Kritika – jak jí jednotlivá znamení zvládají? 4

By | 28.02.2020

Znamení zvěrokruhu o člověku umí říct spoustu věcí. Možná i víc, než si vlastně lidé umí připustit. Můžete hodně zjistit a v mnoha charakteristikách, které kolují na internetu. se můžete i poměrně dobře poznat. Máte v okolí Pannu, která ráda všechno organizuje a potřebuje mít vše naplánováno? A pak třeba také Váhy, které mají-li na výběr, váhají opravdu nekonečně dlouhou dobu?

Kritika se cení, ale?

Občasné pošťouchnutí nebo nějaká ta jízlivá poznámka ujede občas každému. Někdy také potřebujete někomu říci, jak to celé je, jak to celé vidíte. Ne vždycky lidé dělají věci správně a dobře. Na to vás mohou upozornit jiní a zkritizovat to, co děláte. A na vás je, jak se s tím popasujete. Někdo kritiku přijme, poučí se z ní, jiný vyletí jako čertík z krabičky a naruší to jeho psychiku. Jak se na to dívat přes znamení?

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev je znamení, které má své vlastní ego a přes něj nejede vlak. Často myslí jen a pouze na sebe, chtějí mít vždy navrch, potřebují ujišťovat o svém úžasu, kráse a jedinečnosti. Nesnažte se toto znamení kritizovat či případně hanit, jsou to hákliví jedinci. O sobě si totiž myslí, že jsou jedineční a nejlepší, prostě dokonalí každým coulem. Nikdo mu nevymluví, že je to jinak, takže kritika je v tomto ohledu zbytečná.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jde o znamení, která o sobě mají velmi vysoké mínění, mnohdy si myslí, že jsou dokonalými lidmi. Jsou perfekcionisti, mají vše naplánováno do posledního detailu, chtějí, aby měli všechno pod kontrolou. Perfekcionismus je na velmi vysoké úrovni, na všem si hodně zakládají. Kritika? Ta se jich netýká, tu v podstatě ani neslyší. Oni totiž žádnou chybu nemají, takže není důvod poslouchat směsici slov, která vychází z cizích úst!

Přečíst  Zklamání v lásce – proč vám to stále nevychází podle znamení? 5
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..