Denní horoskop 25.10.2021

By | 25.10.2021

Beran

I když nechcete, musíte se smířit s tím, že jsou lidé, kteří nejsou tak úplně ideální. Naštěstí po vás dnes nikdo nechce, abyste byli ideální taky.

Býk

Čekejte den, kdy nebudete do poslední chvíle tušit, co máte dělat a co se po vás vlastně chce. Nakonec to pochopíte a ještě na tom i vyděláte.

Blíženec

Luna ve vašem znamení vás bude zejména dopoledne dostávat do hodně nejasných situací. Od vás se pak chce, abyste mlčeli a tvářili se co nejmoudřeji.

Rak

S tím, že chcete bourat něco, co sice není ideální, ale co dosud docela slušně fungovalo, nepospíchejte. Je možné, že to zítřka sami změníte názor.

Lev

To, že vám nadřízený slíbil, že si na vás udělá čas a bude se věnovat vašim dotazům, ještě neznamená, že to tak opravdu bude. Musíte si ho hlídat!

Panna

Veškeré plány, které mají vylepšit vaše soukromí, byste měli ještě promyslet. Když usoudíte, že by to k ničemu dobrému nebylo, raději vycouvejte.

Váhy

Dopoledne, kdy můžete využít energii Luny z Blíženců, mluvte, dohadujte se a vyjednávejte si co nejlepší podmínky. To, co získáte, vám nikdo nevezme.

štír

Se vším důležitým počkejte až na odpoledne. Dopoledne byste bojovali proti argumentům, které jsou sice nepravdivé, ale kterým všichni kolem vás věří.

Střelec

Luna, která až do pozdní noci prochází vaším partnerským sektorem, vás nutí, abyste nemluvili, ale poslouchali. Získáte spoustu zajímavých informací.

Kozoroh

Požadavky, které na sebe máte, jsou opravdu na hranici toho, co je zvládnutelné. Zatím to ještě jde, ale vy už víte, že se hranice rychle blíží.

Vodnář

To, že se dozvíte, že něco nejde, pro vás není argument. Zejména odpoledne to je naopak pobídka, která vás žene až na samé hranice vašich sil.

Přečíst  Denní horoskop 1.12.2021

Ryby

Životní postoje, které zastáváte, musíte umět obhájit. Lidí, kteří vám je rozmlouvají, je dost. Vy jim však musíte vysvětlit, že ze své cesty neuhnete.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..