur v Rybách, vám to půjde daleko pomaleji a hlavně daleko hůře.

Přečíst  Denní horoskop 9.8.2019

Ryby

Polední vstup Merkura do vašeho znamení vám dodá odvahu. Konečně pochopíte, že se nemůžete na nikoho spoléhat, ale že se o sebe musíte postarat sami!

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..