Týdenní partnerské horoskopy od 31.10.2016 do 07.11.2016

By | 25.11.2020
Beran – Beran: 

Pohádat se můžete kvůli autu. Hrozí, že si ho miláček vezme, zapomene vzít benzín, a vy pak ve chvíli, kdy byste měli nejvíce pospíchat, budete hledat pumpu.


Beran – Býk: 

Hrajete vabank a vyhráváte. Býk se na vás dívá trochu závistivě, ale sám přizná, že by se sice mohl snažit, ale na podobné riziko by stejně neměl nervy.





Beran – Blíženci: 

Hlavně si nenechte namluvit, že jste jenom kamarádi. Blíženec to sice při každé vhodné i nevhodné příležitosti opakuje, ale není moc jasné, zda tím přesvědčuje vás nebo sám sebe.


Beran – Rak: 

Na to, abyste si s ním promluvili, si musíte najít ten správný čas. Udělejte to hned v pondělí, kdy je Luna ve Štíru a kdy je pravděpodobné, že vás váš Rak bude vnímat.


Beran – Lev: 

Na logické myšlení ho moc neužije. Lev se dostal do stádia, kdy se řídí spíše intuicí a okamžitým nápadem, ale přesto mu všechno vychází tak, že mu skoro až závidíte.


Beran – Panna: 

Jeho pracovitost vám udělá tlustou čáru přes rozpočet. Pokud se o víkendu v kuchyni zraní něčím ostrým, nenechte si namluvit, že to v podstatě nic není, ale bez milosti ho žeňte na pohotovost.


Beran – Váhy: 

Smiřte se s tím, že váš vztah nikdy nebude takový, jaký jste si vysnili. Nejpozději o víkendu však pochopíte, že může být daleko hezčí, protože se v něm uskuteční něco, co vás ani nenapadlo.


Beran – Štír: 

Některé věci už dál odkládat nemůžete. Štír vám sice říká, že zbytečně spěcháte, ale už ve druhé polovině týdne sám uzná, že jinou cestu vlastně ani nemáte.


Beran – Střelec: 

To, že se snažíte o zdravý životní styl, v jeho společnosti nic neznamená. Váš miláček vám laskominami doslova zasypává a servíruje vám je tak, že vy mu nedokážete odolat.


Beran – Kozoroh: 

Jeho sebevědomí poněkud utrpí. Když vám bude celou historii vyprávět, budete mít co dělat, abyste se nahlas nerozesmáli a přímo mu neřekli, že mu to vlastně patří.


Beran – Vodnář: 

Pokud chcete s někým flirtovat a doufáte, že ho to přiměje k žárlivosti, je to omyl. Váš miláček patří k lidem, kterým můžete flirtovat přímo před očima, a on si toho nevšimne.


Beran – Ryby: 

To, že je o víkendu pošmourno, vás dva z míry nevyvede. Vaše Ryba vám navrhne společné sledování zajímavého filmu, a vy nezapřete, že se na to dokonce i těšíte.


Býk – Beran: 

V jeho případě opravdu platí, že není důležité zvítězit, ale zúčastnit se. Na akcích, kterých se zúčastní, sice nijak zvlášť neuspěje, ale náladu to nezkazí ani jemu, ani vám.


Býk – Býk: 

Zvlášť příznivé bude úterý. Oba jste pod pozitivním vlivem trigonu mezi Sluncem a Neptunem, a oba jste schopni pro partnera udělat víc, než jste si uměli představit.


Býk – Blíženci: 

Hlavně mu nedávejte najevo, že ho opravdu milujete. Ve chvíli, kdy to Blíženec zjistí, a kdy pochopí, že vás už nemusí dobývat, ztratí zájem a začne se s vámi nudit.


Býk – Rak: 

Jeho rodiče se chovají opravdu nemožně. Pokud se s nimi nechcete otevřeně a hlavně dost ostře hádat, musíte zatnout zuby a pořád si opakovat, že vás rozčilit nedokážou.


Býk – Lev: 

Veškerá jednání s finančním úřadem a jinými státními institucemi musí vyřizovat váš Lev. Svou roztomilostí zachrání situaci, a hrozící pokutě buď zabrání nebo ji alespoň sníží.


Býk – Panna: 

V práci to má opravdu těžké. Jeho kolegové si zvykli, že se na něj mohou ve všem spoléhat, a on jim marně vysvětluje, že jim sice může pomoci, ale pracovat by měli alespoň chvílemi sami.


Býk – Váhy: 

Budete utrácet za něco, co je opravdu nutné koupit. Pokud váš miláček potřebuje nový počítač, mobil nebo tablet, neváhejte a pomozte mu vybrat přistroj, který nezklame.


Býk – Štír: 

Do práce mu raději nevolejte. Jeho kolegové mají opravdu dlouhé uši, a kdyby zjistili, že s někým do telefonu zamilovaně vrká, nebylo by hloupým dotazům a jedovatým poznámkám konce.


Býk – Střelec: 

Je potřeba, aby posílil své sebevědomí. Bude ho potřebovat o víkendu, kdy po něm rodiče budou vyžadovat něco, co udělat opravdu nemůže, a kdy je bude muset odmítnout.


Býk – Kozoroh: 

Neustále vám vysvětluje, že osud mu dal méně, než by si zasloužil. Vy si sice myslíte něco naprosto jiného, ale pro klid v rodině mu to raději nevysvětlujete.


Býk – Vodnář: 

Jako váš minulý partner vám do života opravdu nemá co mluvit. Když nevnímá, když mu to říkáte slušně, nezbude, než abyste přitvrdili a sdělili mu to tak, aby vám konečně porozuměl.


Býk – Ryby: 

Vaše předchozí spory byste měli konečně definitivně odpískat. Úkoly, před které vás život v nejbližší budoucnosti postaví, si vyžadují vaši soustředěnou spolupráci.


Blíženci – Beran: 

Když mu máte připomínat to, co jste udělali pro zdar vašeho vztahu, cítíte se skoro trapně. Budete se však muset překonat a Beranovi vysvětlit, že na vztahu máte stejnou zásluhu jako on.


Blíženci – Býk: 

Osud sice funguje, ale on může jeho darů zásadně využít ve svůj prospěch. Je však čas, abyste se domluvili o jiném rozdělení povinností, aby toho na vás nebylo moc…


Blíženci – Blíženci: 

Jeho flirtování vám skoro začíná vadit. Až dosud jste si říkali, že je to jenom legrace, ale teď nezbude, než abyste si spolu promluvili a vy mu naznačili, se to tak dál nepůjde.


Blíženci – Rak: 

Neustále vám vysvětluje, jak touží po malém domečku na vesnici. Když ho však vezmete na víkend ke kamarádům, a on zjistí, co všechno to obnáší, s chutí se bude vracet zpátky do civilizace.


Blíženci – Lev: 

Když přijde s tím, že byste měli zadělat na vánoční perníčky, raději mu neoponujte. Lev momentálně potřebuje dělat něco, co ho baví, a vy byste mu to měli umožnit.


Blíženci – Panna: 

Z práce, kterou mu ještě nedávno doslova cpali, nic nebude. Naštěstí jste s tím moc nepočítali, takže to ani jemu ani vám náladu nijak zásadně nerozhodí.


Blíženci – Váhy: 

Jeho poznámky vážně neberte. Až později se dozvíte, že se pohádal v práci, následně musel platit pokutu, a na vás je jedovatý jen proto, že se někde odreagovat musí.


Blíženci – Štír: 

Pokud zjistíte, že hodlá využívat vašich nepříjemností ve svůj prospěch, měli byste mu vysvětlit, že to není rozumné. On vás sice pravděpodobně neposlechne, ale vy budete mít alespoň čisté svědomí.


Blíženci – Střelec: 

Když potřebuje jet někam k lékaři, měli byste ho doprovodit. Nejde mu ani tak o to, abyste ho tam odvezli, ale o to, abyste mu poskytli duševní podporu.


Blíženci – Kozoroh: 

Jeho šéf patří k lidem, kteří chtějí mít vždycky navrch. Když Kozoroh pochopí, že šéfa nezmění, začne přemýšlet, že změní práci a půjde někam na lepší.


Blíženci – Vodnář: 

Důvěra mezi vámi se pozvolna obnovuje. Navíc se můžete těšit na víkend, kdy si spolu užijete tak, jako v dobách, kdy jste spolu teprve začínali.


Blíženci – Ryby: 

Pokud se soudíte nebo procházíte správním řízením, rychlé rozhodnutí nečekejte. Dojde k dalšímu jednání, které věci spíše zkomplikuje, než aby je dokázalo vyřešit.

Přečíst  Týdenní partnerské horoskopy od 10.07.2017 do 17.07.2017


Rak – Beran: 

Když vás o něčem přesvědčuje, nechte ho nejdříve vypovídat. Jenom tak zjistíte, že sice mnohomluvně argumentuje, ale ve skutečnosti si není tím, co říká, zdaleka jistý.


Rak – Býk: 

Oba patříte k lidem, kteří si umí vychutnávat všechny stránky života. Těšte se na krásný víkend, kdy si budete číst lehce nostalgické knížky a kdy se oba budete doma cítit skvěle.


Rak – Blíženci: 

Hádat se můžete, ale argumentovat byste měli opatrně. Jenom tak se vyhnete situaci, kdy Blíženec vyletí, práskne dveřmi a nechá celou záležitost nedořešenou.


Rak – Rak: 

Do vyklízení bytu a vyhazování zbytečností se nedávejte, protože by to k ničemu nebylo. Každá věc, kterou vezmete do rukou, je vám drahá, a vyhodit ji nedokážete.


Rak – Lev: 

S jeho dětmi mohou být lehké problémy. Když jim ale dáte najevo, že trváte na tom, aby vaše pokyny braly vážně, všechno se urovná a vám se vrátí dobrý rozmar.


Rak – Panna: 

Za laskavost, kterou mu prokážete, v žádném případě neberte peníze. Panna vám je sice nabízí, ale ve skutečnosti sama doufá, že její nabídku odmítnete.


Rak – Váhy: 

Jako kolega je dost náročný. Neustále mluví o věcech, které vás ani trochu nezajímají, a nechápe, že vy se s ním nechcete bavit, protože ne to jednoduše nemáte čas.


Rak – Štír: 

Je možné, že vám přijdou pojistky s novou a samozřejmě zvýšenou částkou. Vy pak musíte svému štírovi vysvětlit, že to není zbytečné vyhazování, a že je rušit nebudete.


Rak – Střelec: 

To, že se vám líbí, nezapíráte. Když však přijde na bližší seznámení, sami pochopíte, že představa byla jedna věci, zatímco realita není zdaleka tak jednoznačná, jak se vám zdálo.


Rak – Kozoroh: 

Když ho před něčím varujete, poslouchat vás nebude. Naštěstí se koncem týdne stane něco, co jeho sebevědomí srazí, názory přehodnotí, a co ho donutí, aby uznal, že jste měli přece jen pravdu.


Rak – Vodnář: 

Jste moc rádi, že ho máte. V tomto týdnu musíte doma řešit spoustu drobných technických problémů, které byste vy sami přes veškerou snahu nezvládli.


Rak – Ryby: 

To, co on označuje jako hloupost, je pro vás záležitost nejvyššího kalibru. Pokuste se mu to ještě jednou vysvětlit, a volte způsob, kterému bude rozumět a který bude akceptovat.


Lev – Beran: 

To, že vám něco nejde, ještě neznamená, že se musíte hned rozcházet. Zkuste využít nedělního večera, kdy je vám oběma Luna příznivá, a najít oboustranně přijatelný kompromis.


Lev – Býk: 

Obvykle slovy lásky a uznání neplýtváte, ale tentokrát se musíte překonat. Když nebudete Býka upřímně a s plným nasazením chválit vy, převezme vaši roli někdo jiný, což by byla škoda.


Lev – Blíženci: 

Veškeré zkušenosti, které jste v partnerských vztazích dosud načerpali, jsou vám k ničemu. Váš miláček se vašim dosavadním partnerům naprosto vymyká a vy musíte se vším začít znovu.


Lev – Rak: 

Přiznejte si, že vás ve vztahu k němu hryže svědomí! Zatímco Rak o vás neustále projevuje zájem, vy se chováte jako člověk, kterého žádné city nezajímají a vlastně o ně ani nestojí.


Lev – Lev: 

Je potřeba, aby akceptovat rozdělení rodinného majetku a dále v tom už nic nepodnikal. Líbit se mu to sice nemusí a ani nebude, ale změnit se mu to přes veškerou snahu nepodaří.


Lev – Panna: 

Když s vámi nemluví, mlčte taky. Ve chvíli, kdy zjistí, že se nezlomíte a nebudete ho žádat, aby vám vysvětlil, co se děje, se zlomí a o tom, co se děje, vám začne vyprávět sám.


Lev – Váhy: 

Když říká, že na vás nemá čas, buďte klidně ironičtí. Můžete začít tím, že se podivíte, že na vás čas nemá, zatímco pro kolegy a kamarády ho má dostatek.


Lev – Štír: 

Neustále ho lákáte k drobným životním radostem, o kterých dosud nechtěl ani slyšet. Když se vám to podaří, můžete začít slavit, protože to dokazuje, že váš vliv na něj stoupá.


Lev – Střelec: 

Na to, co mu chcete říct, si musíte najít vhodnou chvíli. Mluvit s ním začněte třeba ve chvíli, kdy bude ve vaně, protože je naděje, že odtamtud se mu utéct nepodaří.


Lev – Kozoroh: 

Když mu cestu k životním radostem neukážete vy, nedokážete to nikdo. Pro začátek začněte třeba tím, že mu budete připravovat jídlo, které neslouží jen k nasycení, ale které lahodí jak jazyku, tak oku.


Lev – Vodnář: 

Když přijde od lékaře s tím, že se má zvýšený cholesterol, nepropadejte panice. Raději mu slibte, že mu přizpůsobíte i svůj životní režim a pomůžete mu, aby si na nové podmínky co nejrychleji zvykl.


Lev – Ryby: 

Do hlavy mu opravdu nevidíte. Přesto máte neustále dojem, že vám nahlas a do očí tvrdí něco, co sice pronáší s vážnou tváří, ale vy se nemůžete zbavit dojmu, že se z jeho strany jedná jen o nějakou legraci.


Panna – Beran: 

Hlavně si nemyslete, že budování vašeho vztahu je jen vaší povinností. Pokud Beran chce, aby to mezi vámi bylo lepší, než je to dosud, musí přiložit ruku i sám!


Panna – Býk: 

V jeho společnosti se necítíte dobře. Zatímco obvykle jste ten pracovitý vy, tentokrát roli převzal Býk, který vám neustále vysvětluje, že pokud ho chcete získat, musíte být daleko výkonnější, než jste teď.


Panna – Blíženci: 

Na zázraky se raději nespoléhejte. Je sice možné, že ho z jeho aktuálních problémů nějaký zázrak vytáhne, ale pro jistotu byste oba měli začít tím, že aktivitu projevíte vy sami.


Panna – Rak: 

S fyzickou prací byste to přehánět neměli. Pokud to uděláte, riskujete neděli, kdy vy budete ležet jako placka, a váš miláček nad vámi bude poplakávat a bude vám masírovat hřbet.


Panna – Lev: 

Kvůli úředním jednáním se stresovat nemusíte. Vypadá to, že je protistrana na poslední chvíli odvolá s tím, že pokračovat se bude v blíže neurčené budoucnosti.


Panna – Panna: 

Jsou věci, na kterých byste trvat neměli. Pokud váš miláček přijde s návrhem jisté důležité změny, měli byste ho nejdříve vyslechnout a pak mu sdělit, že to můžete zkusit.


Panna – Váhy: 

Má pocit, že jste odborník ve všem, čemu on zrovna moc nerozumí. Vám jeho přístup dělá moc dobře, ale přesto byste si měli dávat pozor, abyste jeho očekávání nezklamali.


Panna – Štír: 

Hlavně si nemyslete, že vám něco odpustí. Pokud Štír dospěje k názoru, že jste neudělali něco, na čem jste byli domluvení, připomene vám to tak, až vám to bude upřímně líto.


Panna – Střelec: 

S jeho domácím zvířetem se jen těžko domlouváte. Zvíře vykazuje nepominutelné známky žárlivosti, a to, že s vámi jeho páneček něco má, ho vyloženě rozčiluje.


Panna – Kozoroh: 

Když se vám začne svěřovat, raději mlčte. Nebude to vůbec obtížné, protože to, co vám řekne, na vás zapůsobí tak, že nebudete mocní slova.


Panna – Vodnář: 

Když přijde s tím, že byste spolu mohli jít na střelnici, měli byste tam s ním vyrazit. Využijte šance a dokažte mu, že jsou disciplíny, ve kterých jste i bez tréninku lepší než on!


Panna – Ryby: 

Když přijde s tím, že musíte pomáhat jeho rodině, přímo se zeptejte, proč byste to měli dělat. Jeho příbuzní se o vás zatím skoro nezajímají, a vy nevíte, proč byste se vy měli zajímat o ně.

Přečíst  Pochoutky z rakytníku


Váhy – Beran: 

Patří k lidem, kteří vás zahanbují tím, že mají vždycky na všechno odpověď. V tomto týdnu mu však vytřete zrak, protože reagujete ještě rychleji než on.


Váhy – Býk: 

Pokud se půjde poradit s odborníkem, bude s tím problém. Dotyčný mu sice řekne přesně to, co je pravda, ale zároveň to, co velice nerad poslouchá a co mu nejde pod vousy.


Váhy – Blíženci: 

Když u vás zazvoní v hodinách, v nichž se na návštěvy obvykle nechodí, nepropadejte panice. Právě se dozvěděl něco opravdu příznivého, a usoudil, že se o to s vámi musí podělit.


Váhy – Rak: 

Jste na něj právem naštvaní. Naprostou náhodou se dozvíte, že právě odmítl nabídku, jejíž přijetí by vám opravdu pomohlo, a ani se o tom s vámi neporadil.


Váhy – Lev: 

Jeho kamarádi patří k lidem, s nimiž se opravdu nenudíte. Potíž může být v tom, že se s nimi bavíte podstatně lépe než se svým partnerem, a že se vám od nich ani domů nechce.


Váhy – Panna: 

Pokud ho chcete nebo dokonce potřebujete přemluvit ke kompromisu, není to jednoduché. Váš miláček se drží svých dosavadních názorů, a vůbec nechápe, jak vám tím komplikuje život.


Váhy – Váhy: 

Když vám začne připomínat vaše povinnosti, budete mít co dělat, abyste se ovládli. Kdyby to řekl jen jednou, nijak by vám to nevadilo, ale on mele a mele pořád dokola…


Váhy – Štír: 

O své zdraví se musíte intenzivně starat. Když Štír přijde s tím, že to přeháníte, nehádejte se, protože to nemá cenu, ale taky mu nedovolte, aby vás z nastoupené cesty svedl.


Váhy – Střelec: 

To, že se občas pohádáte, vašemu vztahu nic zlého nevěstí. V případě vás dvou jde o klasickou bouřku, která vyčistí vzduch a vrátí mezi vás harmonii.


Váhy – Kozoroh: 

Když pochopí, že udělal chybu, začne situaci modelovat tak, jako byste za všechno mohli vy. Necháte si to líbit, nebo jeho jednání okomentujete tak, aby se zastyděl?


Váhy – Vodnář: 

Je potřeba, abyste s sebou vždycky měli nějakou hotovost. Budete ji potřebovat v případě, že si oba dopřejete, nebudete moci za volant a budete volat modré anděly.


Váhy – Ryby: 

Jediné, co opravdu potřebujete, je čas. Musíte si srovnat myšlenky a konečně se rozhodnout, zda vás spolu drží zvyk nebo zda mezi vámi vládne skutečná láska.


Štír – Beran: 

Nezdá se vám, že mu ustupujete skoro až zbytečně? Kdybyste se v tomto týdnu rozhodli, že budete trvat na svém i ve chvíli, kdy se Beran bude rozčilovat, bude to lepší.


Štír – Býk: 

Jeho aktivita přinese nečekané plody. Váš Býk dokáže, že si umí jít za svým tak dlouho, až se nakonec situace obrátí a vy oba na tom získáte víc, než jste měli dosud.


Štír – Blíženci: 

Rozčiluje se ve chvílích, kdy by se měl spíše chovat rozumně. Pokud usoudíte, že mu to přerůstá přes hlavu, nenápadně ho zklidněte a veškerou aktivitu převezmete sami.


Štír – Rak: 

Prozradí na vás víc, než sám původně chtěl. Naštěstí jde o záležitost, o které už dávno víte, a ani vás nenapadne, abyste celou věc nějak zbytečně rozpitvávali.


Štír – Lev: 

Vaši rodinu nic neohrožuje. Pokud Lev v poslední době pobývá častěji mimo domov, nepodezírejte ho, protože za tím jsou opravdu jen povinnosti, kterých má víc než dosud.


Štír – Panna: 

Hlavně mu neříkejte, jak se má oblékat. Zpočátku by vaše poznámky toleroval, ale pak by usoudil, že mu až moc mluvíte do života, a ozval by se tak, že by vám zatrnulo.


Štír – Váhy: 

Veškeré pracovní schůzky se protáhnou. Obvykle na své zaměstnání nenadává, ale v tomto týdnu začne několikrát nahlas přemýšlet o rychlé a zásadní změně zaměstnání.


Štír – Štír: 

Ve chvíli, kdy ho začnete kritizovat, se přichystejte na boj. Váš Štíru bude sice mlčet, ale na jeho obranu povstane někdo, do koho byste to v životě neřekli.


Štír – Střelec: 

Do zásadních životních změn se vám ani trochu nechce. Když se však se Střelcem domluvíte, jak si při novém uspořádání rozdělíte povinnosti, přestanete se bát a na změny se dokonce začnete těšit.


Štír – Kozoroh: 

Hlavně si nehledejte další práci k té, co už máte. Kozoroh vám sice může vyčítat nedostatečné nasazení, ale o tom vy přemýšlet nemusíte.


Štír – Vodnář: 

Když mu zavolají od lékaře, nepropadejte panice. Situace se vysvětlí a vy zjistíte, že lékař volá jen proto, že potřebuje vysvětlit něco, co mu není jasné.


Štír – Ryby: 

O tom, že si lidé mají pomáhat, sice často mluví, ale se skutky to tak divoké není. Pokud něco potřebujete, na něj se neobracejte, protože to stejně nevyjde.


Střelec – Beran: 

Ve chvíli, kdy se střetnete s jeho příbuznými, vás nečekaně podpoří. Až potom se dozvíte, že jste za něj jedním rozhovorem vyřešili to, co on sám zvládnout nedokázal.


Střelec – Býk: 

Rodinné záležitosti vás přinutí ke spolupráci. Obvykle spolu sice vycházíte jen tak tak, ale teď je potřeba, abyste se domluvili a další cestou šli bok po boku.


Střelec – Blíženci: 

Když přijde s tím, že byste měli být častěji v přírodě, měli byste souhlasit. Hlavou pracujete během týdne a jakákoliv víkendová fyzická aktivita bude blahodárná.


Střelec – Rak: 

S Rakem se raději nehádejte. Dosud jste ho mohli považovat za člověka, který vám za všech okolností ustoupí, ale tentokrát by mezi vámi vypukl regulérní boj.


Střelec – Lev: 

Když přijde s tím, že pro svou práci něco nutně potřebuje, nepodezírejte ho, že si vymýšlí. Občas takové sklony sice mívá, ale tentokrát byste ho měli alespoň vyslechnout.


Střelec – Panna: 

Je čas, abyste přemýšleli o novém autě. Požádejte svou racionálně myslící Pannu, aby vybrala vůz, který bude finančně zvládnutelný a bude vám po všech stránkách vyhovovat.


Střelec – Váhy: 

Lhát vám nebude. Váš partner patří k lidem, kteří si nevymýšlí ani v případě, kdy by jim to prospělo a kdy by si tím ušetřili dost zásadní partnerské spory.


Střelec – Štír: 

Jeho partner vás překvapí. Dosud jste měli dojem, že žijí v naprostém souladu, a až teď zjišťujete, že se hádají hodně často – a hádají se kvůli vám!


Střelec – Střelec: 

Můžete ho sice milovat, ale to ještě neznamená, že mu budete tolerovat nesmysly, která hlásá. Jakmile něco takového zpozorujete, na nic nečekejte a vysvětlete mu, že se mýlí.


Střelec – Kozoroh: 

Nepříjemnosti řešíte takříkajíc levou zadní. Uznání se vám dokonce dostane i z úst Kozoroha, který sám nahlas řekne, že on by to tak skvěle zvládnout nedokázal.


Střelec – Vodnář: 

Myslet za něj můžete, ale jednat byste za něj neměli. Ve chvíli, kdy Vodnář usoudí, že přebíráte iniciativu, která by měla patřit jemu, vznikne naprosto zbytečné dusno.


Střelec – Ryby: 

Jeho jednání je sice nelogické, ale pochopitelné. Když to s ním v úterý večer s pomocí Luny ve svém znamení všechno ještě jednou proberete, dočkáte se chvíle, kdy změní názor.

Přečíst  Podzimní rovnodennost - Keltové, uctívání Dubu


Kozoroh – Beran: 

Smysl toho, co se kolem něj momentálně děje, zatím nemá šanci objevit. Může si však slíbit, že se tím nenechá rozhodit víc, než je nutně potřeba.


Kozoroh – Býk: 

Neustále vám vysvětluje, že ho máte na to, aby na vás dával pozor. Vy si to sice tak moc nemyslíte, ale jeho péče a nepředstíraná starostlivost vám dělá moc dobře.


Kozoroh – Blíženci: 

Máte dost rozumu, takže víte, že ideálního partnera nenajdete. Když usoudíte, že Blíženec plní většinu požadavků, které na životního druha máte, neváhejte a začněte se o něj ucházet.


Kozoroh – Rak: 

Má talenty, o kterých vy můžete leda tak snít. Kdybyste se však domluvili, a dali své schopnosti dohromady, vytvořili byste vysoce úspěšný pár.


Kozoroh – Lev: 

Když přijde s tím, že musíte něco vidět, alespoň se snažte tvářit nadšeně. Ve chvíli, kdy přijde na věc, zjistíte, že opravdu nelhal, a potvrdíte, že jste spokojení.


Kozoroh – Panna: 

Ve čtvrtek se spolu raději nehádejte. Kdybyste však chtěli sextilu mezi Merkurem a Plutem využít k rozjetí akce, na které byste oba vydělali, lze vám to jen doporučit.


Kozoroh – Váhy: 

Když přijde s tím, že do své krásy věnoval větší částku, raději si sedněte. Čekali jste sice leccos, ale suma, kterou uvidíte, vám skutečně vyrazí dech.


Kozoroh – Štír: 

Jako partneři patříte k těm nejstabilnější. Nicméně je potřeba, abyste v tomto týdnu zahnali myšlenky, které říkají, že je to vlastně škoda, protože jste byli pořád jen s ním a moc jste si neužili.


Kozoroh – Střelec: 

Do jeho finančních plánů mu nemluvte. Může vás sice rozčilovat, že se o nich s vámi nejdříve neporadil, ale máte rozum a najevo to nedáváte.


Kozoroh – Kozoroh: 

Kamarádi vašeho miláčka se kolem vás neustále motají. Naštěstí jim nejde o to, aby ohrozili váš vztah, ale o to, aby získali vaše přátelství.


Kozoroh – Vodnář: 

S jeho zásadami to není zdaleka tak divoké, jak se vám snaží namluvit. Dodržuje je jen ve chvíli, pokud ho neomezují, ale ve chvíli, kdy ho začnou omezovat, na ně potichu zapomene.


Kozoroh – Ryby: 

Neustále si stěžuje, že ho jen honíte a nutíte k něčemu, do čeho se mu nechce. Nenechte se zlomit, protože když ho nepopoženete vy, Ryba podlehne lenosti a nebude dělat vůbec nic.


Vodnář – Beran: 

Když přijde s tím, že byste si doma měli trochu víc uklidit, moc se s ním nehádejte. To, co teď o víkendu uděláte, se vám bude před Vánoci náramně hodit.


Vodnář – Býk: 

Vaší láskou si není zdaleka tak jistý, jak by si rád byl. Vy si můžete vybrat, zda ho pochybností zbavíte, nebo zda se budete chovat tak, aby o vaší lásce pochyboval ještě víc.


Vodnář – Blíženci: 

Proti jeho kamarádům obvykle nic nemáte, ale tentokrát je to jinak. Přehlédnete je hodně ostrým pohledem a doporučíte jim, aby příště svou návštěvu raději ohlásili.


Vodnář – Rak: 

Překvapí vás svou výmluvností. Pokud se najde někdo, kdo si na něj otevře pusu, zjistí, že se váš miláček nedá bez boje a velice rychle vycouvá.


Vodnář – Lev: 

Na svých názorech trvá i ve chvíli, kdy mu to nepřináší nic pozitivního. Dosud jste o jeho charakteru nepřemýšleli, ale teď si uvědomujete, že jste v něm narazili na opravdu skvělého člověka.


Vodnář – Panna: 

Když přijde s tím, že ho nemáte zdržovat, protože vám jenom chce něco říct, poslouchejte pozorně. To, co vám nejdříve řekne a posléze navrhne, konečně obrátí váš život lepším směrem.


Vodnář – Váhy: 

Když přijde s tím, že vás miluje, dejte najevo, že vás jeho vyznání potěšilo. Obvykle své city vyjadřujete skoupě a neradi, ale tentokrát se prostě musíte překonat.


Vodnář – Štír: 

Pokud nemáte někoho, kdo by vám pomohl s fyzickou prací, na kterou nestačíte, požádejte Štíra. Měli byste si však dát pozor, aby nepřišel s tím, že vám pomůže, a nezůstal navždy.


Vodnář – Střelec: 

Utrácí za věci, které jsou z vašeho úhlu pohledu nepodstatné. Měli byste však respektovat, že jemu se líbí, a odpustit si všechny ironické poznámky a jedovaté komentáře.


Vodnář – Kozoroh: 

Počítejte s minimálně jedním večírkem, na kterém vás miláček překvapí. Zatímco vy jím chcete jen proletět a vrátit se domů, partner se začne bavit a donutí vás, abyste vydrželi až do konce.


Vodnář – Vodnář: 

Jeho rozvernost vás dost vyvádí z míry. Váš miláček si totiž dělá legraci i z věcí, které až dosud bral nesmírně vážně a o nichž jste vtipkovat nesměli ani vy.


Vodnář – Ryby: 

Radost mu udělá naprostá maličkosti. Pokud chcete mít cestu k jeho srdci otevřenou a romantický večer jistý, doneste mu hned v pondělí z práce čokoládku nebo jinou laskominku!


Ryby – Beran: 

O tom, že vás chce získat proto, aby vás mohl ovládat, nemusí mluvit, protože je to z jeho jednání jasné. Vy však musíte ve chvíli, kdy vám to dojde, utéct co nejrychleji a co nejdál.


Ryby – Býk: 

Když začne křičet, vy zmlkněte. Býk není hloupý, a ve chvíli, kdy pochopí, že jeho řev nebudí děs, ale je spíše směšný, se sám ztiší a začne se bavit normálně.


Ryby – Blíženci: 

Jeho názory jsou sice trochu nedomyšlené, ale to nevadí. Do konce týdne sporné otázky ještě mnohokrát proberete a dospějete k oboustranně přijatelnému kompromisu.


Ryby – Rak: 

Jednání svých rodičů považuje za výrazně nespravedlivé. Vymlouvat mu to nemůžete, protože ani vy nechápete, jak něco takového mohli vlastnímu dítěti udělat.


Ryby – Lev: 

Mluvte s ním důrazně, argumentujte rozumně. Je potřeba, aby Lev, který je zvyklý, že se všechno točí jen kolem něho, pochopil, že tentokrát se půjde podle vás.


Ryby – Panna: 

Jeho životní styl nechte bez jedovatých poznámek. Mohli byste mu sice říct, že pokud se bude neustále život sladkostmi, nikdy nezhubne, ale proč byste to dělali…


Ryby – Váhy: 

Než mu dovolíte, aby vás okouzloval, poslouchejte, co se o něm říká. Zejména řeči o jeho dluzích a z nich vyplývajících dlouhodobých finančních závazcích berte opravdu vážně!


Ryby – Štír: 

Jde o týden, kdy spolu budete bez problémů ladit. Problém je ve vašem miláčkovi, který si míru na rozdíl od vás neváží, ale bere ho jako zdroj ohrožující nudy.


Ryby – Střelec: 

Jde o týden, kdy musí být v práci daleko trpělivější, než je zvyklý. Hlavně nesmí předčasně utíkat z porad, protože to nejdůležitější, co se ho přímo týká, se bude projednávat těsně před koncem.


Ryby – Kozoroh: 

Jeho láskyplné projevy vám připadají v poslední době poněkud mdlé. Když však vydržíte do víkendu, kdy je Luna v jeho znamení, jeho oheň se vrátí a vy budete opět spokojení.


Ryby – Vodnář: 

Neustále má pocit, že byste si spolu měli víc povídat. Možná by pomohlo, kdybyste vytvořili situaci, kdy on bude mluvit o všem, co mu slina na jazyk přinese, a vy budete moudře mlčet.


Ryby – Ryby: 

Velice šťastnou ruku máte při nákupu veškerých bytových doplňků. Když si je koupíte, uděláte si navzájem radost a navíc si bez nervů a stresů pořídíte vánoční dárky….

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..