Výběr laku na nehty – zkuste to podle horoskopu! 5

By | 24.02.2020

Vybíráte si kosmetiku a nevíte přesně po jakých barvách sáhnout? Slušela by vám víc červená nebo modrá? A co oblečení? Máte oblíbenou barvu, kterou vybíráte úplně všude nebo rády barvy měníte podle toho, co vám nejvíc sluší? Podobně je to také s lakem na nehty. Některé ženy volí zásadně průhledné laky na nehty a při představě sytější barvy jim naskakují pupínky. Další se s tím nežinýrují a sáhnou klidně po černé, tmavě fialové nebo výrazně červené, aby byly vždy a všude vidět. Přemýšleli jste nad tím, jaká barva se nejvíc a nejlépe hodí k vašemu znamení?

Lak na nehty podle znamení

Jaký lak bude nejlepší pro Berany a jaký naopak pro Panny? Která barva vás bude nejvíc vystihovat a která naopak k vám a vašemu znamení příliš nebude sedět? Zkuste barvu laku na nehty přizpůsobit vašemu znamení. Možná získáte nový oblíbený lak!

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy jsou znamení, které potřebuje mít ve svém životě harmonii a soulad a to na všech frontách. Pokud se tak neděje, jsou frustrované. Jsou to lidé jemné povahy, nemají rády spěch, stres. Ženy ve znamení Vah ovládá romantika a často jsou nerozhodné. Je pro ně poměrně těžké vybrat z široké palety barev jednu. Často k nim sedí kombinace modré a růžové. Tyto barvy budou v harmonii a podtrhují romantiku a tajemno, které Váhy mají rády.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři jsou duševně založení jedinci. Mohou působit pasivně a nenápadně, ale mají dostatek energie, jen jí neventilují pravidelně a často. Rádi si počkají na správnou příležitost. Jsou extravagantními jedinci, takže se rozhodně nebojí sytých barev. jsou vášnivé a proto jim sedí také sytě červená, rudá, výrazný fialová nebo černá, která je doplněna zajímavými prvky jako kamínky nebo třpytky.

Přečíst  Nejčastější lži – o čem nejčastěji lžou jednotlivá znamení? 2
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..