Spánek podle znamení – jak jste na tom vy? 2

By | 16.09.2020

Spánek je velmi důležitou součástí života každého z nás. Někdo nemá problém usnout kdekoliv, kde sednou nebo lehnou. Neřeší, že je to cizí prostředí, vůbec jim to nevadí. Někdo naopak má se spánkem problémy. V noci se probouzí poměrně pravidelně, často se objevují problémy s usínáním, než usnou, tak se v posteli několikrát převalují. Jak to tedy se spánkem máte vy?

Znamení má také svou váhu

I když jdete spát brzo, snažíte se dodržovat všechny rady a tipy, stále vám to nejde? Stále nemůžete usnout nebo se vám spí špatně? Může na to mít vliv také vaše znamení, protože to ovlivňuje spoustu věcí. Jak to máte, podle horoskopu a hvězd vy? Také vaše znamení nemá problém s usínáním? Nebo naopak se celou noc převalujete?

Beran (21. března – 20. dubna)

Beran je velmi činorodý člověk, takže jen tak obyčejné lelkování není nic pro něj. Spánek je v podstatě zbytečnost, kterou nepotřebuje. Proto není dlouhé vyspávání nebo válení se v posteli ráno, to pravé. Mají poté pocit, že něco promeškali, že jim něco uteklo a mohli ten čas lépe využít. Potřebují mít však svou dávku spánku, během něj se mu zdají často sny. Když usnou, tak spí tvrdě, nebudí se v noci a nepřevalují se. A kde spát? Ve své vlastní posteli, v chladnější místnosti, a pokud bude zapnutá televize, nevadí to.

Býk (21. dubna – 21. května)

Býci potřebují pro svůj spánek správné a ideální prostředí. Potřebují soukromí ke spánku a také klid. Určitě si neustelou jen tak někde, pečlivě si vybírají, kdo spí v místnosti. Jejich ložnice je takový malá svatyně, mají ji dobře a hezky zařízenou. Nechybí správné polštáře, peřiny, jemné osvětlení a spousta dalších věcí pro lepší usínání. Spí často dlouho, rádi si ráno přispí. Večer by se měli vyhnout alkoholu, protože to může způsobit nespavost.

Přečíst  Znamení a vzhled – jak to může ovlivnit? 2
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..