Denní horoskop 10.8.2018

By | 16.08.2020

Beran

Kvadratura mezi Venuší a Saturnem patří k těm těžším. Svého partnera máte sice rádi, ale když vám začne zbytečně mluvit do života, ostře se ohradíte.

Býk

Lidé ve vašem okolí se začnou předvádět. Pro vás to bude dost náročné. Nemůžete je poslat do háje a požádat je, aby se nechlubili cizím peřím.

Blíženec

S tím, že byste šli z práce rovnou domů, nepočítejte. Kamarádi si vás odchytí a vytáhnou vás na party. Nebraňte se, stejně by vám to bylo málo platné.

Rak

Kvadratura mezi Venuší a Saturnem vás dostane do rozporu. Svého partnera sice milujete, ale zároveň je vám jasné, že se jeho jednání dál omlouvat nedá.

Lev

Při Luně ve svém znamení máte sklon zbytečně utrácet. V rámci oslavy svých narozenin si to však můžete bez větších výčitek svědomí dopřát a užít.

Panna

Počítejte s tím, že se vaše promyšlené a dokonalé plány někde zaseknou. Naštěstí chápete, že se něco takového stát může, a zbytečně se nestresujete.

Váhy

Kvadratura mezi Venuší a Saturnem je náročná a váš miláček protivný. Má pocit, že vás má právo vychovávat, a nechápe, že na to nemáte náladu.

štír

To, že se lidé kolem vás rozčilují, vás nijak nerozhodí. Vyslechnete jejich argumenty, pronesete několik připomínek a stejně si dál pojedete po svém.

Střelec

Když vás někdo zve na oběd, opravdu mu nejde o to, aby vás nakrmil. Potřebuje si s vámi promluvit v klidu a bez lidí, kteří by měli zbytečné dotazy.

Kozoroh

Když můžete chválit, chvalte. Usnadníte si tím život. Pořád platí přísloví, které praví, že se na kapku medu nachytá více much než na celý sud octa.

Vodnář

Člověk, který si myslí, že jste naivní a že vás bez problémů natáhne, spláče nad výdělkem. Zareagujete tak, aby pochopil, že tudy cesta opravdu nevede.

Přečíst  Denní horoskop 15.11.2020

Ryby

Člověka, který se rozhodne, že vám bude poroučet, pošlete bez výčitek svědomí do háje. Rodiče vás vychovali a dalšího vychovatele už nepotřebujete.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..