Týdenní partnerské horoskopy od 20.02.2017 do 27.02.2017

By | 18.04.2020
Beran – Beran: 

Na lidi, kteří se vám rozhodli mluvit do života, jste si zvykli, a vůbec je neřešíte. Dali jste své síly i myšlenky dohromady, a oni pochopili, že na vás nemají.


Beran – Býk: 

Opravdu se není proč bát! Váš Býk se sice projevuje až neskutečně majetnicky, ale vy dobře víte, že se za tím jen skrývá strach z toho, že vás ztratí.





Beran – Blíženci: 

Lidem kolem sebe obtížně vysvětlujete, že to s péčí o své zdraví nepřeháníte. Naštěstí máte vedle sebe Blížence, který načerpal patřičné informace a teď to vysvětluje za vás.


Beran – Rak: 

Pomůžete mu už jenom tím, že vůbec jste na světě. Rak díky vám pochopí, že život je daleko jednodušší, než se mu až dosud zdálo, a bude vám za to velice vděčný.


Beran – Lev: 

I když k tomu vlastně není důvod, kupte mu parfém! Pokud jste ještě svého Lva neviděli dojatého skoro až k slzám, budete mít výjimečnou šanci, abyste to zažili na vlastní oči.


Beran – Panna: 

Patří k lidem, kteří moc rádi uvádí rodinné legendy na pravou míru. Možná byste si s ním měli promluvit a vysvětlit mu, že jsou chvíle, kdy by to raději měl nechat tak, jak to je.


Beran – Váhy: 

Je daleko silnější osobnost, než jste si mysleli. Do detailu vám to však bohužel dojde až ve chvíli, kdy bude na všechno pozdě a kdy už budete tancovat tak, jak on píská.


Beran – Štír: 

Neustále přemýšlí, co kdy v životě udělal špatně a co měl kdy udělat jinak. Nechte ho dumat, ale přitom mu naznačte, že se správně rozhodl minimálně v tom, že si jako partnera vybral vás…


Beran – Střelec: 

Opět žasnete nad tím, jaké má štěstí. Sotva objedná něco, na co nemá a co podle vás ani moc nepotřebuje, přijdou peníze, s nimiž nepočítal a které jeho nákup pokryjí…


Beran – Kozoroh: 

Počítejte s tím, že oba zaslzíte. Dvou skvělých akcí, které padnou na víkend, se zúčastnit nezvládnete, a proto si budete muset – i když opravdu neradi – vybírat.


Beran – Vodnář: 

V jeho společnosti se cítíte naprosto skvěle. Navíc je optimisticky naladěný, takže nedovolí, abyste vzpomínali na to špatné, ale nutí vás, abyste přemýšleli jen o tom dobrém.


Beran – Ryby: 

Na nové věci si zvyká pomalu. To, že je vůbec vezme v úvahu, je pouze zásluha vaše a vašich přesvědčovacích schopností, na které můžete být právem hrdí.


Býk – Beran: 

Má pocit, že o něj v poslední době ztrácíte zájem. Nevysvětlujte mu, že se mýlí, ale chovejte se tak, aby sám pochopil, že situaci špatně odhadl, a že vám jen křivdí.


Býk – Býk: 

I když rodinné oslavy moc nemusíte, o víkendu se jim nevyhnete. Snažte se, aby se přesunuly na neděli, kdy proběhnou v daleko lepší náladě, než by proběhly v sobotu.


Býk – Blíženci: 

Potěší vás už jenom tím, že je. Navíc zjistíte, že pro vás a vaše zájmy prohodil pár velmi potřebných slov před někým, kdo může váš další osud velmi pozitivně ovlivnit.


Býk – Rak: 

Pokud po něm něco chcete, musíte nejdříve vytvořit příznivou atmosféru, ve které své požadavky pronesete. Co kdybyste tak napustili vanu a přidali do ní jeho oblíbený voňavý olej?


Býk – Lev: 

To, že se předvádí, je pro vás v podstatě poklona. Možná byste uvítali, kdyby si vás namlouval trochu decentnějším způsobem, ale to on bohužel neumí a nedokáže….


Býk – Panna: 

Jeho znalosti jsou daleko hlubší, než jste si mysleli. Pro vás to žádné překvapení není, protože ho znáte, ale vaše okolí z toho bude překvapené a místy i naštvané!


Býk – Váhy: 

S údivem zjišťujete, že o vás ví daleko víc, než jste si mysleli. Úvahy o tom, že byste si před ním měli dávat větší pozor na pusu, si však odpusťte, protože by stejně byly zbytečné.


Býk – Štír: 

Zkuste s ním sdílet jeho vášeň pro dokumenty všeho druhu! Vy se dozvíte leccos zajímavého a váš Štír bude šťastný, protože po něm nebudete vyžadovat podle jeho názoru zbytečné řeči.


Býk – Střelec: 

Neustále má pocit, že nevhodně koketujete se vším, co se kolem vás vyskytuje. Vy si sice podobného jednání nejste ani omylem vědomí, ale to mu nevysvětlíte.


Býk – Kozoroh: 

Miláčka jste už zpracovali – a teď jsou na řadě jeho rodiče. Možná by bylo lepší, kdybyste si předem doma dali dohromady to, co jim chcete říct, a miláček to pak přednesl nahlas.


Býk – Vodnář: 

Jakmile přijde s tím, že začnete znovu a jinak, zbystřete. Riskujete, že to nové, co vašeho Vodnáře tak láká, vnese do vašeho života jenom samé zmatky.


Býk – Ryby: 

Úřední jednání dopadnou naprosto jinak, než vám vyhovuje. Vás to nerozhodí, protože jste podobný vývoj událostí předpokládali, ale vaše Ryba bude hodně zklamaná.


Blíženci – Beran: 

K nabídkám na zásadní životní změny přistupujte s rozumem. Je pravděpodobné, že situace není zdaleka tak zářivá, jak se vám ten, kdo vás oba přemlouvá, snaží namluvit.


Blíženci – Býk: 

Potíže budou s topením. Zatímco vám je pořád horko, má Býk pocit, že teplo domova vypadá naprosto jinak, než si představujete vy!


Blíženci – Blíženci: 

V pondělí, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se navzájem zbytečně neprovokujte. V zápalu boje byste si mohli říct leccos, co by vás později moc mrzelo.


Blíženci – Rak: 

Když se vám něco nezamlouvá, řekněte mu to rovnou. Je pravděpodobné, že se to nelíbí i Rakovi, což znamená, že se můžete domluvit a bojovat s tím společně.


Blíženci – Lev: 

Na jeho předstírání skromnosti mu nenaletíte. Znáte ho velice dobře a víte, že se podobně chová ve chvílích, kdy chce získat něco, čeho by jinak nedosáhl.


Blíženci – Panna: 

Zkuste spolu vyrazit po památkách, výstavách a jiné kultuře. Panna vám bude vysvětlovat všechno, co podle jejího mínění nevíte, a vy ji neupozorníte, že to jsou většinou věci, které znáte lépe než ona.


Blíženci – Váhy: 

Ve středu ho raději moc neprovokujte. Při kvadratuře mezi Marsem a Plutem by mohla vypuknout bouřka, jejíž následky by neměly moc daleko do legendárního tsunami.


Blíženci – Štír: 

Problém je v tom, že si s ním moc neužijete. Vy sice máte tu nejlepší vůli, abyste váš společný život trochu obohatili, ale Štír vám nakonec vždycky vysvětlí, že je to zbytečné…


Blíženci – Střelec: 

Naprosto nechápe, že vás nezajímají věci, kterými on doslova žije. Trochu nadšení sice projevíte, ale to děláte jenom proto, abyste od něho konečně měli pokoj.


Blíženci – Kozoroh: 

Jeho tvrdohlavost vás rozčiluje. Vaším argumentům sice sluchu nepopřává, ale kdybyste do věci zaangažovali jeho rodiče, mohli by ho přimět, aby konečně začal přemýšlet.


Blíženci – Vodnář: 

Nechte ho, ať si myslí, co chce. Čím víc mu budete vysvětlovat, že se plete, tím víc si on bude myslet, že se mu jeho názory snažíte vymluvit jen proto, že má pravdu.


Blíženci – Ryby: 

Klidně si přiznejte, že vás zajímá. V druhé etapě pak musíte připustit, že vám dá hodně práce, než ho získáte a přesvědčíte, že vy jste ten nejlepší.

Přečíst  Osud 22. týdne, tarotová karta Princ disků


Rak – Beran: 

Vaše bilance je silně pozitivní. Problém je v tom, že o tom nemůžete říct Beranovi, protože vy si potřebujete udělat dostatečnou rezervu na rychle se blížící daně.


Rak – Býk: 

Neustále vám vysvětluje, že na vás nemá dost času. Neodoláte a předložíte mu jeho časový rozvrh, který dokáže, že čas by sice byl, ale jeho chuť je bohužel nulová.


Rak – Blíženci: 

Kupodivu se spolu domluvíte. Vy dáte najevo, že neustoupíte, protože není kam ustupovat, a váš Blíženec to kupodivu vezme na vědomí a taky se podle toho zařídí.


Rak – Rak: 

Hlavně mu neříkejte, za co utrácíte. Byl by naštvaný, protože jste si právě samostatně pořídili něco, co vám on chtěl v nejbližší době jako dárek.


Rak – Lev: 

Občas máte pocit, že se mezi vás jeho kamarádi vměšují daleko víc, než by se vám líbilo. Řekněte mu to na rovinu, protože jeho to, že by vám to mohlo vadit, vůbec nenapadlo.


Rak – Panna: 

Snaží se prosadit za každou cenu způsobem, který se vám ani trochu nezamlouvá. Nenápadně ho na to upozorněte, ale počítejte s tím, že vás poslouchat nebude.


Rak – Váhy: 

Neustále čekáte, až se rozhodne, zda a do jaké míry s vámi do budoucna počítá. Přiznejte, že vám to už leze na nervy, a přemýšlejte, zda by se vám bez něj nedýchalo lehčeji!


Rak – Štír: 

Rozumná řeč s ním bude až v neděli. Merkur se posune do Ryb a vy se konečně dočkáte dnů, kdy bude nejen mluvit, ale kdy bude poslouchat i to, co mu říkáte vy.


Rak – Střelec: 

Jeho roztržitost vám opravdu leze na nervy. Zjistíte, že jste jen kvůli němu zbytečně platili pokutu nebo penále a velice důrazně mu vysvětlíte, že to bylo naposledy.


Rak – Kozoroh: 

To, co se děje u něj v práci, se mu sice nezamlouvá, ale nic s tím nenadělá ani teď, ani v budoucnu. Pokud přemýšlí o změně pracoviště, nikterak mu to nevymlouvejte.


Rak – Vodnář: 

Svými poznámkami o tom, že se málo stará, ho spolehlivě naštvete. Vodnář má svou hrdost a nebude vám vysvětlovat, že se stará sice trochu jinak, než byste si představovali, ale přesto se stará dost.


Rak – Ryby: 

Měl by být opatrnější! Zatím dává na sociální sítě podrobné komentáře k vašemu společnému životu tak, že vaši kamarádi vědí o tom, jak žijete, skoro více než vy sami…


Lev – Beran: 

Oba jste vášniví, ale oba si taky velmi dobře uvědomujete, že jen na vášních se existovat nedá. V tomto týdnu se překonáte a proberete spolu i ryze praktické věci!


Lev – Býk: 

Pokud se k vám nezná, není to proto, že byste se mu nelíbili, ale právě naopak. Má totiž strach, že by během hovoru na sebe a o vztahu, který k vám má, prozradil víc, než je zdrávo.


Lev – Blíženci: 

Klidně mu připomeňte všechno, co vám kdy slíbil a dosud nesplnil. Váš Blíženec uraženě zmlkne a vy si alespoň na chvíli užijete ničím nerušeného klidu.


Lev – Rak: 

Zbytečné peníze nemáte, ale nutně je potřebujete. Raka o půjčku však raději nežádejte, protože dlouhou přednášku o své nehospodárnosti slyšet opravdu nepotřebujete.


Lev – Lev: 

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, mu popřejte sluchu. Když ho vyslechnete vy, nebude mít pocit, že si ho nevážíte, a nebude se svěřovat nikomu jinému.


Lev – Panna: 

Na složité řeči ho moc neužije. To, co je potřeba, vám sdělí stručně, ale tak, že vás donutí, abyste o jeho slovech přemýšleli i v případě, kdy jste to původně v úmyslu neměli.


Lev – Váhy: 

S jedovatými poznámkami to na něj raději ani nezkoušejte. Zareagoval by způsobem, který by vás přesvědčil, že ho vlastně vůbec neznáte.


Lev – Štír: 

O jeho obdiv nepřijdete. Potíž je v tom, že vám s tím, že vás obdivuje, neseznámí sám, ale že se to dozvíte od jiných, kteří vám to sdělí s patřičnou dávkou ironie.


Lev – Střelec: 

Ze záletů ho nepodezírejte. Přišlo by se na to, že jste se ve svých předpokladech spletli, a vy byste se mu místo spravedlivého hněvu museli ještě omlouvat.


Lev – Kozoroh: 

Životní zkoušky jsou pro něj doslova pokroutkou. Občas si říkáte, že průšvihy snad přivolává sám jenom proto, aby se mohl pochlubit tím, jak lehce a efektivně je zvládá.


Lev – Vodnář: 

Své životní zkušenosti mu předat nedokážete a vlastně ani nemůžete. Můžete mu sice důkladně popsat, co jste zažili, ale nemůžete čekat, že vám porozumí a vezme si to k srdci.


Lev – Ryby: 

K jeho narozeninám přistupujte opatrně! Vyvarujte se zejména veškerého žertování o jeho věku, protože na to bude reagovat neskutečně nevlídně.


Panna – Beran: 

Vaše vnitřní hodiny se zásadně rozcházejí. Oba však usoudíte, že je to vlastně dobře, protože chvil, kdy máte dost energie, abyste se spolu hádali, rapidně ubývá.


Panna – Býk: 

O jeho paměti nepochybujte. Býk si sice nevybaví, co měl včera k večeři, ale velice dobře si vzpomene na to, co jste mu na začátku vašeho vztahu slíbili a dosud nesplnili.


Panna – Blíženci: 

Za oblečení vyhazuje v poslední době víc, než je podle vás zdrávo. Když ale seberete logické argumenty, vyslechne vás a pravděpodobně se podle toho i zařídí.


Panna – Rak: 

Když přijde s tím, že by měl moc rád zahradu, měli byste mu v rámci možností vyhovět. Rak bude spokojený, a vy nadšení partnerem s neustále dobrou náladou.


Panna – Lev: 

Pokud usoudí, že jeho firma začíná připomínat Titanic, aktivujte své společné přátele. Alespoň jednoho z nich určitě napadne něco, co by jeho a tím i vaši situaci mohlo řešit.


Panna – Panna: 

Jeho ohleduplné chování se obrátí proti vám. K ostatním se chová ohleduplně, ale napětí se v něm hromadí, a on pak při sebemenším podnětu vybuchne doma.


Panna – Váhy: 

Když vás nebere dost vážně, nerozčilujte se. Situace se časem změní a on začne o vás a o vašem vztahu přemýšlet zcela jinak, než přemýšlí teď.


Panna – Štír: 

Pokud vás vztah uvázne ve slepé uličce, nic se neděje. Momentálně je opravdu potřeba, abyste se zastavili, nadechli, porozhlédli a přemýšleli, co bude dál.


Panna – Střelec: 

Pokud jeden z vás dosud neumí tančit, musí do něj ten druhý vpravit alespoň základy. Navíc to musíte zvládnout během týdne, protože už o víkendu spolu musíte vyrazit na parket.


Panna – Kozoroh: 

To, co vy považujete za naprostou maličkost, vnímá Kozoroh jako věc zásadního významu. Domluvíte se, nebo se kvůli tomu jenom pohádáte a k domluvě nedojdete?


Panna – Vodnář: 

I když toho máte oba až nad hlavu, měli byste si každý den udělat čas alespoň na jedno společné jídlo. Zní to sice skoro jako formalita, ale udělá vám to velice dobře.


Panna – Ryby: 

Nadšení, které jste pro něj cítili v době, kdy jste se seznámili, pořád nemizí. Jste zamilovaní intenzivně, dlouho, a líbí se vám to stále víc a více.


Váhy – Beran: 

Konečně máte šanci dovést váš vztah tam, kde ho chcete mít. Beranovi byste to však zatím říkat neměli. Nebezpečí, že se ještě na poslední chvíle vzepře, je pořád ještě silné.

Přečíst  Jaro 2010


Váhy – Býk: 

Stereotypy v tomto týdnu neodsuzujete, ale naopak vítáte. Díky nim máte jasno v tom, co máte dělat, a hádek, sporů ani prosté výměny názorů se obávat nemusíte.


Váhy – Blíženci: 

Není jasné, jestli on mluví potichu a nezřetelně, nebo vy docela obyčejně hluchnete. V každém případě uděláte dobře, když pro jistotu navštívíte ušního lékaře.


Váhy – Rak: 

Jeho podivné jednání se vysvětlí, a vy se skoro zastydíte. Vaše podezírání se nepotvrdí a vy budete mít dojem, že jste ho podezírali zbytečně a hlavně nezaslouženě.


Váhy – Lev: 

Pro schůzky bude lepší, když si je domluvíte na neutrální místo. Kdyby došlo k hádce, nebudete chtít budit pozornost, a proto se budete chovat společensky přijatelně.


Váhy – Panna: 

Když zjistíte, že chodí a všem kolem vysvětluje, že spolu něco máte, hlavně se nerozčilujte. Stáhněte ho někam mezi čtyři oči a vysvětlete mu, že toho buď nechá nebo si koleduje o vážné nepříjemnosti.


Váhy – Váhy: 

Úvahy o otevřeném vztahu si raději nechte pro sebe. Kdybyste to vybalili na miláčka a on pochopil, že nežertujete, nastal by konec rychleji, než si vůbec dokážete představit.


Váhy – Štír: 

Vy chcete odpočívat a v ještě pořád dlouhých večerech číst nebo se jinak bavit, ale váš Štír mluví pořád jen o práci a o tom, jak se těší, až opět začnou jarní práce.


Váhy – Střelec: 

O tom, co je pod slupkou, kterou předvádí světu, raději moc nepřemýšlejte. Závěry, k nimž byste dospěly, by vás sice překvapily, ale v žádném případě nenadchly.


Váhy – Kozoroh: 

Opravdu si nejste jistí svými plány. Nejde o to, že by se nedaly uskutečnit, ale o to, že jste si jich na letošní jaro a léto vymysleli víc, než jste schopni zvládnout.


Váhy – Vodnář: 

To, co v tomto týdnu udělá pro zdraví, se mu mnohokrát v dobrém vrátí. Pokud usoudí, že půjde do práce s teplotou nebo dokonce s horečkou, zabraňte mu v tom třeba i silou…


Váhy – Ryby: 

S tolerancí to raději nepřehánějte! Ryby nepochopí, že jí dopřáváte svobodu, ale usoudí, že jí všechno tolerujete jen proto, že vám na ní nezáleží.


Štír – Beran: 

Dlouhými promluvami, kterými ho chcete přesvědčit, jen zbytečně ztrácíte čas. Kdybyste promluvili jednou, stručně a důrazně, bylo by to daleko účinnější!


Štír – Býk: 

Nepomáhejte mu dřív, než zjistíte, co se opravdu děje. Následně pak zjistíte, že mu pomoci nemůžete, protože byste to nezvládli a on by do průšvihu zatáhl i vás.


Štír – Blíženci: 

Pokud chodí a všem vysvětluje, že je mezi vámi vztah, jen se usmívejte. Je zbytečné, abyste vysvětlovali, že on si to sice přeje, ale vy mu jeho přání nikdy nesplníte.


Štír – Rak: 

Pokud něco vyhazuje, nechte to bez komentáře. Obvykle sice šetříte víc, než je zdrávo, ale tentokrát byste i vy museli uznat, že se nic jiného udělat nedalo.


Štír – Lev: 

Když vám začne vytýkat, že jste workoholik, měli byste se nad tím zamyslet. Možná by opravdu neškodilo, kdybyste svůj denní režim uspořádali tak, abyste měli víc času i na soukromí.


Štír – Panna: 

Jeho nezájem opravdu není předstíraný. Pokud se během tohoto týdne situace zásadně nezmění ve váš prospěch, zařaďte zpátečku a najděte si někoho, kdo je méně problémový.


Štír – Váhy: 

Prozradí vám na sebe daleko víc, než původně chtěl. Tvařte se překvapeně – a v žádném případě mu neříkejte, že to pro vás není žádné překvapení, protože to dávno víte.


Štír – Štír: 

Cesta k jeho srdci vede skrze snídani do postele. Využijte neděle, kdy je Luna v romantických Rybách a udělejte všechno, co může romantiku mezi vámi posílit.


Štír – Střelec: 

V neděli si raději nic společného neplánujte. Střelec je pod vlivem Luny z Ryb dost protivný, a všechno, čím byl až dosud upřímně nadšený, pro jistotu odmítne.


Štír – Kozoroh: 

Jeho vztahy jsou stálé i v případě, kdy to jemu samotnému škodí. Pokud máte dojem, že ho jeden z jeho kamarádů jen zneužívá, podejte mu to tak, aby se nenaštval, ale musel nad tím přemýšlet.


Štír – Vodnář: 

Genetika v jeho případě tvrdě potírá všechno, co ho život naučil. Když se Luna dostane do jeho znamení a přinese s sebou stres, zachová se přesně jako jeho rodiče.


Štír – Ryby: 

Uvědomte si, že váš styl humoru je pro něj poněkud náročný. Pokud to jde, snažte se vtipkovat tak, abyste ho nevyvedli z míry a nenaštvali víc, než je zdrávo.


Střelec – Beran: 

Energie má na rozdávání. Potíž je v tom, že má pocit, že vy byste měli být výkonní stejně, a nechápe, že vy dáte alespoň občas před akcí přednost odpočinku.


Střelec – Býk: 

Váš vztah prochází zajímavým vývojem. Zatímco dosud jste si mysleli, že se bez něj na tomto světě neobejdete, teď zjišťujete, že si to umíte představit docela dobře.


Střelec – Blíženci: 

Peníze, které vám chybí, vám bohužel nedá ani nepůjčí. Napadne ho však cesta, kterou můžete vydělat tolik, že jeho podporu už nebudete potřebovat.


Střelec – Rak: 

Úvahy o svém vlastním autě pronášejte pokud možno nahlas. Jen tak Rak pochopí, že jeho šetření je v tomto případě spíše na škodu věci a s nevyhnutelným se smíří.


Střelec – Lev: 

Když se vám něco nezdá, udělejte cokoliv, abyste do věci vnesli jasno. Lev má sice dojem, že se pletete do něčeho, po čem vám nic není, ale to přece nemusíte brát vážně.


Střelec – Panna: 

Pro jistotu se na něj moc nespoléhejte! Nejdříve vám něco slíbí, potom z toho vycouvá – a vy budete jen přemýšlet, zda je to náhoda, nebo zda to měl v úmyslu od počátku.


Střelec – Váhy: 

Schůzka, kterou jste si naplánovali, dopadne naprosto jinak, než jste čekali. Váha se vám začne svěřovat a vy budete jen koukat, protože vás opravdu překvapí.


Střelec – Štír: 

Dejte si pozor, abyste dárek, který jste od něj dostali, neposlali dál. Shodnou naprosto nepravděpodobných náhod by na to přišel a nikdy by vám to neodpustil.


Střelec – Střelec: 

Pokud máte dojem, že ho přestáváte zajímat, řekněte mu to přímo. Odpoví vám tak, abyste pochopili, že jste se na celé čáře mýlili a ještě rádi mu odpustili.


Střelec – Kozoroh: 

Počítejte s tím, že vám řekne něco, na co vlastně nemá nárok. Přebijete ho ve chvíli, kdy se nebudete rozčilovat, ale kdy mu s chladným výrazem sdělíte, že si dovolil opravdu hodně.


Střelec – Vodnář: 

Bez problémů získáte něco, po čem on dosud jen marně touží. Když se s ním bez řečí podělíte, vás to nebude nic stát, a jemu se tím nálada zvedne do nadhvězdných výšek.


Střelec – Ryby: 

Překvapí vás svou ambiciózností. Ještě víc vás však dostane ve chvíli, kdy vám sdělí, co pro uskutečnění svých ambic hodlá udělat, a kdy vám dojde, že víc byste neudělali ani vy.

Přečíst  Jahody II. díl: Vášnivě dobré, vášnivě zdravé


Kozoroh – Beran: 

Pokud spolu chcete vycházet, musíte oba o kousek ustoupit. Vám to problémy nedělá, ale pro Berana to bude velmi náročný test jeho už tak těžce zkoušené psychiky.


Kozoroh – Býk: 

Překvapí vás svým požitkářstvím. Pokud se dostane do situace, kdy si může vybrat mezi prací a zábavou, k vašemu velkému překvapení sáhne bez váhání pro to druhé.


Kozoroh – Blíženci: 

V práci by se měl držet zpátky a do toho, co se děje, zbytečně nezasahovat. Z toho, co se děje, bude záhy problém, a on bude moc rád, že se mu dokázal vyhnout.


Kozoroh – Rak: 

Jeho svěřování byste měli zarazit dřív, než bude pozdě. Pokud o něm budete vědět skoro všechno, vytratí se z vašeho vztahu veškerá romantika, což by byla věčná škoda.


Kozoroh – Lev: 

V práci mu nabízejí vyšší místo s vyšším platem. Lev si však uvědomuje, že je to zároveň víc práce a vyšší odpovědnost, a k vaší neskrývané žalosti nové postavení odmítne.


Kozoroh – Panna: 

Jeho stížnosti uveďte na pravou míru. Když se dá do vytýkání, vyčte vám i to, za co vy ani trochu nemůžete, a ještě se bude divit, že se vám to nezamlouvá.


Kozoroh – Váhy: 

Na otázky, které vám klade, se odpovídá opravdu těžko. Přesto byste s ním měli komunikovat tak, aby ani na okamžik nemohl mít dojem, že si z něj děláte legraci.


Kozoroh – Štír: 

Pokud se vám líbí a pokud vás přitahuje, klidně mu to dejte najevo. Jeho dosavadní partneři s ním ladit nemuseli, ale vy budete fungovat jako skvělá výjimka.


Kozoroh – Střelec: 

V jeho případě padají všechny rekordy. Na nervy vám sice leze pořád, ale přesto si dokážete přiznat, že si život bez jeho neustálé přítomnosti už nedokážete představit.


Kozoroh – Kozoroh: 

Když přijde s tím, že na něco nemáte, neberte to dost vážně. Daleko pravděpodobnější scénář je ten, že na to sice máte, ale váš miláček usoudil, že to vlastně ani nepotřebujete.


Kozoroh – Vodnář: 

Jakmile přijde s tím, že začnete znovu a jinak, zbystřete. Riskujete, že to nové, co vašeho Vodnáře tak láká, vnese do vašeho života jenom samé zmatky.


Kozoroh – Ryby: 

Úřední jednání dopadnou naprosto jinak, než vám vyhovuje. Vás to nerozhodí, protože jste podobný vývoj událostí předpokládali, ale vaše Ryba bude hodně zklamaná.


Vodnář – Beran: 

Opravdu nejste na světě proto, abyste řešili jeho problémy. Kdyby šlo jen o něj, dalo by se to zvládnout, ale on doufá, že pomůžete nejen jemu, ale i celé jeho rodině.


Vodnář – Býk: 

Pokud o něm mluvíte, mluvte vážně a hlavně si z něj nedělejte legraci. Jeho informační kanály jsou rozsáhlé a on by se to, co jste o něm říkali, dozvěděl dřív, než byste došli domů.


Vodnář – Blíženci: 

Schůzka, kterou si domluvíte, proběhne v oboustranně napjaté atmosféře. Oba se sice máte snahu domluvit, ale oba musíte konstatovat, že se vám to moc nedaří.


Vodnář – Rak: 

Zatímco vy máte pocit, že by se vám líbilo, kdyby se o vás staral ještě intenzivněji, on v této činnosti naopak hodlá polevit. Nasaďte přemlouvavý tón, a zkuste ho přesvědčit, aby svůj názor ještě změnil!


Vodnář – Lev: 

V práci je víc než doma. Nesmí vás ale napadnout, že se tam zdržuje jen kvůli svým postranním záměrům, protože to v žádném případě není pravda.


Vodnář – Panna: 

Představa jara někde v exotice se vám zamlouvá tak, že svým nadšením strhnete i svou i jinak šetrnou Pannu. Využijte pozitivní neděle a vyberte spolu vhodnou destinaci!


Vodnář – Váhy: 

To, co vy považujete za výhodu, vnímá váš miláček jako kouli na noze. Když vám vysvětlí proč, vy svůj názor sice nezměníte, ale pochopíte, že má svým způsobem pravdu.


Vodnář – Štír: 

V jeho společnosti se opravdu nenudíte! Zaprvé má smysl pro humor, který s tím vaším obdivuhodně ladí, a zadruhé se díky němu seznámíte se spoustou dalších zajímavých lidí.


Vodnář – Střelec: 

Pokud hodlá testovat vaši žárlivost, musíte mu jasně dát najevo, že se ve vašem případě nechytá. Bude sice trochu naštvaný, že mu to nevyšlo, ale to se přece dá zvládnout…


Vodnář – Kozoroh: 

Když přijde s tím, že vyrazí ke kartářce nebo k astrologovi, klidně souhlaste. Můžete být klidní, protože mu řeknou to samé, co mu dosud bezúspěšně radíte vy.


Vodnář – Vodnář: 

O tom, že by stál za hřích, jste až dosud nepochybovali. Teď se však objeví někdo, kdo je ještě zajímavější, a vy nevíte, zda nemáte využít situace.


Vodnář – Ryby: 

Až bude mít jednou jasno v tom, co od života a tím i od vás vlastně chce, zhluboka si oddechnete. Zatím v tom však jasno nemá a poctivě se stará, abyste jeho kolísání prožívali spolu s ním.


Ryby – Beran: 

Při jeho získávání musíte využít veškeré kouzlo své osobnosti. Přesto budete mít pocit, že jste v jeho životě tak nějak na zkoušku a nebudete vědět, jak se s tím vyrovnat.


Ryby – Býk: 

Když ho necháte, aby všechno organizoval, uděláte jedině dobře. Býk se zabaví a zároveň vám ušetří spoustu práce a energie, kterou můžete věnovat něčemu daleko užitečnějšímu.


Ryby – Blíženci: 

Do vašeho života se hodlá vrátit způsobem, který vám vyrazí dech. To, že ho mezitím nehradil někdo jiný, v úvahu nebere – a vám dá hodně práce, než mu to vysvětlíte.


Ryby – Rak: 

Opět budete moc rádi, že ho máte. Všechno, co je nad vaše síly, dotáhne do konce a ještě se postará, aby všechno i nadále probíhalo v pohodě a v klidu.


Ryby – Lev: 

Možná máte pocit, že jste mu dali až moc důvěry. Ubírat jí však musíte opatrně! Kdyby si toho všimnul, nejdříve by se urazil a pak až neskutečně naštval.


Ryby – Panna: 

Situace se naprosto obrátí! Dosud všechny krize probíhaly tak, že Panna rozhodovala a vy se hroutili – a teď zjišťujete, že se všechno změnilo a situaci musíte držet vy.


Ryby – Váhy: 

Hlavně mu nevysvětlujte, že váš chlad nepramení z nedostatku jeho přitažlivosti, ale z pochybností, kterou cítíte v sobě vy sami. Asi by vás vyslechl, ale patrně by vás nepochopil.


Ryby – Štír: 

Zázrak nastane v neděli, kdy bez řečí a dobrovolně sleví ze svých požadavků. Pořád budete čekat, kdy zařadí zpátečku a vrátí se ke svému obvyklému projevu, ale tentokrát se nedočkáte.


Ryby – Střelec: 

Přitažlivost, kterou ze sebe vyzařoval, v poslední době pohasíná. Vnímáte to jako něco, co vám umožní, abyste se na něj podívali objektivně a rozhodli se, jaké místo mu ve svém životě vyčleníte.


Ryby – Kozoroh: 

S kolegou z tohoto znamení si kupodivu velice sednete. Dokonce se domluvíte, že si po práci půjdete někam sednout, abyste se o trochu více poznali.


Ryby – Vodnář: 

Na nějakou větší romantiku to nevypadá. Vodnář k ničemu takovému nedá signál, a vy jste po několika dřívějších marných pokusech podobné snahy raději vzdali.


Ryby – Ryby: 

Všechno zajímavé proběhne v neděli. Novoluní ve vašem znamení startuje nové šance a zároveň vás donutí, abyste se jich bez váhání a hlavně napořád chopili.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..