Denní horoskop 12.5.2019

By | 21.02.2020

Beran

To, že někoho znáte dlouhá léta, ještě neznamená, že vás nemůže překvapit. Když se mu něco takového povede, měli byste ho za to taky pochválit.

Býk

Pokud chcete čekat, až miláček dostane rozum, je to běh na dlouhou trať. Občas máte dojem, že to, co dělá, vymýšlí tak, aby vás tím co nejvíce naštval.

Blíženec

Luna, která je až do podvečerních hodin ve Lvu, vám pomůže získat to, co potřebujete. S dotyčným se nemažete a jednoduše ho svými argumenty dostanete.

Rak

Večer musíte doma řešit náhlou a nečekanou katastrofu. Naštěstí rychle seženete opraváře, kterého potřebujete, a všechno dokážete vrátit do normálu.

Lev

Ať jdete kamkoli, vezměte si na sebe něco, co se může zašpinit, natrhnout nebo jinak poškodit. Nové a parádní oblečení nechejte raději ve skříni!

Panna

Dosud jste o žádnou dotaci nežádali, ale věci se mění. Zjišťujete, že máte značnou šanci, že na ni dosáhnete, a rozhodujete se, že to zkusíte.

Váhy

Dopoledne, kdy je Luna ve Lvu, byste se měli věnovat fyzické aktivitě. Navíc s údivem zjistíte, že jste na tom daleko lépe, než jste si mysleli.

štír

Se svým kamarádem se můžete pohádat i kvůli tomu, co byste jindy nechali bez povšimnutí. Když však vydržíte do večera, domluvíte se snadno a bez boje.

Střelec

Neseďte doma! Vyrazte někam, kde jste ještě nebyli. Čeká vás super zážitek. Večer budete unavení, ale taky si vychutnáte všestrannou vyrovnanost.

Kozoroh

Večer, kdy je Luna v Panně, vám bude najednou jasné, že musíte začít šetřit. Počítejte však s tím, že partner vaším návrhem příliš nadšený nebude.

Vodnář

Večer, kdy je Luna v Panně, čekejte ze strany dětí soustředěný útok. Mají pocit, že jim máte zvednout kapesné. Nakonec vás o tom dokážou i přesvědčit.

Přečíst  Denní horoskop 17.8.2020

Ryby

Na večer nic neplánujte. Miláček využije Lunu ve vašem partnerském sektoru a přijde s nápadem, jejž musíte důkladně promyslet a probrat ze všech stran.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..