Denní horoskop 29.1.2020

By | 14.06.2020

Beran

Zejména odpoledne se budou všechny problémy řešit samy. Vy se však musíte překonat, nezasazovat a nechat všem záležitostem volný a svobodný průběh.

Býk

Když miláčkovi něco přeletí přes nos, moc se tím nezabývejte. Když bude potřeba, řekne vám to sám. A když nebude, nebudete mít zbytečné starosti vy.

Blíženec

Dopoledne se nerozčilujte. Bylo by to naprosto zbytečné. Když počkáte na večer, zjistíte, že se všechno vyřešilo bez vaší účasti samo od sebe.

Rak

Odpoledne, kdy bude Luna v Beranu, přemýšlejte o dalším kariérním postupu. Rozhodování sice není lehké, ale už teď je vám jasné, že se mu nevyhnete.

Lev

Děti vyžadují velkorysý přístup. Když přijdou s tím, že pololetí nedopadne tak, jak si představujete, nedělejte zbytečné dusno a prokažte pochopení.

Panna

Odpoledne musíte doma vyprovokovat debatu o financích. Partner se v tomto směru chová neodpovědně a vy už dál jeho jednání tolerovat nebudete.

Váhy

S lidmi, kteří vás stále upozorňují na vaše chyby, učiňte krátký proces. Klidně jim řekněte, že i vy můžete začít vytahovat to, co udělali špatně oni.

štír

Dopoledne si konečně pořádně užijete. S miláčkem si vyjasníte včerejší neshody a začnete se těšit na všechno, co vám přinesou příští dny a týdny.

Střelec

Odpoledne, kdy je Luna v Beranu, se věnujte své lásce. Když si uvědomíte, co pro vás v poslední době dělala, pochopíte, že si pozornost zaslouží.

Kozoroh

To, že dopoledne na něco zapomenete, je sice nemilé, ale není to tragédie. Když o tom nebudete nikomu vyprávět a všechno napravíte, nic se nestane.

Vodnář

Odpoledne, kdy je Luna v Beranu, vsaďte na komunikaci. Pokud máte pocit, že jste se dosud s někým míjeli, můžete s ním teď navázat krásný vztah.

Přečíst  Denní horoskop 3.12.2020

Ryby

Veškeré technické záležitosti řešíte zejména dopoledne levou zadní. Necháte se totiž vést intuicí, která je tentokrát zcela na vaší straně.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..