Týdenní horoskopy lásky od 25.12.2017 do 01.01.2018

By | 18.12.2020
Beran: 

Dech vám vyrazí vánoční dárky, které pro vás miláček vymyslel. Když se nad nimi v pondělí, kdy budete mít konečně trochu klidu, zamyslíte, pochopíte, co vám jimi chtěl říci. Najednou vám bude jasné, že jste konečně našli svou druhou polovičku. Konjunkce Venuše se Saturnem vás navíc přesvědčuje, že byste svému vztahu měli co nejdříve dát zákonný rámec. Neprotestujte, nemá to smysl.


Býk: 

Přiznejte si, že si žijete jako v ráji! Jste moc rádi, že jste si vzali volno a mezi svátky se můžete těšit společností těch, které máte rádi. Přesto byste měli dbát na to, aby se váš miláček necítil odstrčený. Věnujte se mu v každé volné chvíli. Navíc nešetřete řečmi o tom, jak moc a proč ho máte rádi. Vy sice nic takového slyšet nepotřebujete, ale on je opravdu z jiného těsta.





Blíženci: 

Využijte Merkura, který se pohybuje vaším partnerským sektorem a snažte se pro svou partnerskou komunikaci najít způsob, na kterém byste se oba shodli. Možná by bylo lepší, kdybyste si na sobotu nic neplánovali a s partnerem si o tom promluvili. Kdybyste se v tomto směru rozhodli pro novoroční předsevzetí, můžete si být jistí, že vyjde daleko lépe než to, které byste slavnostně vyhlásili o silvestrovské půlnoci!


Rak: 

Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Marsem a Neptunem, se budou dít věci! Váš miláček najednou pochopí, že mu na vás opravdu záleží! Přestane předstírat nezájem a znovu se vrhne do boje o vaše srdce. Pro vás to bude zajímavá změna. Konečně si vychutnáte chvíli, kdy se vy snažit nemusíte, zatímco miláček dělá pro posílení vašeho vztahu všechno, co se jen udělat dá.

Přečíst  Zdravý život: Tajemství chilli papriček


Lev: 

Když se vám na Silvestra nechce, klidně to řekněte. Partnerovi můžete bez obav sdělit, že máte strach, abyste nemuseli zbytečně žárlit. Bude překvapený, protože sám sebe za žádnou velkou hvězdu nepokládá. Hlavně mu neříkejte, že jste si všimli obdivných pohledů, které po něm už dlouho hází váš kamarád a že se vám to ani trochu nelíbí. Zbytečně by mu to poskytlo námět k přemýšlení!


Panna: 

Od pondělního rána, kdy se Venuše dostala do Kozoroha, se cítíte jako na jiném světě. Konečně si s miláčkem můžete promluvit o svých plánech a dlouhodobých záměrech. Poprvé za dlouhou dobu neuslyšíte, že se všechno naplánovat nedá. Váš partner viditelně změnil přístup. Chápe, že vy nějaké pevné body potřebujete, a pochopil, že jejich vytvoření neuškodí ani jemu.


Váhy: 

V úterý a ve středu, kdy je Luna v Beranu, byste si zajistit alespoň chvíli, kterou můžete věnovat sami sobě. Rodina si vás užila dostatečně! Možná byste mohli sebrat všechny peníze, které jste dostali k Vánocům, a rozhodnout se, že je použijete jako základ na dovolenou. S údivem zjistíte, že vlastně není důvod, abyste na ni čekali až do léta. Do tepla můžete vyrazit ještě během ledna!


Štír: 

Hlavně nedávejte miláčkovi najevo, že byste si bez problémů dokázali poradit i bez něj! Zejména ve čtvrtek vás sice trigon mezi Marsem a Neptunem může k takovým zlomyslným výrokům ponoukat, ale vy se nesmíte nechat vyprovokovat. Když podlehnete, můžete se dozvědět, že vám to miláček klidně dovolí. Ještě větší šok však nastane ve chvíli, kdy zjistíte, že má už někoho, kdo vás v jeho životě velice rád vystřídá.

Přečíst  SMS horoskopy


Střelec: 

Konečně si užijete klidného týdne, kdy toho spoustu můžete, ale nic nemusíte. Vy k ničemu nenutíte ani nepřemlouváte partnera, a on se k vám chová stejně. Oba probíráte knížky, které jste dostali pod stromeček, navštěvujete přátele, občas si zobnete cukroví a je vám dobře. Někdo by možná řekl, že je to nuda, ale vy jste v této nudě naprosto spokojení.


Kozoroh: 

Vzhledem k tomu, že se do vašeho znamení dostal váš vládce Saturn, bilancujete daleko důkladněji, než v jiných letech. Neustále přemýšlíte, co od života vlastně chcete a co jste pro to ochotni obětovat. Pod jeho vlivem navíc usoudíte, že nutně potřebujete lásku a stabilní city. Od tohoto zjištění je už jen krůček k plánování společného života a třeba i letní svatby.


Vodnář: 

S nabídkou na románek jste sice nepočítali, ale to neznamená, že nepadne. Přijde s ní ale člověk, kterému objektivně vůbec nic nechybí a který vámi chce jen zahnat nudu. Vám se sice může chtít, ale přesto byste měli uvažovat co nejchladnější hlavou. Na to, aby si s vámi přes Silvestra někdo pohrál a pak vám vysvětlil, že to tím končí, by vás byla přece jen škoda.


Ryby: 

K hodně ostrým debatám může dojít jen proto, že jste k Vánocům dostali bytový doplněk, který se vám zamlouvá, zatímco partnerovi se nelíbí ani omylem. Vy si pak můžete vybrat, zda si ho někam umístíte bez ohledu na to, co si myslí miláček, nebo zda ho schováte a počkáte, až svůj názor změní. V každém případě to bude dost náročný rébus s obtížným řešením.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..