Denní horoskop 7.10.2020

By | 15.04.2020

Beran

Všechno se vyvíjí tak, abyste mohli být spokojení. Večer sice naberou události hodně ostré tempo, ale to je právě to, co vám vyhovuje daleko víc.

Býk

Opozice mezi Merkurem a Uranem vyvolává kromě jiného i spory a hádky. To, zda se do nich necháte nebo nenecháte zatáhnout, je opravdu jenom na vás.

Blíženec

V práci si dejte pozor nejen na oficiální prohlášení, ale zejména na to, co se povídá. V klepech je více pravdy, než v tom, co vám řekne vedení.

Rak

Zejména ve vztazích k sobě buďte upřímní. Když se budete přesvědčovat, že něco nejde, a dobře víte, že ve skutečnosti jde, ničemu tím neprospějete.

Lev

Z opozice mezi Merkurem a Uranem si dokážete vybrat to nejlepší. Pokud se rozhodnete, že budete o něco bojovat, můžete si být jistí, že zvítězíte.

Panna

Hodně pomalý Merkur vám vnuká myšlenky vpravdě geniální. Právě proto je potřeba, abyste si je prozatím nechali pro sebe a moc je neventilovali.

Váhy

Luna v Blížencích vám dává skvělé výrazové možnosti. Konečně dokážete nazvat věci pravými jmény a tak, aby byl váš názor rázem každému jasný.

štír

Při opozici mezi Merkurem a Uranem važte slova. Vy to, co řeknete partnerovi, myslíte jako vtip, ale on by si to mohl vyložit naprosto jinak.

Střelec

Z toho, co vám partner večer řekne, žádné závěry nevyvozujte. Mluví pod vlivem opozice Merkura s Uranem a už zítra se za to bude pořádně stydět.

Kozoroh

Bývalé lásky projeví aktivitu a budou se chtít sejít. Vy však o schůzku zájem nemáte. O to, aby vás ještě jednou negativně poznamenaly, nestojíte.

Vodnář

Rozčilujete se zejména ve chvílích, kdy je to totálně k ničemu. Zkuste s partnerem zacházet ohleduplněji a uvidíte, že se vám to v dobrém vrátí.

Přečíst  Denní horoskop 1.5.2023

Ryby

Opozice mezi Merkurem a Uranem je sice náročná, ale vy na ní můžete jen získat. Musíte se ale překonat a začít se prosazovat daleko důrazněji.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..