Denní horoskop 19.9.2018

By | 28.11.2020

Beran

Když se něco nedaří, nic se neděje. Musíte však zvolit jiný přístup. Místo toho, abyste víc zabrali, si dejte pauzu a počkejte, až se situace změní.

Býk

Když se partner rozhodne, že zásadně změní svůj život, vy mu to nerozmlouvejte. Můžete mu však popsat následky, které jeho rozhodnutí potáhne s sebou.

Blíženec

Nevymýšlejte si záminky, které vám umožní zavolat člověku, co o vás nejeví zájem. Smiřte se s tím, že jste se minuli a svůj zájem nasměrujte jinam.

Rak

Představu, že necháte partnera, aby dělal všechno na vás, raději opusťte. Nadělal by kolem toho spoustu řečí, a výsledek by stejně nebyl nic moc.

Lev

Kvadratura mezi Marsem a Uranem varuje před nepromyšlenými rozhodnutími. Neriskujte, protože by to dopadlo naprosto jinak, než jste očekávali.

Panna

Při Luně v Kozorohu jste neskutečně pracovití. Navíc vám zbude ještě dost času a energie, abyste se doma s náležitou láskyplností chovali k partnerovi.

Váhy

Z toho, že vás zvou do školy, si hlavu dělat nemusíte. Nepůjde o nic nepříjemného. Vaše děti z toho naopak vyjdou s pochvalou a všeobecným uznáním.

štír

Kdyby to jen trochu šlo, volantu se vyhýbejte. Při kvadratuře mezi Marsem a Uranem hrozí, že zareagujete zbrkle tam, kde byste měli spíše přemýšlet.

Střelec

K tomu, na co máte nárok, dostanete ještě další zasloužený bonus. Pokud přijde v peněžní formě, měli byste přemýšlet, kam dál ho investujete.

Kozoroh

S údivem zjistíte, že se v práci stáváte neformální autoritou. Kolegové se s vámi přijdou nejen poradit, ale budou se vašimi radami i řídit.

Vodnář

Při kvadratuře mezi Marsem a Uranem se vyhýbejte práci s ostrými nástroji. To, co jste chtěli udělat dnes, můžete klidně odložit na zítřek.

Ryby

Přečíst  Denní horoskop 30.3.2022

V práci se zdržíte podstatné déle. Musíte jít na nějakou poradu nebo něco podobného. Budete naštvaní, protože to vnímáte jako přehlídku ztraceného času.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..