Týdenní partnerské horoskopy od 26.12.2016 do 02.01.2017

By | 30.08.2020
Beran – Beran: 

Především si slibte, že nezahájíte týden hádkou. V pondělí jste oba pod vlivem opozice mezi Jupiterem a Uranem, kdy oba můžete mluvit víc, než je zdrávo, a pak se divit, co to vyvolalo.


Beran – Býk: 

Pokud se rozhodne, že vás s sebou po pracovní stránce potáhne, určitě se mu to podaří. Svěřte se do jeho rukou, protože jde o jistou cestu k finanční stabilitě.





Beran – Blíženci: 

Když se rozhodne, že se bude soudit, vy mu do toho nemluvte. Můžete ho však upozornit, že to vyžaduje jistý vstupní kapitál, který mu však vy poslechnout nehodláte.


Beran – Rak: 

Když něco nevíte, klidně se ho zeptejte. Rak patří k lidem, kteří jsou chápaví, a kteří si z vás kvůli vašim nevědomostem legraci dělat nebudou.


Beran – Lev: 

To, že se pohádal s rodiči, je jen jeho věc. Když vám začne vysvětlovat, že je to vaše vina, protože jste ho do toho vmanipulovali, nenechte se vyprovokovat k hádce!


Beran – Panna: 

Věřte Panně, která tvrdí, že je pro začátek lepší chtít méně. Když potencionálního obchodního partnera svými požadavky odradíte hned na začátku, už to nenapravíte.


Beran – Váhy: 

Jde o dny, které jsou pro vás oba neobyčejně náročné. Naštěstí se dokážete domluvit tak, že zvládnete všechno, co je potřeba, ale váš vztah tím ani trochu neutrpí.


Beran – Štír: 

Nezapomeňte hned v pondělí vyzkoušet všechny dárky, které jste od něj dostali! Když zjistí, že se vám opravdu líbí, jeho nálada se vylepší a vydrží mu to až do konce týdne.


Beran – Střelec: 

Opravdu není důvod, aby se někým nechal citově vydírat. Ve chvíli, kdy pochopíte, kdo a proč se o to pokouší, zasáhněte tak, aby dotyčného podobné choutky rychle přešly!


Beran – Kozoroh: 

To, že váš Kozoroh cukroví skoro nejí, neznamená, že vám zbude. Stačí jeden nájezd kamarádů vašich dětí a budete mít doma naprosto vymeteno.


Beran – Vodnář: 

Organizaci Silvestra můžete klidně přehrát na vaše dorůstající děti. Vám to ušetří čas a nervy, a ony si dokážou, že jsou daleko dospělejší, než si samy myslely.


Beran – Ryby: 

Jde o člověka, který nemluví, ale rovnou pláče. Když se to stane, nechte ho vyplakat, a pak se ho ještě jednou zeptejte, co se stalo. Zní to divně, ale opravdu dostanete rozumnou odpověď!


Býk – Beran: 

Přijde s nabídkou, která se podle něj nedá odmítnout. Vy to ale tak růžově nevidíte, a zasypete ho otázkami, na které vám přes veškerou snahu odpovědět nedokáže.


Býk – Býk: 

Pozor si dávejte na lidi, kteří vám neustále vysvětlují, jak je svět zlý. Pokud si od nich necháte zkazit náladu, potáhne se to s vámi tak, že vám to zkazí Silvestra i Nový rok.


Býk – Blíženci: 

Všechny úkoly, které má, si musí napsat, a ty, které udělá, hned odškrtávat. Jen tak nezapomene na něco, co je důležité, a co musí být ještě letos hotovo.


Býk – Rak: 

Do sporů se dostanete ohledně Silvestra. Vy dva byste byli moc rádi doma a u chlebíčků, zatímco kamarádi vám jako překvapení koupili drahý lístek na exkluzivní show!


Býk – Lev: 

Když k vám pronese něco, co byste mohli brát jako vyhrožování, nesmí vám to zkazit náladu. Chvíli počkejte a pak mu dokažte, že bránit se umíte i vy!


Býk – Panna: 

Když se rozhodne, že se pustí do přípravy silvestrovského občerstvení, může s tím být potíž. Nejdříve byste se měli domluvit, zda to, co považuje za chutné on, budete s chutí pojídat i vy…


Býk – Váhy: 

Když vám začne vysvětlovat, že jste jeho osudový partner, může s tím být problém. On to sice tak vnímat může, ale vy v tomto ohledu nemáte zdaleka jasno.


Býk – Štír: 

Když v pondělí přijde s tím, že byste si měli udělat pyžamový den, je to opravdu dobrý nápad. Zkoukněte pohádky, dojezte zbytky, a buďte rádi, že jste doma, kde je vám dobře.


Býk – Střelec: 

Veškeré nabídky na levnější elektriku nebo podobné komodity musíte odmítnout. Když si je přepočítáte s chladnou hlavou, zjistíte, že byste na nich jenom prodělali.


Býk – Kozoroh: 

Pokud je možnost, společnou práci s Kozorohem raději odmítněte. Když ji přijmete, můžete si být jistí, že Kozoroh vyzobá hrozinky a na vás nechá to, do čeho se mu nechce.


Býk – Vodnář: 

Když mu v pondělí zavolá šéf, nechte to bez komentáře. Z toho, že by šlo o dobře maskovaný zálet, mít strach nemusíte, protože jde opravdu jen o pracovní záležitost.


Býk – Ryby: 

Váš vztah není sice ideální, ale přesto je vynikající. Přesvědčíte se o tom na Silvestra, kdy se jako jeden z mála párů nepohádáte ani nezačnete uvažovat o rozchodu.


Blíženci – Beran: 

Na svém rozhodnutí trvejte. Beran musí konečně zjistit, že jsou chvíle, kdy se sice může ze všech sil snažit, ale váš názor přesto změnit nedokáže.


Blíženci – Býk: 

Vánoce u vás proběhnou v naprostém klidu. V pondělí dokážete dokonce svého miláčka vytáhnout na procházku, což je při jeho sklonech k lenosti opravdu výhra.


Blíženci – Blíženci: 

Když mu nerozumíte, klidně se ho zeptejte. Jenom tak máte šanci pochopit, že Blíženec konečně nahlas označil to, co vás sice trápí, ale co jste si sami dosud nepřiznali.


Blíženci – Rak: 

Patří k lidem, s nimiž se po telefonu komunikuje podstatně lépe, než naživo. Při osobním kontaktu je dost nesmělý a nemluvný, zatímco v telefonu na sebe prozradí skoro všechno.


Blíženci – Lev: 

Starosti odhodíte, problémy vyřešíte. Pokud se během týdne přihodí něco, s čím jste nepočítali, dokážete to smést ze světa rychle a hlavně jednou provždy.


Blíženci – Panna: 

Patří k lidem, kteří z malicherné příčiny dokážou vytvořit značný problém. Naštěstí na něj dokážete působit a přimět ho, aby se stáhl a choval se rozumně.


Blíženci – Váhy: 

Na rande, které s ním máte, se vypravte co nejpečlivěji. Zní to sice podivně, ale nevyčištěné boty ji odrazí daleko víc, než byste vůbec považovali za možné.


Blíženci – Štír: 

Počítejte s procházkou na romantická místa. Pokud je bude vybírat Štír, můžete vzít jed na to, že vás vytáhne na hřbitov, kam byste sami nikdy nešli, a kde se vám bude v jeho společnosti velice líbit.


Blíženci – Střelec: 

Vypadá to, že se spolu budete hádat. Střelec chce totiž investovat všechny vaše peníze do podniku, který se vám nezamlouvá a nezdá se vám ani trochu bezpečný.


Blíženci – Kozoroh: 

Pokud mu hodláte přát k narozeninám, opravdu to udělejte. Váš Kozoroh je momentálně pod silným tlakem a potřebuje se přesvědčit, že na něj někdo opravdu myslí.


Blíženci – Vodnář: 

Když mu slíbíte, že mu druhý den zavoláte, taky to udělejte. Uvědomte si, že jste si vybrali člověka, na kterého se stojí fronty a v jehož případě může být každé zaváhání osudné.


Blíženci – Ryby: 

Musíte ho přímět, aby se vyjadřoval přímo a jednal jasně. Pokud nebudete vědět, co si přeje a co chce, nebude vám jasné, kam máte svůj další život směrovat vy.


Rak – Beran: 

Může vám ho být líto, ale jeho životní problémy nerozlousknete. Dejte mu však najevo, že se k vám kdykoliv může přijít vypovídat a všechno důkladně probrat.

Přečíst  Mlgání


Rak – Býk: 

Jeho přístup k životu je vyloženě tvůrčí. Když ho necháte, aby zdobil mísy na Silvestra, vytvoří umělecké dílo, do kterého se bude skoro líto zakousnout.


Rak – Blíženci: 

Všechno stíhá na poslední chvíli, ale taky se mu to podaří. Budete rádi, ale rovnou mu vysvětlíte, že to bylo naposled, protože na takový adrenalin už nemáte nervy.


Rak – Rak: 

Nesnažte se před ním předvádět jako někdo, kdo všechno zvládne. Ve chvíli, kdy ho o tom přesvědčíte, můžete na veškerou jeho pomoc rezignovat, protože vy ji přece nepotřebujete…


Rak – Lev: 

Splácení dluhů vám jde jedna radost. Když ještě přesvědčíte Lva, abyste do splátek investovali peníze, které vám nechal Ježíšek, mohli byste nový rok započít bez dluhů!


Rak – Panna: 

Když vám slíbí, že se v pracovní záležitosti ozve a neozývá se, překonejte se a zvedněte telefon. K vašemu překvapení se na dalším postupu domluvíte rychle a bez jakýchkoliv problémů.


Rak – Váhy: 

Když tvrdí, že by vše šlo ještě vrátit a vy dva byste mohli začít znovu, nenechte se přesvědčit. Ve chvíli, kdy vezmete to, co jste udělali, zpátky, si zaděláváte na zásadní komplikace.


Rak – Štír: 

Když mu něco navrhnete, bude k tomu mít spoustu jedovatých poznámek. Až později během týdne vám dojde, že se tak chová jen proto, že žárlí, že na podobný nápad nepřišel jako první.


Rak – Střelec: 

Ideálního partnera v něm nenajdete. Můžete se o to sice snažit, ale kromě zbytečné námahy a pozdější ztráty iluzí tím nic pozitivního nezískáte.


Rak – Kozoroh: 

Kromě toho, co jste udělat chtěli, vás čeká ještě jedna větší domácí oprava. Snažte se Kozoroha přesvědčit, že by bylo dobré, abyste ji bez ohledu na cenu udělali hned pořádně.


Rak – Vodnář: 

Pokud se vám něco, co jste připravovali na silvestrovské pohoštění, tak úplně nepovede, nedávejte to najevo. Když se budete tvářit dostatečně sebevědomě, všichni usoudí, že to tak vypadat má.


Rak – Ryby: 

Mohli jste si sice stokrát říkat, že mu dál pomáhat nebudete, protože si za své problémy může sám, ale nakonec to stejně nedokážete. Dokonce mu půjčíte i nějakou menší hotovost!


Lev – Beran: 

Unaveně jen nevypadá, protože unavený opravdu je. Uvědomte si to ve chvíli, kdy budete chtít, aby šel s vámi někam, kam se mu nechce. Daleko lépe na něj působí osamělá procházka v ostrém tempu!


Lev – Býk: 

Hory, které jste si naplánovali, nějak nedopadnou. Bude se vám tam sice líbit, ale nakonec uznáte, že doma by to bylo levnější, pohodlnější a navíc po všech stránkách lepší.


Lev – Blíženci: 

Některé jeho vztahy nejsou zdaleka tak nevinné, jak se vám snaží namluvit. V každém případě uděláte dobře, když si lidi, které vám představuje jako kamarády, nenápadně proklepnete.


Lev – Rak: 

S partnerem z tohoto znamení se můžete rozhodnout téměř pro všechno. V každém případě si můžete být jistí, že za vámi bude stát i ve chvíli, kdy to všichni ostatní vzdají.


Lev – Lev: 

Zajímavý bude zejména čtvrtek. Oba jste pod vlivem stacionárního Urana a oba máte sklon učinit rozhodnutí, které vám umožní začít s něčím, o čem jste dosud jen snili.


Lev – Panna: 

Může vám ho být sice líto, ale jeho problémy za něj nevyřešíte. Můžete však vytvořit atmosféru, v níž se mu vrátí energie a v níž se rozhodne, že to nevzdá, ale bude bojovat dál.


Lev – Váhy: 

Kolegu z tohoto znamení si nenápadně hlídejte. Zatímco vy pracujete, až se z vás kouří, on chodí se šéfem na oběd a získává ho poznenáhlu na svou stranu.


Lev – Štír: 

Neustále vám vysvětluje, co máte dělat. Na začátku roku jste ještě plní svátečního rozpoložení, takže mu to odpouštíte, ale čím dál týden postupuje, tím máte trpělivosti méně.


Lev – Střelec: 

Přiznejte si, že mu závidíte! Zatímco vy svých nepromyšlených rozhodnutí litujete, váš miláček díky niv vzletí výš způsobem, o kterém můžete leda tak snít.


Lev – Kozoroh: 

Jízda, kdy pojdete jeho autem a vy budete řídit, se změní ve zcela regulérní noční můru. Kozoroh vám bude do všeho mluvit tak, že budete mít chuť zastavit a jít dál pěšky.


Lev – Vodnář: 

Než ho požádáte, aby kvůli vám zásadně změnil svůj život, musíte si všechno důkladně promyslet. Vás miláček vám bude klást spoustu otázek a vy na každou z nich musíte mít tu správnou odpověď.


Lev – Ryby: 

S ničím nepospíchejte. Pokud chcete mít Rybu vedle sebe co nejdéle a pokud možno navždy, musíte se chovat tak, aby si byla jistá, že se pro váš vztah rozhodla sama a dobrovolně.


Panna – Beran: 

K vašemu překvapení se sporným tématům vyhýbá. Můžete na něj sice tlačit, ale brzy zjistíte, že vaše námaha je k ničemu, protože on se s vámi o tom prostě nebaví.


Panna – Býk: 

Kromě toho, co jste od něj našli pod stromečkem, vás čeká ještě nejedno překvapení. Pokud jste si dosud mysleli, že váš vztah bere jako něco automatického, zjišťujete, že jste se pořádně mýlili.


Panna – Blíženci: 

O tom, že váš vztah nemůže vydržet, jste se dozvěděli už hodně. Teď se musíte ukazovat na veřejnosti a dělat dlouhý nos na ty, kteří taková proroctví pronášeli.


Panna – Rak: 

Na lidi, kteří se za každou cenu snaží získat jeho přízeň, se díváte s údivem. Vy jste se o to nikdy nesnažili, a proto jí máte možná paradoxně víc, než si kdokoliv umí představit.


Panna – Lev: 

K tomu, abyste ho měli rádi, se přinutit nedokážete. Hlavou si sice umíte vysvětlit, že by váš vztah byl po všech stránkách perspektivní, ale srdce vám to odsouhlasit nehodlá.


Panna – Panna: 

Když vám něco slíbí, můžete si být jistí, že to taky udělá. Potíž je v tom, že vás celá akce bude stát peníze, které teď po svátcích nemáte a hned tak je mít nebudete.


Panna – Váhy: 

To, že na Štěpána vydýcháte jeho rodiče, je nepochybně důkaz velké lásky, kterou k němu cítíte. Nenápadně mu to zdůrazněte, aby si uvědomil, že to opravdu není samozřejmost!


Panna – Štír: 

Jho reakce jsou naprosto nepředvídatelné. Vy patříte k těm málo lidem, kteří s ním v tomto týdnu vyjdou jen díky tomu, že se chováte naprosto standardně a předvídatelně.


Panna – Střelec: 

Je to člověk, který má hned ve všem jasno. Pokud nechcete, aby atmosféra mezi vámi zbytečně zhoustla, nevyptávejte se ho na podrobnosti. Prozradilo by se, že toho zase tak moc neví.


Panna – Kozoroh: 

O chybách, které jste ve svém dosavadním životě udělali, s ním raději nemluvte. Když se potřebujete vyzpovídat, najděte si někoho jiného, než je váš Kozoroh.


Panna – Vodnář: 

O jeho důvěru nepřijdete. Situace se sice může lecjak zamotat, ale přesto pochopí, že patříte k lidem, na které se může spolehnout i ve chvíli, kdy se na něj všichni ostatní vykašlali.


Panna – Ryby: 

Jde o týden, kdy byste měli být co nejvíce spolu. Když Ryba ve středu přijde s tím, že se jí na žádný Silvestr nechce a že by nejraději zůstala doma, měli byste jí vyhovět.


Váhy – Beran: 

Jeho snahu o vylepšení vašeho společného života musíte pochválit. Zatím se mu moc nedařilo, ale teď to vypadá, že se situace konečně obrátila k lepšímu.

Přečíst  Česnek: Zachránce našeho organismu


Váhy – Býk: 

Musíte ho trochu brzdit! Pokud byste mu dali volnou ruku, připravil by toho na Silvestra a Nový rok tolik, že byste to dojídali ještě na Tři krále.


Váhy – Blíženci: 

Jeho přehled vás vyloženě zaskočí. Když něčemu nerozumíte, nebo se v něčem nedokážete orientovat, vysvětlí vám to tak, že už nic dalšího zjišťovat nemusíte.


Váhy – Rak: 

Nevíte, jestli opravdu neslyší, než jen nechce slyšet to, co mu říkáte. V každém případě uděláte dobře, když ho co nejdříve objednáte k ušnímu lékaři.


Váhy – Lev: 

Hlavně mu neslibujte něco, co nemáte pod kontrolou pouze vy sami. Kdyby to nevyšlo, vůbec by se neohlížel na to, že to není vaše vina, a byl by opravdu naštvaný.


Váhy – Panna: 

Jde o týden, kdy opravdu neví, co má dělat. Váš miláček by sice moc rád lenošil, ale má pocit, že byste to nenechali bez komentáře a připomněli mu, jak vás v minulém týdnu honil.


Váhy – Váhy: 

Vaše návrhy přijme šéf z tohoto znamení s tím, že nic lepšího už dlouho neslyšel. Pokud však chcete, aby za to usypal nějakou odměnu, musíte se přihlásit a ještě počítat s tím, že toho moc nebude.


Váhy – Štír: 

Když řekne, že je unavený, měli byste ho i přes jeho nesouhlas nacpat do postele. Nahlas to sice nepřizná, ale ve skutečnosti vám bude za váš energický zásah vděčný.


Váhy – Střelec: 

Rozhodujete za něj a rozhodujete dobře. Kdybyste ho ještě přiměli, aby s každým nápadem přišel nejdříve k vám a až potom učinil definitivní kroky, bylo by to vynikající!


Váhy – Kozoroh: 

V pondělí si dejte alespoň symbolickou pauzu. Hodina, kterou strávíte zvlášť, stačí, abyste si uvědomili, že se vám po tom druhém stýská a že vás život bez něj skoro ani nebaví.


Váhy – Vodnář: 

Má vás kromě jiného proto, že sám své možnosti správně odhadnout nedokáže. Když vám řekne, že ho už tím, že vůbec jste, chráníte před průšvihy, nelže ani slovem.


Váhy – Ryby: 

Čtvrteční novoluní na něj působí vyloženě pozitivně. Najednou pochopí, že nastal čas, abyste si konečně promluvili o tom, o čem jste zatím dokázali pouze významně mlčet.


Štír – Beran: 

Dávejte si pozor, aby vám city nepřerostly přes hlavu! Beran sice říká, že chce ohnivého milence, ale kdybyste to s ohněm přehnali, bude na vás opravdu zlý.


Štír – Býk: 

Když přijde s tím, že na Silvestra vyzkouší něco nového, měli byste mu to rozmluvit. Luna bude ve Vodnáři a veškerá jeho snaha dopadne jinak, než jste čekali.


Štír – Blíženci: 

Nový rok teprve klepe na dveře a vás už čekají nové výdaje. Vypadá to, že se jeden z domácích spotřebičů konečně pokazil tak, že se nedá opravit, a vy musíte kupovat nový.


Štír – Rak: 

Přijde s tím, že se širší rodina skládá na něco, co později bude užitečné pro všechny. Vy sice tento optimistický názor nesdílíte, ale přesto dáte to, co se od vás čeká.


Štír – Lev: 

Když se vám začne svěřovat s tím, co se mu zdálo, berte to jako skryté vyznání lásky. Pokud chcete projevit vstřícnost, můžete se s ním o své sny podělit i vy.


Štír – Panna: 

Kolegu z tohoto znamení vůbec nezajímá, že se vám do ničeho nechce. Hodí před vás práci a bude nad vámi stát tak dlouho, až se do ní pustíte.


Štír – Váhy: 

Když vám celý týden bere nůž z ruky a vyhání vás z kuchyně, je to jen rozumné. Čím méně se budete v kuchyni vyskytovat, tím menší nebezpečí úrazu hrozí.


Štír – Štír: 

To, že byste si vzájemně konkurovali, naštěstí nehrozí. Pokud se vám oběma líbí jeden člověk, buď se rozumně domluvíte, kdo si ho nechá, nebo se na něj vykašlete oba.


Štír – Střelec: 

Když vám říká, že se vůbec nic neděje, měli byste si být jistí, že se toho děje naopak hodně. V takové chvíli se ho ptejte tak dlouho, až zjistíte všechno, co potřebujete vědět.


Štír – Kozoroh: 

Čím méně budete oba dva aktivní, tím je to lepší. Ke svému údivu ještě ve starém roce zjistíte, že se spousta věcí vyřešila sama a vy jste nemuseli ani hnout prstem.


Štír – Vodnář: 

Když je naštvaný, opravdu není důvod, abyste hledali vinu v sobě. Vypadá to, že ho naštval někdo naprosto jiný a on to teď vrací všem, kteří mají tu smůlu a pohybují se kolem.


Štír – Ryby: 

Pozor si dejte v neděli, kdy jeden druhým hodláte celkem bezohledně manipulovat. Pokud se však nechcete zbytečně hádat, podobné snahy vzdejte a věci nechte volnému průběhu.


Střelec – Beran: 

Jeho rozhodnost a ambicióznost vás skoro až děsí. Když vám tvrdil, že nový rok začne zcela jinak než ty dosavadní, vůbec jste netušili, že to myslí tak vážně.


Střelec – Býk: 

Jeho bývalá láska se opět ozve. Býk se s ní sice sejde, protože to považuje za svou povinnost, ale velice vás překvapí tím, že vás požádá, abyste ho doprovodili.


Střelec – Blíženci: 

Připravte se na týden, kdy si z vás bude dělat na každém kroku legraci. Pokud však budete upřímní, musíte si přiznat, že vám jen vrací to, co jste ještě nedávno dělali vy jemu.


Střelec – Rak: 

Když říká, že mu na penězích nezáleží, je to kupodivu pravda. Pokud vás Rak miluje, můžete si být jistí, že s tím výše vašeho konta nemá vůbec nic společného.


Střelec – Lev: 

To, že se v poslední době odmlčel, nic neznamená. Zavolá vám s novoroční gratulací, a novinkami o tom, co se v jeho životě změnilo, vás doslova zaplaví.


Střelec – Panna: 

Každá změna, na které se dohodnete, bude k lepšímu. Ničeho se nebojte, protože vás vztah toho vydržel už hodně a žádná změna ho nerozhází.


Střelec – Váhy: 

Některé záležitosti se vyřeší samy od sebe. Potěší vás to, protože půjde přesně o ty, v nichž se dobře rozhodnou vy sami nedokážete, a v nich zásah vyšší moci vyloženě přivítáte.


Střelec – Štír: 

S lidskou závistí se budete střetávat daleko častěji, než míváte ve zvyku. Je to tím, že na vás i na vašem miláčkovi je vidět, jak jste spolu šťastní, což je něco, co svět odpustit nedokáže.


Střelec – Střelec: 

Než o něm začnete mluvit, měli byste se přesvědčit, zda náhodou není v doslechu. Nic špatného byste sice neřekli, ale už to, že by vás slyšel, by vám milé nebylo.


Střelec – Kozoroh: 

Situace, která na začátku týdne vypadá jako totálně neřešitelná, se velice rychle zklidní. Už ve středu Kozoroh zjistí, že se v rámci práce nemá čeho bát, a začne se těšit na Silvestra.


Střelec – Vodnář: 

Pokud se na Nový rok odněkud vracíte, měli byste vyjet brzy po obědě. Vyhnete se tak zbytečnému rozčilování a hlavně zácpám, kterým byste se večer nevyhnuli.


Střelec – Ryby: 

Ve vztahu k vaší Rybě se musíte naučit kompromisu. Zatím jste jen vydávali příkazy, které Ryba bez odmlouvání plnila, ale teď se musíte smířit s tím, že se situace změnila.

Přečíst  Erotický týdenní horoskop od 18.09.2017 do 25.09.2017


Kozoroh – Beran: 

Nezbude, než abyste s ním konečně začali mluvit. Když nebudete, ponoří se do úvah a přijde s nápadem, který mu můžete sice rozmlouvat, ale patrně se vám to nepodaří.


Kozoroh – Býk: 

Když začne v pondělí u oběda mluvit o letní dovolené a o tom, kam by rád jel, zpozorněte! Když se ho zeptáte, zjistíte, že tam určitě pojedete, protože už zaplatil zálohu.


Kozoroh – Blíženci: 

Jeho popularita mezi vašimi kamarády stoupá. Občas se vás dokonce někdo zeptá, jak je možné, že jste se právě vy dva dali dohromady a ještě vám to navíc klape.


Kozoroh – Rak: 

Jeho řečí o odpovědnosti, kterou máte k rodině a k vašemu vztahu, máte akorát tak dost. Pokud v nich bude pokračovat, hrozí, že provedete nějakou nepředloženost jen proto, abyste ho naštvali!


Kozoroh – Lev: 

Musíte odlišit to, co je skutečnost, od toho, co na vás jen hraje. Počkejte si na sobotu, kdy se Luna dostane do jeho partnerského sektoru a kdy odhalí, co chce.


Kozoroh – Panna: 

Neustále vám vysvětluje, co máte dělat. Můžete si vybrat, zda mu to budete tolerovat, nebo zda mu nahlas a přímo řeknete, že si se životem dokážete poradit sami.


Kozoroh – Váhy: 

I když se ani jednomu z vás nechce, zaplacení pojistek a jiných podobných věcí se nevyhnete. Bát se však nemusíte, protože vám i po zaplacení na účtu něco zbude.


Kozoroh – Štír: 

V maličkostech bývá dost protivný, ale když přijde na důležité věci, dokáže být chápavý a velkorysý. Dejte mu najevo, že jste si toho všimli a že jste jeho jednání ocenili!


Kozoroh – Střelec: 

Neustále mluví o něčem, co vás ani trochu nezajímá. Pokud ho dokážete přimět, aby alespoň chvíli mlčel, budete alespoň na chvíli patřit k opravdu šťastným lidem.


Kozoroh – Kozoroh: 

Pokud vám natvrdo řekne, že něco musíte, preventivně se naježíte a nevlídně odmítnete. Dejte si však pozor, protože jeho nápad není vůbec špatný…


Kozoroh – Vodnář: 

To, co vám řekne, může sice vašemu uchu znít urážlivě, ale on to tak vůbec nemyslí. Uvědomte si to dřív, než mu vyknete něco, co ho ani nenapadlo.


Kozoroh – Ryby: 

S miláčkem z tohoto znamení to vůbec není lehké. Neustále má pocit, že mu svou lásku dáváte málo najevo, a nechápete, že vy to jinak prostě neumíte.


Vodnář – Beran: 

Vánoce proběhly v klidu, ale povánoční blázinec vám všechno vynahradí. Klid pocítíte až v neděli večer, ale to už abyste se zase chystali do práce.


Vodnář – Býk: 

Když mu některý dárek nevyhovuje, měli byste to jít hned v úterý vyměnit. Luna bude v komunikativním Střelci a vám se to podaří rychleji, než jste si vůbec dovedli představit.


Vodnář – Blíženci: 

Na jeho netaktní poznámky nereagujte. Bude to podstatně lepší, než kdybyste se s ním hádali a tím dávali najevo, že se svými slovy trefil přímo do černého!


Vodnář – Rak: 

Dobře víte, že dýchá jenom pro vás. Hlavně si z něj kvůli tomu nedělejte legraci, protože byste ho tím naštvali tak, že by se vám ho letos už usmířit nepodařilo.


Vodnář – Lev: 

Jste opravdu rádi, že ho máte. Jedním slovem vás dokáže srovnat tak, že sami pochopíte, že svým aktuálním jednáním zbytečně riskujete, a dobrovolně zařadíte zpátečku.


Vodnář – Panna: 

Jeho znalosti vám ulehčí život. Když budete poslouchat to, co jen tak mimochodem pronáší, pochopíte, co máte dělat, abyste se vystříhali naprosto zbytečných chyb.


Vodnář – Váhy: 

Když vám po delší době zavolá, zdržte se jedovatých poznámek. Mohli byste sice říct, že o vás ví jen ve chvíli, kdy je v průšvihu až po uši – ale to Váha ví i bez vás.


Vodnář – Štír: 

Váš vztah je naprosto luxusní. K malé neshodě může dojít až na Silvestra – a to jenom proto, že vy byste rádi křepčili až do rána, zatímco váš Štír chce jít spár.


Vodnář – Střelec: 

V jeho případě stačí jiskra, která vede k naprosto nekontrolovatelnému požáru. Pokud na vás Střelec upře pohled, z něhož je jasné, že se mu líbíte, budou se dít zajímavé věci.


Vodnář – Kozoroh: 

Obvykle je pyšný na to, jak se dokáže kontrolovat, ale momentálně mu to nějak nevychází. Když se naštve, bude všechno lítat a vy pochopíte, že bude bezpečnější, když se stáhnete.


Vodnář – Vodnář: 

Nechcete čekat ani na to, co si to opravdu zaslouží. Navzájem se sice s miláčkem povzbuzujete k trpělivosti, ale oba víte, že to moc pozitivní dopad mít nebude.


Vodnář – Ryby: 

Na vaše city konec roku žádné negativní vlivy nemá. Jste rádi za každou společnou chvíli, kterou vám hvězdy dopřály, a jen si přejete, aby jich bylo co nejvíce.


Ryby – Beran: 

Jeho vnitřní energie vám pomůže zvládnout naprosto všechno. Následně zkonstatujete, že vás život sice není nejlehčí, ale s Beranem po boku se nemáte čeho bát.


Ryby – Býk: 

Jemu se zdají sny, z nichž se pak stane vaše noční můra. Býk vás v nich vidí s někým z vašich společných známých a nechápe, že se bojí naprosto zbytečně.


Ryby – Blíženci: 

Potíže můžete mít na Nový rok. Ani jednomu z vás se nechce do práce, a přitom nějak nedokážete uznat, že ten druhý za to v žádném směru nemůže.


Ryby – Rak: 

Vynikající bude zejména úterý. Oba jste pod pozitivním planetárním tlakem a oba si přiznáte, že jste si po zvládnutých svátcích vyloženě oddechli.


Ryby – Lev: 

Hlavně v práci by se měl držet na uzdě. Může mít sice pocit, že on nejlépe ví, co je pro celý svět dobré, ale přesto by měl mít rozum a své názory okolnímu světu necpat násilím.


Ryby – Panna: 

Hlavně se o něj nestarejte víc, než je zdrávo. Když necháte svou Pannu volně dýchat a nebudete ji zbytečně kontrolovat, bude to pro ni i pro váš vztah daleko lepší.


Ryby – Váhy: 

Nepropásněte šanci, kterou vám nabízí. Pokud se jakoby mimochodem zeptá, jak budete trávit Silvestra, berte to jako signál a hned mu nabídněte, že ho strávíte spolu s ním.


Ryby – Štír: 

Když říká, že od vás nedokáže odtrhnout zrak, vůbec nepřehání. Od někoho jiného by vám to bylo možná i nepříjemné, ale Štírovo zbožňování vám dělá vyloženě radost.


Ryby – Střelec: 

Váš vztah prochází obdobím výrazné stabilizace. Je to možná i tím, že Střelec podléhá pozitivnímu vlivu Saturna ve svém znamení, a chová se podstatně rozumněji, než obvykle.


Ryby – Kozoroh: 

Musíte uznat, že vám do života vnesl stabilitu. Kdybyste se zeptali jeho, dozvěděli byste se, že on si zase váží lásky, kterou mu dáváte, což znamená, že si ani jeden z vás nemá na co stěžovat.


Ryby – Vodnář: 

Věřit mu můžete, ale to ještě neznamená, že se ve všem budete řídit jeho radami. Nechte si vysvětlit, co by na vašem místě dělal on, ale konečné rozhodnutí si vzít nenechte.


Ryby – Ryby: 

Start do nového roku může být pěkně vášnivý! Váš vládce Neptun je v konjunkci s Marsem a dává vám energii, která vám dovolí celý večer protančit a potom celou noc nespat.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..