Erotický týdenní horoskop od 05.06.2017 do 12.06.2017

By | 26.11.2020
Beran: 

Když jste usoudili, že se konečně vyrovnáte se svou touhou po záletech, vůbec jste netušili, že vám to půjde tak lehce. Momentálně váš oficiální partner funguje nejen jako skvělý parťák, ale i jako zdroj naprosto dokonalých erotických podnětů. Když k sobě budete upřímní, přiznáte si, že opravdu nemáte důvod hledat sexuální vyžití jinde než doma, kde je to momentálně víc než skvělé.


Býk: 

V pondělí a v úterý toho máte v práci až nad hlavu, a to si taky vybere svou daň. V praxi to vypadá tak, že se celý den těšíte, jak to bude po návratu domů skvělé a jak miláčkovi ukážete, jak moc ho milujete, ale skutečnost se vyvine podstatně méně zářivě. Těšit se sice těšíte, ale pak vás stejně jako v hloupých vtipech rozbolí hlava, vy si vezmete prášek a budete rádi, když vás nebude nikdo obtěžovat.





Blíženci: 

Jde o týden, kdy milování ve všech možných podobách tvoří zásadní osu vašeho myšlení. Průšvih je v tom, že aktuálně nemáte žádného stálého partnera, s nímž byste své touhy mohli realizovat. Naštěstí však máte jako každý správný Blíženec spoustu kamarádů, jimiž stačí naznačit – a oni vám moc rádi poskytnou vytoužený sex jako narozeninový dárek. Těšte se, bude to skvělé!


Rak: 

Opět se potvrdí, že patříte k neskutečně optimistickým lidem, kteří umí i v té nejnáročnější situaci najíte něco dobrého a pozitivního. Když miláček přijde s tím, že to vypadá, že přijde o práci, uklidníte ho tím, že vám to nevadí, protože jako nezaměstnaný bude mít víc času na vás a hlavně na sex. Nejdříve zůstane mlčky sedět, pak se začne smát, a nakonec nahlas řekne, že jste jeho životní výhra.

Přečíst  Dejte si velký pozor na nevěru


Lev: 

To, co jste se svým miláčkem dokázali, je naprosto skvělé – a kdyby se za erotiku udělovala Nobelova cena, měli byste ji jistou! Od začátku vašeho vztahu váš miláček učinil v oblasti poznávání lidského těla a radostí, které mu může poskytnout, až neskutečné pokroky. Můžete být pyšní, protože jste mu ukázali, že sex je skvělá zábava a zároveň funguje pro vztah jako vysoce kvalitní tmel.


Panna: 

Zejména od středy výše, kdy se Merkur přesunul do Blíženců, máte dojem, že váš miláček o erotice sice s chutí mluví, ale v jejím provozování je naopak velice zdrženlivý. Neustále se vás ptá, zda vás vzrušuje, a když mu řeknete, že ano, nechce se s tím spokojit. Nezbude, než abyste ho pořádně chytili a jednali s ním tak, aby podobné dotazy nekladl, protože mu na to nebude stačit dech.


Váhy: 

Když vám někdo začne vysvětlovat, že i život bez sexu, erotiky a v naprostém celibátu může být naprosto skvělý a on vám to dokáže, utíkejte od něj, co vám nohy stačí. Pokud budete mít náladu na vysvětlování, můžete mu říct, že kdyby se ve vašich plánech budoucnosti objevoval klášter, už dávno byste tam byli a na něj nečekali…


Štír: 

Váš miláček se s vámi sice miluje, ale obvyklé nadšení a žár, který vám do života přináší tolik radosti, nějak necítíte. Zpočátku vás bude přesvědčovat, že se nic neděje a že vidíte trávu růst, ale později přizná, že ani při sexu nemůže přestat myslet na práci a na potíže, které v ní aktuálně musí řešit. Dovolte mu, aby se vypovídal, a pak si vychutnejte chvíli, kdy se všechno vrátí do starých kolejí.

Přečíst  Vizionářka


Střelec: 

Merkur, který od středy výše prochází vaším partnerským sektorem, váš ponouká k nápadům, které byste za jiných okolností i vy vnímali jako hodně ošidné. Když usoudíte, že sexu dodáte šťávu tím, že se spolu budete milovat ve zkušební kabince v obchodě nebo ve výtahu, zeptejte se nejdříve miláčka, co na to říká. Když odmítne, nezbude, než abyste to respektovali.


Kozoroh: 

Eroticky podbarvené pohledy, které sklízíte, vám dělají moc dobře. Navíc mají pozitivní dopad i na váš partnerský vztah! Pro vašeho dlouhodobého životního druha můžete sice být už trochu okoukaní, ale když zjistí, jak ostatním při pohledu na vás svítí oči, začnete ho najednou zajímat daleko víc. Chvíle, kdy bude chtít ujistit, že mu neutečete, bude už jen příjemnou třešničkou na dortu.


Vodnář: 

Najednou pochopíte, co stojí za vaší aktuální erotickou přitažlivostí, s níž si vy nevíte rady a kterou vám všichni ostatní upřímně závidí. Je to tím, že sice využíváte energie Slunce, které se pohybuje vaším sektorem romantických lásek, ale ve skutečnosti se o úspěch u opačného pohlaví vůbec nesnažíte, což k vám ctitele přitahuje ještě víc, než kdybyste zájem projevovali.


Ryby: 

Na otázky, které dostáváte, dostanete odpověď sice jednoznačnou, ale přesto bude z kategorie, která vám vyrazí dech. Když se miláčka zeptáte, jaké prádlo má na vás rád a v jakém ho nejvíce vzrušujete, bude nejdříve překvapený, pak zaskočený – a nakonec přizná, že mu na tom ani trochu nezáleží, protože nejraději vás vidí, když jste k milostným hrátkám připravení jen tak.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..