Denní horoskop 17.9.2019

By | 08.04.2020

Beran

Zatímco dopoledne pokračuje v sympatickém a rychlém včerejším tempu, odpoledne se situace změní. Navíc je možné, že pocítíte únavu a půjdete dřív spát.

Býk

Odpoledne, kdy je už Luna ve vašem znamení, si musíte náležitě vychutnat. Dopřejte si pár chvil, které můžete věnovat sami sobě a třeba i meditaci.

Blíženec

Úvahy o budoucnosti, které se svým partnerem vedete, jsou sice zábavné, ale jinak k ničemu. Na to, co chcete, vám chybí nejen peníze, ale navíc i čas.

Rak

Počítejte s lidmi, kteří vás požádají o pomoc, kterou jim však nedokážete poskytnout. Mohou sice být naštvaní, ale vy s tím opravdu nic nenaděláte.

Lev

Bez miláčka vás svět ani trochu nebaví. Pokud jste doma sami, vůbec vás nenapadne, že byste večer někam šli. Raději si vezmete knížku nebo pustíte film.

Panna

Kdyby to jen trochu šlo, jděte to práce pěšky. V klidu si tak promyslíte spoustu věcí. Navíc ze sebe dostanete nahromaděnou negativní energii.

Váhy

Rozjíždíte záležitosti, které jste dosud považovali za příliš složité a pro vás náročné. Když se však do nich dáte, zjistíte, že to není nic těžkého.

štír

Odpoledne, kdy je Luna v Býku, poslouchejte, co vám váš partner říká. To, že při tom nekřičí ani nepláče, ještě neznamená, že to nemyslí hodně vážně.

Střelec

Dopoledne, kdy je Luna v Beranu, zavolejte alespoň jednou svému partnerovi. Potřebuje vědět, že ho opravdu milujete a že na něj taky myslíte.

Kozoroh

Všechno, čeho jste se tak báli, probíhá zejména odpoledne rychle a bez závad. Dokonce i kamarádi uznají, že jste opět měli více štěstí než rozumu.

Vodnář

Dopoledne využijte Lunu v Beranu k urgování práce, shánění firem a podobným záležitostem. Kouzlo vaší osobnosti zafunguje, takže dostanete, co chcete.

Přečíst  Denní horoskop 8.9.2022

Ryby

Odpoledne, kdy je Luna v Býku, si popovídejte s dětmi. Jenom tak zjistíte, že to, co se říká o nekomunikativní mladé generaci, u vás doma neplatí.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..