Denní horoskop 1.9.2019

By | 20.05.2020

Beran

Seberte rodinu a vytáhněte ji někam, kde jste ještě nebyli. Vyberte místo, kde se dobře pobavíte, a kde se vám podaří zahnat smutek z konce prázdnin.

Býk

Když je potřeba, dokážete mluvit a v krajním případě jít do konfliktu. Pokud by taková situace nastala, klidně se do hádky pusťte. Můžete jen vyhrát.

Blíženec

Všechno je naprosto skvělé. Vaše nepříjemná nálada během časného jitra vyvane a vy začnete fungovat jako generátor dobré nálady pro rodinu i přátele.

Rak

Všechno, co děláte, přispívá ke stabilitě vašeho vztahu. Večer dokonce partner dobrovolně uzná, že tak dobře, jako s vámi, by se s nikým jiným neměl.

Lev

S rodiči je to těžké. Velice dobře víte, co by měli udělat, ale nedokážete jim to podat tak, aby vás brali vážně. Můžete jen stále dokola vysvětlovat.

Panna

Trigon mezi Venuší a Saturnem příznivě stabilizuje vaše vztahy. Konečně je vám jasné, že jste získali toho, s kým vám bude na světě opravdu dobře.

Váhy

Luna ve vašem znamení posílí nostalgickou náladu. Navíc je potřeba, abyste se dětmi vážně promluvili a vysvětlili jim, že se do školy opravdu musí.

štír

Můžete si vybrat, zda chcete pracovat na svém vztahu nebo na kariéře. Moc rádi byste sice pokryli obě oblasti, ale to se vám pravděpodobně nepodaří.

Střelec

S Lunou ve Vahách se dají i končící prázdniny zvládnout. Je jen potřeba, abyste zahnali nostalgii a rozhodli se, že si den všichni pořádně užijete!

Kozoroh

Přes den si dělejte, co chcete, ale večer vyhraďte svému miláčkovi. Při trigonu mezi Venuší a Saturnem si tak zajistíte večer opravdu neopakovatelný.

Vodnář

S přípravou dětí do školy je to naprosto jednoduché. Ratolesti jsou díky vaší výchově dobře připravené a do školy se nepředstíraně těší.

Přečíst  Denní horoskop 7.3.2023

Ryby

Na všech akcích, kterých se s rodinou účastníte, utratíte víc, než jste čekali. Naštěstí víte, že žijeme jen jednou a dokážete se nad to povznést.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..