Denní horoskop 24.3.2019

By | 04.07.2020

Beran

Nabídky na nejrůznější možnosti úspor a výdělků, které přijdou, odmítejte. Zvlášť stroze se chovejte k prodejcům energií, kteří u vás zazvoní.

Býk

Když se do vás někdo zamiluje, berte to jako něco, co se stává. Oficiálnímu partnerovi o tom nevyprávějte. Je tolerantní, ale toto by asi nevydýchal.

Blíženec

Ozbrojte se diářem a začněte s partnerem přemýšlet nad rozdělením povinností. Bude to náročné, ale nakonec to zvládnete tak, abyste byli oba spokojení.

Rak

Tomu, co se odpoledne dozvíte, raději moc nevěřte. Zní to sice dobře, ale novinky, které přinese konjunkce Merkura s Neptunem, pravdivé nebývají.

Lev

Bedlivě hlídejte všechno, co se týká peněz. V informacích o financích nesmíte věřit ani lidem, které znáte dlouho a o kterých víte skoro všechno.

Panna

Problém je ve fantazii vašeho partnera. To, co vám povídá, pravda být může, ale nemusí. Uvědomte si to dřív, než uvěříte všemu, co vám povídá.

Váhy

Rodinné akce si moc neužijete. Všichni mluví o tom, co byste měli dělat nebo co se udělat musí. Budete mít dojem, že vás už jen z těch řečí bolí ruce…

štír

Pokud chcete někoho okouzlit, máte pole působnosti volné. Při konjunkci Merkura s Neptunem se sice může snažit, ale odolat vám přesto nedokáže.

Střelec

Každou volnou chvíli, kterou pro sebe dnes získáte, berte jako dar z nebes. Konečně budete mít čas, abyste se zamysleli nad sebou i nad svým životem.

Kozoroh

Odpolední konjunkce mezi Merkurem a Neptunem vás nebývale rozpovídá. Vaši blízcí budou nevěřícně pozorovat, jak bavíte celou velkou společnost.

Vodnář

Hlavně večer si dávejte pozor na nákupy. Ty, které uskutečníte na internetu, vypadají velice výhodně, ale stejně za ně utratíte víc, než je zdrávo.

Přečíst  Denní horoskop 4.12.2022

Ryby

Dostanete zprávu, která vám zásadně vylepší náladu. Vyhráno sice nemáte, ale to vám nevadí. Víte, že jste na správné cestě a těšíte se na další dny.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..